КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 51 711
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Ако е временен артикул може още в неделя сутринта ако го има на щанда,дори и да няма табелка с цена.
Обаче ако е редовен артикул,който е намален промоционално в брошурата,то в неделя ще го таксуват на редовната (по-висока) цена.

# 691
  • Fairbanks, Alaska
Успях да намеря бележката-в 20:25 часа съм минал на каса на самообслужване и новите цени вече са били въведени.

# 692
Успях да намеря бележката-в 20:25 часа съм минал на каса на самообслужване и новите цени вече са били въведени.
За кой продукт от брошурата точно?

# 693
  • Fairbanks, Alaska
От 14.09 е била покупката. Едва ли ще намериш тази брошура.

# 694
  • София
Купували ли сте от тази месомелачка?
Може ли да смели месо на кайма без да се задръства?

# 695
Да, аз също съм купувала артикул от понеделник в неделя. Например взех от кабелите за зареждане от 2,99 лв. Понеже не са в ПА, излизат на промо цената, когато ги заредят.
Аз питах всъщност кога артикулите в промоция в настоящата седмица престават да се виждат като промо продукти на екрана на касите на самообслужване. Иначе след тотала цената им се намалява, както трябва. Но аз например няколко пъти съм отказвала промо стока, защото на екрана не се отразяваше като такава, а до предишния ден да. Този път просто реших да пробвам дали ще се отрази намалението и стана.
Кисело мляко Верея Чудно 5% няма ли в ПА? Поне при нас нямаше, а съм сигурна, че съм виждала. Да не би само в акция да зареждат от него?
Между другото, взех последния кабел тип С. Все ще потрябва, а и на тази цена.🙂 И едно ренде за сирена и шоколад с малко скъсана кутия - намалено на 2,25 лв. Гледах го от няколко дни и мислех, че е само с една приставка (вместо две). А се оказа, че втората се съхранява горе в буталото. Доволна съм, добре че на пластмасата с малки букви пишеше "inside", та се сетих да погледна отваря ли се.😁

# 696
  • shumen
Аз днес взех вита баница от К.Вкъщи се хареса.

# 697
  • Mostly in my mind
Ако е временен артикул може още в неделя сутринта ако го има на щанда,дори и да няма табелка с цена.
Обаче ако е редовен артикул,който е намален промоционално в брошурата,то в неделя ще го таксуват на редовната (по-висока) цена.
Това е ясно. Ама не се пита това. Confused

# 698
От доста време вече и собсвените марки имат сервиз, коментирано е в темата.
Значи уредите Switch On ги пращат на ремонт, така ли? Някой случайно да се похвалил, че са му ремонтирали уред с тази марка? Не съм чула.

Ми като не вярваш, ходи да питаш.
Дали ремонтират или не, или кой с какво се е похвалил нямам желание и време да следя.

Тенденцията е уредите(поне тези над 30лв) да имат сервиз(което не значи, че всички подлежат на ремонт, а че Кауфланд се допитва до тях какво да прави с всеки казус).

# 699
  • София
Понякога замествам хляб с тези сухари от ДМ:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-suharcheta-s-miks-ot-s … 066447707267.html

Харесвам също бисквитите на ДМ с масло, но те съдържат захар, въпреки че не са много сладки:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-biskviti-ot-spelta-s-m … 066447210224.html
Изглеждат добре тези с масло - сухари, гризини избягвам, понеже често ми нараняват венците. Най-много чипс и крекери.
Последно тези ми направиха впечатление и като състав - не са сладки, но като гледам си имат не малко захар, от Лидл, малко са прекалили с триците, пардон пълнозърнестото брашно, но са добри и като цена.
Скрит текст:

# 700
Сухарите са доста твърди наистина.

# 701
От доста време вече и собсвените марки имат сервиз, коментирано е в темата.
Значи уредите Switch On ги пращат на ремонт, така ли? Някой случайно да се похвалил, че са му ремонтирали уред с тази марка? Не съм чула.

Ми като не вярваш, ходи да питаш.
Дали ремонтират или не, или кой с какво се е похвалил нямам желание и време да следя.
Не съм и очаквала това от теб.🙂
Просто се надявах, ако на някой му се е случило, да сподели...

# 702
Какъв е този маркуч на тази кафе машина? Къде се намира?

# 703
  • Карлово
Маркучът отвежда водата от резервоара към цедката за кафе.

# 704
  • оттам, откъдето започва България
Жалко, явно е останал купонът за -30% на шоколадови бонбони Линд за РД.
Да си ги ядат. Frowning1

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:12 от Ранобудна

Общи условия

Активация на акаунт