КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 334
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Това са търговските представители на големите фирми напр. P&G, Henkel…Те идват да проверят мърчандайзерите.

# 91
Това са търговските представители на големите фирми напр. P&G, Henkel…Те идват да проверят мърчандайзерите.

Какво е мърчандайзери?

# 92
Зареждат стока по регалите, сменят етикети.
Не са служители на Кауфланд. Външна фирма ги наема.

# 93
Служители на фирмите доставчици, които зареждат рафтовете и оформят рекламните дисплеи, да кажем на Нестле, Каменица и други.

# 94
  • Pazardjik
В нашия Кауфланд има само от бонбоните с алкохол бъбречетата .

# 95
Тази седмица има промо печени кюфтета/кебапчета отвън,предишния път бяха хубави,но този път кюфтетата са с текстура на пастет,а в кебапчетата все прехрупва нещо.. Грозде нямаше,сливите бяха зелени.

# 96
Последният път като взехме от тези кюфтета бяха отвратителни и ме отказаха завинаги. По принцип сме взимали само кебапчета, но бяха свършили, ама предполагам не са били по-различни.

То така и така и на промоция вече не ми изглеждат изгодни. Като се сметне по отделно дори може и по евтино да излязат, а и сосовете дето слагат са от най-долнопробните.
В началото не беше така, ама минаха години и се оядоха.

# 97
Вчера пак ми проверяваха количката за пазаруване след касовата зона.😅 Е, аз виновна ли съм, че шкафчетата им не се заключват и трябва да я влача в магазина с мен...🙄 Видяха, че нищо не съм откраднала😃, после им казах, че никое от големите шкафчета не се заключва. Те ме "успокоиха", че и малките шкафчета за багаж не се заключват!😂🤣😅
Иначе влязох за свински пържоли, яйца и краставици и имаше и от трите.

# 98
И при нас много бързо изпочупиха шкафчетата, а в работещите често има оставена по една малка бутилка мин.вода, за която все пак на информация може да се поиска стикер, а не да заема мястото за багаж.
Та и аз по принуда често влизам с доста обемиста чанта или раница, но не ми пречи да ме проверят, дори и сама съм предлагала, а на каса направо отварям и показвам.

По тяхна инициатива не са ме проверявали, но гледам че се притесняват да попитат, а пък ако някой е откраднал после ще ги санкционират, та се поставям и на тяхно място, не им е никак лесно.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:16 от alllllimei

# 99
Аз още при маркирането на касата на самообслужване забелязах, че ме бройка охранителят. Изобщо не съм против да ме проверяват, съдействам, но поведението му беше все едно е сигурен, че съм откраднала нещо.🙄 Беше готов да бърка в количката ми, аз му укротих малко страстите, като казах, че сама ще му покажа. Искаше касова бележка и как само му светнаха очите, като видя в количката салам и моркови (които бяха от Лидъл и си имах и касова бележка и за тях😉). Но то и нямаше как да съм ги откраднала от Кауфланд - морковите им бяха по 19 ст., но с толкова увехнал вид, че изобщо не ги доближих. В цялата история не ми допадна отношението.
Между другото, и в големите шкафчета съм виждала бутилка вода или нещо съвсем дребно. Дразнещо е.

# 100
Аз си оставям нещата в шкафчето, не ми е изчезнало нищо, независимо, че повечето не се заключват. Иначе в Лидл са ме проверявали след селфчек касите, защото чантата ми за пазаруване е обемиста и не се събира пълна в техните шкафчета.

# 101
И аз влизам с багаж.
Писала съм в контактната форма, че нито едно шкафче не работи и ми върнаха, че ще направят проверка.
Е, все още нито едно не работи.

# 102
Оставяла съм и аз преди неща в шкафчетата незаключени, но после четох как има хора, които следят кой какво оставя в шкафчетата и крадат. Всякакви хора има. Та започнах или да заключвам, или да си взимам нещата с мен. Знае ли човек...А и при нас често има хора, които зяпат точно срещу шкафчетата.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 07:53 от dolce miele

# 103
  • София
Аз съм виждала мургави непълнолетни се пробват с
0000,1111,1234 на шкафчетата.
Веднъж мъжа ми влезнал с раница и я оставил в шкафчето,
а после не можал да го отвори. Явно  някой друг е пробвал с 3 комбинации
 и викнал охраната да му отвори шкафчето.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:16 от lite16

# 104
Аз видях след последното ми посещение , че лепят някакви лепенки на КД върху неща, които може да продават вътре и хората внасят, за да ги различават после и да не се получава така , все едно си ги откраднал . Не ми се е случвало на мен , да вкарвам нещо ама явно има варианти да избегнеш проверки .

Общи условия

Активация на акаунт