Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 47 485
  • 589
  •   3
Отговори
# 570
Татко Гризли, не се стеснявай, не си сам Simple Smile
Преди години и аз го бях забравила и се изненадах, когато ММ предложи рано сутринта същия ден да ме води в зоопарка
Скрит текст:
(това винаги до този момент е ставало по мое желание, никога - по негово, та първо реших, че най-после съм го направила по мой образ и подобие след толкова зор Stuck Out Tongue Winking Eye)
,  на мен това ми беше любимо място и ме привличаше неудържимо - знаех всички маймуни поименно, даже си говорех с тях.  Най-много говорех на тигъра, той ми отвръщаше само с очи и бяха тъжни, сигурно му липсваше тайгата, беше Амурски...Затова и сякаш спрях да ходя там в последните години...или спряха да ме водят?

# 571
  • Street of Dreams
Татко Гризли, честито на патерици. И аз скоро бях рожденичка и забравих да поканя една приятелка. Не знам как стана - бях поканила дори личности, които никой не понася, а нея не. Мозъкът ми е пуснал ъпдейт нещо в този момент. Още не съм й се извинила, защото не съм измислила обяснение.

Зоопарковете са много тъжни места и според мен не трябва да съществуват във тази форма.

# 572
Ха, чисто по мунски и след Ондин (Благодаря, Ондин!) се усещам, че не честитих на татко Гризли, ама то къде да забрави човек такова нещо, освен в темата Simple Smile
Та, честит рожден ден, татко Гризли и бъди здрав, щастлив, обичан и достоен (умерен) мун!

# 573
И аз забравих тази година, че с ММ имахме имен ден. За оправдание да кажа, че бяхме на топло и в душата и мозъка ми беше юли, а не ноември Grinning

# 574
Дъщеря ми си купи билети за мюзикъл за събота вечер. Отиват с приятелка, дава си телефона да и сканират билета и и отказват вход - оказало се, че мюзикъла и е на 15 ноември, но не тази година, а през 2026! Те в ентусиазма да гледат любимия мюзикъл не погледнали годината!

# 575
  • Street of Dreams
Ха, чисто по мунски и след Ондин (Благодаря, Ондин!) се усещам, че не честитих на татко Гризли, ама то къде да забрави човек такова нещо, освен в темата Simple Smile
Та, честит рожден ден, татко Гризли и бъди здрав, щастлив, обичан и достоен (умерен) мун!
Нещо друго да си забравила? Явно ми дойде редът да бъда пропусната по мунски.
Шегувам се, нека не превръщаме темата в честитки Heart

# 576
Ондин, пропуснала съм, да, ето този израз:  "И аз скоро бях рожденичка..."
Абе, като ще е мунско, да е като хората, не ще се занимаваме с единични пропуски Simple Smile
Бъди здрава, обичана и все така чаровна и прощавай!  Flowers Hibiscus
Да се чувстват, прочее, поздравени всичко рожденици и рожденички, които евентуално също съм пропуснала - пропускането не е от сърце, но поздравленията - да! Yellow Heart

# 577
  • Димитровград
Този път е една по-малка 20 годишна муня- щерката.
Имаме от много години семеен лаф, на супата топчета казваме у нас кохонес, който знае испански, знае какво е.
И муня- започва да учи в университета испански и ги попитали, някой знае ли нещо на испански, и тя наивно, даааааа, знам как е супата топчета - кохонес.
Много са и се смели.
Пристигна ядосана, защо толкова години сме я лъгали...
Ами, не е станало въпрос, че са топчета, ама по-различни.

# 578
Да не се правят на възмутени,щото има испанска бира в кенчета с името "Кохонес". Продават я във Фантастико...

# 579
ама не е супа топчета

# 580
На непросветените ще обясните ли какво е кохонес?

# 581
# 582
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На непросветените ще обясните ли какво е кохонес?
Тестиси, топки.
И бирата сме опитвали, не останахме впечатлени.

# 583
  • Street of Dreams
Добро име за супа топчета. Испанците иначе за всичко казват кохонес - за леле/уау/въй, за "по дяволите", за силна смелост "евала", за "пълни глупости", за "лазиш ми по нервите", "вънка е кохонес студено" и "новата му кола е кохонес яка". Общо взето с тази единствена дума можеш да коментираш всичко.

# 584
И аз ще съм така в Германия като не знам кво чета. Уча силно казано немски, засега знам mit karte bitte, genau и dankeschon. Оттам чакайте включване, ще е епично едномесечното ми присъствие на немска земя.🤣 Да пиша не мога , но ще назубря най-важните думи.🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт