Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 13 097
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой си усеща кожата много пресушена, мога да препоръчам лист-маската с нар от Лидл. Съдържа масло от семки на нар, така че е много лепкава, но ефектът си струва. След като ми поседя на лицето, си натърках и краката и ръцете с остътъчния серум- имаше забележим ефект след отмиване в края на деня, не само докато е на кожата.

# 91
  • Deutschland
На мен ми докара алергичен шок маската с нар. Не лист маската, а тази в малките пакетчета.

# 92
Стикам палци бързо да установите точно към коя съставка сте алергични, за да можете да я избягвате

# 93
Да, най-вероятно е някоя съставка. Аз бях решила да пробвам от лидъл измивен гел с киселини (които съм ползвала вече), обаче като излязох от банята бях червена като домат и го хвърлих. Може би е по-скоро към някоя допълнителна съставка, не към самите киселини.

# 94
  • Deutschland
Стикам палци бързо да установите точно към коя съставка сте алергични, за да можете да я избягвате

Досега от продукти с нар и кактус съм получавала алергия.

# 95
  • София
И у нас много харесваме течните сапуни на DM.

# 96
Аз в момента съм в голяма чуденка. Тъй като съм с новородено на почти месец, нямах търпение да започна да си ползвам пак козметиките (киселини, ретиноли), ама в един момент се усещам, че пак не мога. Първо, че ден и нощ е ясно, че липсват при мен. Време наистина в момента нямам, радвам се ако съм успяла да се окъпя. Маски и такива неща…. Не знам кога 😃 все още няма някакъв режим и е голям хаос и козметиката остава на заден план. А и дори да искам да сложа някой серум, крем, тя като я държа на рамо за оригване често ме полигавя по бузите. Едва ли да е безопасно да има киселини и разни други неща по лицето.
Та се чудя има ли безопасни такива неща макар и да не е с такива активни съставки, тъй като леко започвам да пъпчасвам😃
В банята имам една пяна за лице, с нея се минавам, когато се докопам да се къпя. Ако се сещате нещо, което мога да ползвам докато се къпя под душа (нещо измивно например или експресна почистваща маска).
Дано успея да вляза в крак скоро😆

# 97
Азара, честито! Да бъде здраво и щастливо!
С новородено почистващ гел за лице, крем и околоочен си бяха голям успех. Аз доста използвах мъжкия околоочен с рол-он( и сега го ползвам). Доста ми освежаваше околочната зона след безсънна нощ.

# 98
Можете спокойно да позвате всякаква "бебешка" козметика,  почиствайте си лицето с мицеларна вода (Mixa Optimal Tolerance или друга, която не съдържа парфюм). Доста бебешки лосиони съдържат ниацинамид, така че явно не е опасен. Отделно, ако имате активни пъпки, лепете си лепенки за пъпки отгоре, хем да не зъмърсявате мястото, хем на не се разнасят бактериите или просто ги мажете с крем за бебешко дупе (от тези с цинк).

# 99
Някой май беше препоръчал серум за изсветляване на пигментни петна ? Може и крем да е било? Загледах се,че имало мама потъмняване на горната устна и трябва някак си да се оправи.....Насочих се към серия на Юсерин,но ми се иска да пробвам преди това нещо по-бюджетно.Благодаря ви!

# 100
Азара, честито, мила! Нека да ви радва от сърце малкото бебче! Нека да расте здрав, усмихнат и смел ❤

# 101
petals, за изсветляване на такива пигментни петна съм ползвала Биотрейд. Обаче е крем, а не серум.

# 102
Честито бебче и от мен.
Под душа маски не ползвам, но от време на време си правя ексфолиант - захар, какао, накапвам масло, може и някаква флорална вода. Обикновено за тяло го ползвам, но понякога търкам и лицето. По внимателно обаче, че на лицето кожата е доста по-нежна.
На суха кожа се отразява много добре.

# 103
  • София
Честито и от мен!
Серията с витамин C на Garnier действа добре на по-леки петна и потъмнявания, а и при мен поне дава много приятен блясък на кожата.

# 104
  • Пловдив
Къпех се бебето, като заспи /сега вече и то заспива късно и баща му го гледа/. Преди баня слагам маска на лицето. Преди лягане си нанасям серумите и мазилата.
Ексфолиращ серум слагам, след душ. Докато се подсуша, намажа лосион на тялото и сложа пижамата станало време да се изплакне.
Антицелулитни масажи си правя по време на обедния му сън. Маникюра по нощите. Общо взето нагласям нещата спрямо ситуацията. Иначе залисам ли се или се изтегна на дивана за малко и всичко отива по дяволите от към време за мен.

Общи условия

Активация на акаунт