КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 421
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Доставка на ваучер? Много съмнително ми се вижда.
Иначе имаше, но аз не съм участвала, искаше май 5 сметки 60+, не помня точно.

# 211
Някой с мнение за тези слушалки? Дали си заслужават?

# 212
  • Mostly in my mind
Доставка на ваучер? Много съмнително ми се вижда.

Достоверно е. Телефонният номер е на К. Проверих го. Айде честит ми ваучер за 100 лв. Simple Smile И имейлът е същият. Следете си си пощата.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип между 01.08.2025 г. и 10.08.2025 г.  от независим екип на Kaufland в Германия.

Печелившите ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане от „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795 (от телефонен номер 02 8082038 и от номер 02 4340844) или по имейл (от имейл kaufland@mediapostbg.news-mailer.com); или от „Фийлд Тийм“ ЕООД, ЕИК 205766631 (от телефонен номер 0892 654 165 и от номер 0899 650 565) или по имейл (от имейл office@fieldteam.bg) до 40 работни дни след тегленето на наградите. Имената им ще бъдат публикувани тук.

# 213
  • София
Момичета,имаше ли игра 1 от 3000 ваучера за 100 лв? Че не помня и аз...
Ей сега съм получила имейл, че печеля.  Обадих се на посочения телефон,дадох 3 имена,егн и адрес за доставка.
Такава ли е практиката?
Мисля, че е точно така. ЕГН се дава за всички награди над 100 лв, а адрес се иска, защото изпращат физическа карта, заредена със сумата. Ще се използва като банкова карта докато се изпразни. Ако беше някой цифров ваучер, изпратен на имейл, трябва да го харчиш наведнъж. В темата за томболи и награди се похвалиха няколко човека.

# 214
Всичко е наред, такава е практиката от 100 и над 100 лв печалба.Честито!

# 215
  • София
В момента има купон за намаление от 3 лв при похарчени 60 срещу 20 точки. Някой ползвал ли е? Дали е еднократен? По едно време имаше купон, който оставаше и срещу нови 20 точки, можеше да се активира втори път.

# 216
  • При децата ми
Хубави ли с дините от тази седмица?

# 217
  • София
Еднократен е купона. Вчера го използвах, днес нямам нов.

# 218
Тази седмица май в брошурата видях гофретник за 20 лв, хубав ли е? Интересува ме дали пече добре и бързо. Моя мисля да го изхвърля и да си взема нов. Не бързам, аз и вече не го използвам, ако този не става ще чакам хубавите.

Миналата седмица сте обсъждали люти чушки, на килограм ли се продават или са готови разфасовки. Искам да взема няколко по- люти за един лют сос. Днес разбрах, че са почнали да продават и пресни люти чушки от Hot farm. В кутийки сигурно са по 100-200 гр, имало и миксове от супер лютите им.

# 219
Има много люти чушки в кутийки. Тъничките бяха намалени по 4 лв. Има и като камби, по 3 май бяха в кутийка/чашка, по 10 лв.
Купона го бях активирала, но не го ползвах, хич не съм видяла, че е с точки. Карай! То и без това не им намирам приложение на точките.

# 220
Тази седмица май в брошурата видях гофретник за 20 лв, хубав ли е? Интересува ме дали пече добре и бързо. Моя мисля да го изхвърля и да си взема нов. Не бързам, аз и вече не го използвам, ако този не става ще чакам хубавите
Вчера го купих с предубеждение. До сега съм нямала гофретник. В момента правя гофрети дори. Взех една рецепта от нета и късмета на начинаещия е на лице! Супер доволна съм! Дъщеря ми още повече ❤️

# 221
В тазседмичните купони в приложението има купон за сирене Верея. На картинката е насипно, но пък в условията пише "до 5 бр". Някой знае ли за кое важи?

# 222
Купонът вероятно е от персоналните “само за теб”, защото аз нямам за сирене.
Ако пише под купона до 5 броя, означава че може да вземете до 5 кутийки със сирене с намалената цена.

# 223
Такава цена в магазина няма. Било печатна грешка да знаете. Сега се вихри скандал на информация Joy

Последно на каква цена е сега?

# 224
17.99 нещо такова. Голяма е разликата. Те са се застраховали де с “печатната грешка”, ама как пък печатната грешка никога не е в полза на клиента..

Общи условия

Активация на акаунт