Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 46 986
  • 576
  •   4
Отговори
# 15
  • Враца
На мен коша ми е точно под мивката в шкафа. Като беля нещо отварям коша и започвам да беля, боклука директно в коша, другото в чиния или направо в мивката, ако са картофи например. Що продукти съм изхвърлила
Е именно де, аз за това в чиста купа беля и в чиста купа слагам обеленото. Така само измивам една купа в повече, но минимизирам много загуби 🤣
Този урок и аз го научих отдавна. Кошче избягвам да имам до мен като беля и кълцам неща, че акълът ми почва да има собствени идеи кое за къде е... и 2 песни по-късно откривам че нещата не са както аз съм ги планирала Grinning
Затова - обелките в отделна чиста чиния или друг съд, в краен случай в празното пликче от зеленчуците, но никога направо в коша. Също така - преди да се сипят в коша се проверява старателно дали там няма и белачка, ножче или друго което по принцип бих запазила. Както писах и вчера - аз съм муня ама пък не съм вчерашна, имам много опит дори и в това Grinning Де да ги знаех тия правила преди повечето от любим комплект лъжички да ме напусне преди години...

И аз се разделих по невнимание с любимата си белачка за картофи преди години.
Отишла е в коша с обелките.
После купувах много белачки след тази, но никоя не беше толкова удобна и качествена.
Който е имал страхотна белачка за картофи ще ме разбере Wink

# 16
Така де, точно в тая тема ще те разберем Grinning Сигурно поне половината от нас са изгубили по нещо любимо от кухнята така. При мен 1-2 белачки но да кажем че те бяха лесно заменими. За лъжичките още тъжа обаче, а една по една заминаха повечето от комплекта - такива не мога да си купя пак същите. Едно малко ножче което ми беше много удобно точно за почистване на зеленчуци и прочие също така, но там не знам аз ли бях или тогавашният ми половин, всеки казваше Не съм аз Grinning

# 17
Темата с загубата неща и на мен ми е болна тема. От това да загубя белачка, вилица, лъжица до това да загубя на прахосмукачката- робот филтъра. Изтупала съм го и там останал. Като се има впредвид, че е някаква китайска и няма намиране резервната й част се примирих и я ползвам вече 4-5 години така, само с пластмасата. Имам и случка със забравен нож във фризера след 5-6 месеца престояване там .

# 18
  • София
После купувах много белачки след тази, но никоя не беше толкова удобна и качествена.
Извън темата, но
Скрит текст:
за мен това е Белачката https://www.ikea.bg/products/uppfylld-belachka/20521952/, след няколко изхвърлени съзнателно и с омерзение!

# 19
  • Враца
Извън темата, но
Скрит текст:
за мен това е Белачката https://www.ikea.bg/products/uppfylld-belachka/20521952/, след няколко изхвърлени съзнателно и с омерзение!

Скрит текст:
Мерси.
Обаче този тип не мога да ги ползвам за картофи. Имам и такава, но става само за дълги зеленчуци- моркови, краставици. А другия тип- дългите тънки белачки, са ми удобни за всичко, което се бели в кухнята.

# 20
И аз извън темата, но помощ за другарче не може да се откаже - засега най-добрите белачки, които съм ползвала, са на Тескома - серията Гранд шеф или нещо такова беше. Едната е на повече от 15 години, все още внимавам да не се порежа. 

# 21
Сутринта се успах, а трябваше да ходя на зъболекар преди работа. Както и да е, станах, взех дамската чанта, събрах лаптопа и един куп други неща в раницата, тръгнах, излизам от входа - вали. Върнах се да си взема чадъра, тук чадър, там чадър - няма го. В един момент свалих раницата от гърба, извадих половината глупости и си намерих чадъра на дъното. Отидох на зъболекар, стигнах до офиса и там установих, че съм забравила да взема мишката и тя е останала вкъщи. Като се прибера ще я сложа на видно място до дамската чанта, дано отново не я забравя.

# 22
  • European Union
Аз подозирам, че моите деца/мъж изхвърлят вилици с остатъците от храна. Не се сещам за друга причина вилиците да намаляват. Вече у дома лъжиците са почти двойно повече.

# 23
У нас лъжиците са в кофата редовно. ММ хапва кисело мляко. Оставя лъжицата вътре. После затрупва с обелки от банани и..

# 24
НоминирВам се, след като днес 5 минути търсих капачката на минералната вода, докато я забележа, че е на шишето, щото нали не се маха ...

# 25
  • Карлово
1
Темата с загубата неща и на мен ми е болна тема. От това да загубя белачка, вилица, лъжица до това да загубя на прахосмукачката- робот филтъра. Изтупала съм го и там останал. Като се има впредвид, че е някаква китайска и няма намиране резервната й част се примирих и я ползвам вече 4-5 години така, само с пластмасата. Имам и случка със забравен нож във фризера след 5-6 месеца престояване там .
Ааа, това е нищо. Аз се оплаквах, че съм загубила филтъра на вертикална пархосмукачка, а той си бил там!
Абе къде е иконката дето човечето си бие главата, че тук и е мястото.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 08:57 от ДамаТрефа

# 26

Аматьорка. Аз цялата прахосмукачка-робот изгубих. Тя сама си се включва в 9 сутринта и чисти. Прибирам се в понеделник вечерта - няма робот! Понеже батерията е паднала междувременно единствения начин да я открия е да легна на пода и да търся под мебелите. Сега е четвъртък и още не съм я открила! Уж гледах под дивани, легла и маси, но я няма и няма! В интернет имаше обява:

“LOST ROOMBA!!!
His name is "Higgins".
35cm / 9cm high / 2.8Kg
DOES NOT BITE !!!
Roomba app info:
Battery: 3%
Dust bin: 190% My husband left our bungalow door open and our Roomba escaped!!! We followed his Cleaning track for 4 Km down to the beach where we lost his trail. HIGGINS CAN NOT
SWIM !! Please help us to bring Higgins backi”

“Изгубена Румба! Казва се Хигинс. Мъжът ми оставил вратата отворена и той избяга! Проследихме го 4 км от нас, движи се към брега на океана. Моля, помогнете да го спасим! Хигинс не знае да плува!”

Моята е с женско име. Като се прибера от работа довечера ще я търся. Уж издавала звуци даже да е паднала батерията, да видим!

# 27
Това е моята тема 😂 Най-прясната ми издънка е от преди два дни. Изгубих ябълка, цяла ябълка. Бях купила диня и две ябълки, бяха в една торба. Моментът с ваденето от торбата ми се губи, а после гледам само една ябълка. Не съм я изяла, ММ беше на работа. Търсих из къщи да не се е търкулнала, ми не е. Може и в автобуса да е паднала, не е важно, прежалих я 😁 Но ми е смешно как човек може да загуби цяла ябълка без да разбере 🤷

# 28
  • Street of Dreams
Ахаха, много се смях за Румбата. Те не се ли връщат на докинга, когато и паднат батериите? Моите - да и като заредят си тръгват пак.

# 29
  • София
Аз преди 4 години загубих цяла кора яйца. Бяха в хладилника, после изчезнаха. Имам някакво предположение, че БМ ги е занесъл някъде или изхвърлил, но не съм сигурна и до днес. Все още го помня.
Моята се казва Райна. Добре, че дъщерята я превъзпита, че аз изобщо не мога да се разбера с робота. Включва се когато си иска, ходи където си иска - все в един ъгъл с кабели...

Общи условия

Активация на акаунт