КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 334
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Аз никога не си оставям нещата в шкафчета, нито в Кауфланд, нито в Лидл....
Да се чудя дали ще си ги намеря после след пазаруването.

# 106
Забравяла съм си багаж в шкафчето и съм се връщала, но никога нищо не ми е откраднато.

# 107
В шкафчетата оставям само неща, които преценявам, че евентуално бих "прежалила", макар че дори и само торбата да ми вземат, пак би ми било криво. Просто самото усещане е неприятно, а пък си имам и някои любими торбички/чантички, с които определено не искам да се разделям по такъв начин.BlushJoyJoy

Досега, слава богу, нищо не ми е изчезвало. Иначе и на мен ми се е случвало да си забравя нещата и да се връщам, но обикновено бързо се сещам, преди много да съм се отдалечила.Sweat Smile

# 108
имах и аз случай с тяхна охранителка. минавам през касите, аз си вървя напред и в един момент тя хваща майка ми за ръката и я спира. викам и ей я по-полека, не дърпай майка ми. какво искаш, като си с униформа, дай служебна карта. а майка ми беше само с една малка дамска чанта. отвори я. после гледа стоките в количката с бележката, сумтя. накрая ми вика може ли да минете през скенера след касите. скочих минах и и казах: още нещо ще желаете отнякъде да мина или направо да звънна аз на 112 и викнете управителя за да подам оплакване. и ми беше чудно защо ни спряха: погледнала си чантата на майка ми, нищо друго не носехме, свери продуктите с бележката, аз бях с едни панталони дето нищо не мога да сложа в тях.
едвам и излезе от устата: извинете

# 109
  • Варна
Здравейте
Може ли мнение за кафе машината от снимката
Свекървата на 80 г си я харесала , но прави ли кафе изобщо това чудо ?
Предварително благодаря !

# 110
Нямам такава, но когато избирахме за вкъщи, търсихме с налягане поне 15 бара, а тази е 3,5 бара. Има доста добри отзиви за Айко, която пускат на промоция през 1-2 месеца на цена около 80 лева.

# 111
# 112
Благодаря за брошурата. Някой има ли отзиви за прахосмукачката от 63 стр.?

# 113
Здравейте, а дали имате купон за подарък за деня на Варна. Аз получих мейл, но не и купон.

# 114
Аз досега само ви четях. Та идвам да се похваля, че спечелих ваучер за пазаруване на стойност 100лв. Имаше някаква игра с картата, май няколко пазарувания за над 50лв за участие ....

# 115
Зеленички при нас:)

# 116
Адски люти чушки си купих тази седмица от К. Все съм си мислила, че никой не може да яде по-люто от мен, но снощи направо ми пламна устата. Ще я ям поне 3 дни тази чушка. Sunglasses

# 117
Честито!😃 И аз съм попадала на подобни понякога. Ако са повече, слагам едни ръкавици, почиствам ги от семките и дръжките и ги смилам в чопъра на люта паста със зехтин. Така са по-лесни за дозиране.

# 118
От Кауфланд никога не съм уцелвала такива.
Иначе татко отглеждаше различни, много люти, сортове.

# 119
  • София
И ние купихме понеделник 200 грама чушлета,
ами те не огън, ами пожар.
Щом мъжа ми дето без люто не сяда да се храни каза,
 че едно чушле му изгорило джигера.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 22:41 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт