Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 16 597
  • 147
  •   1
Отговори
# 15
Само като чуя избелващ и веднага подминавам - с много бяла кожа съм.
Много се дразня някой да ми каже "ама много си бяла", особено лятото, а аз съм се върнала от море примерно (все пак съм хванала някакъв тен).
Ти като си много бяла поначало, едва ли такъв крем да те изсветли още - то няма много какво Grinning Но и те са при нужда де - пигментни петна и прочие, да не си представи някой че от няколко мазания и ще стане от кафяв на бял като Майкъл Джексън...

Иначе и аз съм от тези на които в края на лятото още им казват "много си бяла", а аз имам вече приличен (като за мен) тен и някои неща от грима съм оставила настрани че са ми твърде светли и не стават. Но това си е проблем на тези дето коментират, на мен не виждам с какво да ми пречи.

# 16
  • София
Точно такъв син цвят си търся отдавна, наситен и хубав е.
Може ли да помоля за някаква снимка на цвета?

# 17
Спокойно, аз живея на морето и постоянно ме питат "Ама ти защо не ходиш на плаж, никакъв тен нямаш?" И то в ден, в който съм се изкефила колко много съм почерняла, хаха. Не съм крайно бяла, но просто толкова си мога Grinning
Добрата новина е, че ще младеем по-дълго Wink

Само като чуя избелващ и веднага подминавам - с много бяла кожа съм.
Много се дразня някой да ми каже "ама много си бяла", особено лятото, а аз съм се върнала от море примерно (все пак съм хванала някакъв тен).

# 18
Хининовата вода и шампоаните и маските на Милва.

# 19
  • София /Абсурдистан
Ахромин е стара марка още от времето на соц-а. Аз съм го ползвала известно време, за да се отърва от гадните лунички. Ефектът беше нулев.

# 20
Защото вече
няма хидрохинон в Ахромина, затова няма ефект както едно време.

# 21
Заповядайте, това са най-добрите снимки, на които съм способна 😁

# 22
  • Свети Влас
Красиви очи имате!

# 23
# 24
Чикита, миглите ти светли ли са? Чудя се този син цвят как ще стои върху тъмните мигли на племенницата ми. Хареса ми за подарък тази спирала.
И наистина имаш много красиви очи!

# 25
  • Свети Влас
И аз съм със сини очи, но миглите ми са тъмни. Нямам обаче спиралата, за да ви покажа как ще стои.

# 26
  • София
Чикита, миглите ти светли ли са? Чудя се този син цвят как ще стои върху тъмните мигли на племенницата ми. Хареса ми за подарък тази спирала.
И наистина имаш много красиви очи!
Пак така ще й стои. Аз съм с тъмни мигли и очи и ми стои по същия начин. Пробвала съм я дори върху черна спирала само на връхчетата и покрива отлично. Доста е очебийна обаче, в смисъл личи отдалече Simple Smile

# 27
Ще рискувам и ще я взема. В крайна сметка не струва много, че да я мисля.

# 28
Мицеларна вода VZK+

# 29
Заповядайте, това са най-добрите снимки, на които съм способна 😁

Много ви отива! Аз съм хвърлила око на лилавата спирала от тази серия и също ще рискувам - не струва много. Надявам се и тя да е така наситена.

Общи условия

Активация на акаунт