КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 427
  • 723
  •   2
Отговори
# 240
В Бургас в идеалния център има само на Билла и Т-Маркет... Явно те са дали "нещо" "под масата" на бургаския кмет... Yum

# 241
Скрит текст:
Сега ми излезе реклама, че ще откриват нов магазин в София. На картата го гледам до метрото на Театър София. Там пък къде строят Кауфланд?
Посещавам Лидл, който е на Канала, пък не съм видяла строежи.
Значи имам чувството, че където има Лидл задължително до него отварят и Кауфланд Joy

За съжаление не е така. В Бургас има 2 магазина Кауфланд, които спрямо моята локация са ми на майата си. Но пък имаме безброй Лидл, от които повечето са на супер удобни места.

3 са, но и третия ще ти е на майната си Simple Smile

# 242
В нашия филиал вече са сложили правилен етикет😆 (преди пишеше "кимион" вместо "ким", после бяха прибрали всичките пакетчета, сега всичко е точно):

# 243
И нашите колички вече са отключени.

# 244
Някой с отзиви за този топ матрак?

# 245
Днес му е трети ден да взима въздух, довечера ще го пробваме. Първото ми впечатление е, че е доста плътен, изглежда добре.

# 246
В Бургас в идеалния център има само на Билла и Т-Маркет... Явно те са дали "нещо" "под масата" на бургаския кмет... Yum
Чак явно да е, много е пресилено. Кауфланд магазин изисква голям терен, какъвто в центъра на Бургас вероятно няма.

# 247
Чак явно да е, много е пресилено. Кауфланд магазин изисква голям терен, какъвто в центъра на Бургас вероятно няма.

Затова се радвам, че не живея в центъра, в Пловдив също няма такъв терен.

# 248
  • Mostly in my mind
Смешното е че лека-полека възрастните почнаха редовно да използват детските пазарски колички. Laughing
Наистина ли са детски? Упоменато ли е някъде?

# 249
Смешното е че лека-полека възрастните почнаха редовно да използват детските пазарски колички. Laughing
Наистина ли са детски? Упоменато ли е някъде?
Количките не случайно са и с дълга дръжка, така че ползването им е предвидено основно за възрастни, които всъщност са и клиентите на магазина или с други думи платежоспособните лица.
Ползването им от децата не е ексклузивно право, а е опционално с цел забавление под родителски надзор, а не самостоятелна употреба.

На два пъти лично съм свидетел как деца с нехаещи родители удрят в гръб човек с подобна количка. При втория случай дете удари изключително силно отзад в крака собствения си баща.

# 250
Какви са тези детски колички? Не съм виждала при нас. Само в Лидл има по-малки, вътре в магазина.

# 251
дева до коляното са високи горе долу. малки и компактни. мислех, че навсякъде ги има

# 252
При нас пенсионерите пазаруват с тези колички, защото другите са им тежки да ги бутат.

# 253
  • Mostly in my mind
Какви са тези детски колички? Не съм виждала при нас. Само в Лидл има по-малки, вътре в магазина.
и в К са същите. аз редовно пазарувам с такава. просто защото К ми е кварталният магазин и съм през ден там. не виждам смисъл да бутам голяма. малките  са много удобни и маневрени Laughing

# 254
  • Пловдив
Днес му е трети ден да взима въздух, довечера ще го пробваме. Първото ми впечатление е, че е доста плътен, изглежда добре.

Калъфът с цип ли е?

Общи условия

Активация на акаунт