Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
И аз ще съм така в Германия като не знам кво чета. Уча силно казано немски, засега знам mit karte bitte, genau и dankeschon. Оттам чакайте включване, ще е епично едномесечното ми присъствие на немска земя.🤣 Да пиша не мога , но ще назубря най-важните думи.🤣🤣
Спокойно, "Мit Karte, bitte." ти отключва всякакви врати. Пък другите две са допълнителен бонус, така че няма да имаш никакви проблеми 😆

# 586
И да внимаваш на кое казваш genau Joy

# 587
Ужас. Joy
Ще ви забавлявам. По-добре да си говоря на английски да не се излагам. 🤣
Мъжът ми отсега знае, че ще ме разбере цял Франкфурт. То каква муня ще съм иначе.

# 588
  • FRANCE
Много важно е да се знае да се поръчва бира:sunglasses: уж си поръчвам бира а те задават маса безумни въпроси и нищо не им разбирам Blush

# 589
  • Fairbanks, Alaska
И да внимаваш на кое казваш genau Joy
Когато немците говорят помежду си, всяка трета или четвърта дума е генау. Това е най-употребяваната немска дума.

# 590
  • Street of Dreams
Като цяло във Франкфурт много не се чува немска реч, поне по улиците, така че никого няма да изумиш.

# 591
  • Германия
Като цяло във Франкфурт много не се чува немска реч, поне по улиците, така че никого няма да изумиш.

Съгласна съм! Миналия уикенд бях там и в рамките на първите пет минути от слизането ми от влака чух 2 различни групи да говорят на български. Така че, Ивекс, ако в някакъв момент се закучи работата, изпсувай силно на български и я някой българин, я друг балканец ще се намери да ти помогне. Laughing

# 592
  • FRANCE
Това ми напомни за една приятелка полякиня. По принцип живее във Франция, но редовно си ходи с кола, че полските стоки са и по-любими. Та уморена спряла в Германия за почивка и да поспи. Но си забравила пуснати фаровете. Съответно после няма акумулатор. Намира някакъв тираджия  паркирал наблизо. Не могат да се разберат, тя фр и англ.  Той немски. Накрая тя изпсувала отчаяно на полски та се разбрали . И той бил поляк Joy

# 593
Дойдох да се отчета каква я свърших снощи. Тръгвам от работа и отивам в мола, за да мина през някой и друг магазин + банката за актуализация на данните. Влизам в мола и отивам на 2ри етаж да хапна нещо, че съм прегладняла. Свършвам с яденето и слизам на партера, за да мина през банката. Редя се на опашка в банковия клон, дойде ми редът, актуализираха ми данните и си тръгвам. Отивам в dm. Повъртях се добре из магазина, излязох и направих една доооста добра обиколка на целия партерен етаж. И тъкмо наближавам изхода на мола и се сещам, че трябва да отида до Health Store, на ет. -1, за да купя бийф джърки. Слизам с ескалатора до -1, влизам в магазина, взимам бийф джъркито, отивам на касата и заявявам, че искам плащане с карта. Бъркам в джоба на палтото да си взема личния телефон ииииииии..... телефонът го няма! Няма го в палтото, няма го в чантата (да не съм го прибрала с личната карта), абе НЯМАМИТЕЛЕФОНА!!! И почвам да набирам със служебния телефон и се сещам, че моят телефон трябва да съм го забравила в банковия клон. Изстинах! Телефонът е скъп и нов, на по-малко от месец. Беж нагоре по ескалатора до партера, беж по партера до банковия клон, пристигам, изпреварвам опашката от хора и съзирам как телефонът ми стои на бюрото самотен.
Взех си го, върнах се да платя бийф джъркито и се прибрах по живо по здраво.
В моя защита - предстои ми тежка коремна операция, буквално до вчера търсихме кръводарител и съм тотално изперкала.

# 594
  • софия
Acid_Burn, няма нищо мунско да си притеснена, когато има сериозен здравословен проблем.
Стискам палци операцията да мине безпроблемно и бързо, и след това бързо възстановяване!

# 595
Acid_Burn, няма нищо мунско да си притеснена, когато има сериозен здравословен проблем.
Стискам палци операцията да мине безпроблемно и бързо, и след това бързо възстановяване!
Благодаря, звънче! Обаче да си забравя новичкия телефон и дори да не се сетя къде съм го оставила си е мунщина отвсякъде.

# 596
  • Карлово
Обаче да си забравя новичкия телефон и дори да не се сетя къде съм го оставила си е мунщина отвсякъде.
Не си бе, сетила си се все пак. Нали не ти е откраднат, малкия дявол е бил.
Стискам палци за лека и сполучлива интервенция.

# 597
  • София
Моята днешна изцепка си е направо за страшките: ММ ще ходи на преглед тази сутрин и аз, в бързината да изтичам нагоре по стълбите у нас в посока принтера, на който съм пуснала да се разпечатват резултатите от неговите изследвания, с всичка сила си ударих малкото пръстче на левия крак. Заболя. Много заболя. В болницата, където беше прегледа на ММ, ми направиха рентгенова снимка. От един преглед, та два.

Креан резултат: ММ на операция след една седмица и един месец възстановяване, аз - счупена косо кост на малкия пръст. Сега лежа в леглото, а из къщи се придвижвам с патерици (добре, че си ги пазя след операциите на колената, тях не съм ги чупила, оправяхме вроден дефект на капачките).

# 598
Леле, Sharky, това е ужасно. Бързо да минава!

# 599
Исках да си сипя супа и си изпуснах купата в тенджерата... Всичко съм изпускала вътре, но не и купата...

Общи условия

Активация на акаунт