КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 425
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
На информация казаха, че купонът важи за всичко на марката, но пък при нас нямаше от насипното, а вакумираното излиза по-скъпо.
За сметка на това пък взех българско свинско за готвене по 9 лева, много добре изглеждаше.

# 226
Ей сега съм получила имейл, че печеля.  Обадих се на посочения телефон,дадох 3 имена,егн и адрес за доставка.
Такава ли е практиката?
Следващия път се свържете с Кауфланд и попитайте дали имейлът е от тях. Или отидете на гише информация в най- удобният ви филиал и питайте. Ако се наложи, дайте необходимите данни там, на място.

# 227
  • Пловдив
Вчера не видях кутиите на промо с капсули Долче Густо 30+4 или нещо такова...мислих, че съм се заблудила, но в брошурата я има.  пак трябва да ходя.

# 228
Аз пак да питам дали по другите филиали ги има тези комплекти от метла с лопатка?😂

Но конкретно този модел от снимката.
При предишната промоция в нашия филиал заредиха чак в четвъртък или петък, а накрая се оказа, че е съвсем различен моделът (на мен ми трябва този от снимката, че е по-компактен).

# 229
Точно този модел метла с лопатка ми е любим за цената си, но последните пъти, включително и този, моделът е друг и качеството няма нищо общо. Пак номера от селски вечеринки за баламите...

# 230
Mда...🙄
И на мен ми е любим, и компактен, и удобен. Некоректно е да слагат тази снимка, ако зареждат с друг модел...

# 231
Сирене "Верея" мисля че няма на витрината с обслужването. При нас имаше лилав цвят метли с лопата. Моделът е същия, само че в друг цвят.

# 232
Има, но не е в редовния асортимент, мисля. Последно преди около месец купувах. Не знам какво му слагат, но е много хубаво и вкусно.

# 233
В Кауфланд има ли спрейове за корени за коса? Цена? Поръчаха ми да купя...

# 234
Сега ми излезе реклама, че ще откриват нов магазин в София. На картата го гледам до метрото на Театър София. Там пък къде строят Кауфланд?
Посещавам Лидл, който е на Канала, пък не съм видяла строежи.
 Значи имам чувството, че където има Лидл задължително до него отварят и Кауфланд Joy

# 235
  • София
Значи имам чувството, че където има Лидл задължително до него отварят и Кауфланд Joy
Нали са на един собственик. В Пловдив делят и един паркинг. Wink Учудвам се, че в София не ги строят съвсем един до друг.

# 236
В нашия квартал не са един до друг. Нашите са първите, и от двата вида.
После започнах да ги правят в съседство, когато терена позволява.

# 237
  • Пеликания
А пък ние в Несебър и региона още чакаме Кауфланд ( но пък има 2 Лидл-а Joy )

# 238
Скрит текст:
Сега ми излезе реклама, че ще откриват нов магазин в София. На картата го гледам до метрото на Театър София. Там пък къде строят Кауфланд?
Посещавам Лидл, който е на Канала, пък не съм видяла строежи.

За съжаление не е така. В Бургас има 2 магазина Кауфланд, които спрямо моята локация са ми на майата си. Но пък имаме безброй Лидл, от които повечето са на супер удобни места.

# 239
В много градове има само Лидл. Без Кауфланд. Велинград например. И много други.

Общи условия

Активация на акаунт