Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 16 627
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
  • Свети Влас
При нас не съм ги виждала.

# 61
  • Deutschland
И аз до днес не бях. Съвсем нови са. Дано не са пипали трайността.

# 62
Наминавам пак да похваля крема за ръце с урея. Незаменим ми е за напукани ръце.
Скрит текст:

# 63
Хубави са им нещата с уреа, аз винаги имам от млякото за тяло с 15 процента, идеално е за по-сухи участъци от кожата - ръце, стъпала, лакти или просто супер суха кожа на тялото. Текстурата му не е точно на мляко и оставя филм и поне аз само вечер го използвам но ми оправя ръцете бързичко когато имам нужда. Майка ми пък за ходила го харесва много.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:28 от natka

# 64
Хубави са им нещата с уреа, аз винаги имам от млякото за тяло с 15 процента, идеално е за по-сухи участъци от кожата - ръце, стъпала, лакти или просто супер суха кожа на тялото. Текстурата му не е точно на мляко и оставя филм и поне аз само вечер го използвам но ми оправя ръцете бързичко когато имам нужда. Майка ми пък за ходила го харесва много.

Може ли снимка?

# 65
  • София
В момента сме на море и съм очарована от слънцезащитата и грижата за след слънце на DM - Sundance. Спрей за тяло, фактор 50 - много удобна дюзичка, пръска равномерно, разнася се лесно и мирише прекрасно.
Спреят за след слънце е с една идея по-силен мирис, отколкото ми е по вкуса. Но хидратира мноооого добре, кожата ми е кадифе след него. Същото мога да кажа и за слънцезащитата всъщност.
Яд ме е, че не взех един от продуктите и за лице, а заложихме на познатото.

# 66
+1 за кремът с Урея за ръце.
Единственият минус е ,че мирисът му е доста силен и на мен ми пречи вечерно време за спане. Иначе мирише хубаво.

# 67
Ето това е

Пак да кажа че не попива лесно и остава филм, аз затова основно вечер посягам съм него, като вече ще си лягам. Но върши страхотна работа, за няколко поредни вечери ми оправя много сухи ръце или стъпала. Мен ме дразни че така се усеща върху кожата и се сещам за него само като вече много имам нужда и нормален крем за ръце не ми стига.

# 68
Получи ми се лека пигментация над устната на лицето след море. Явно не съм размазвала добре там слънцезащитата. С това кремче от Балеа се премахна за няколко дена. Според мен работи само за прясна пигментация.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-fluid-sreshtu-pigmentni-pe … 066447428841.html

# 69
Търся маски за коса на GENERA. Имаше ги в кварталния магазин, но вече не ги намирам. За 5 лв. вършат работа като професионалните маски за коса.

# 70
  • Deutschland
Аз навремето ползвах много Миосотис, но не съм ги срещала последните пъти из магазини в България. Да не би и тях да са спрели?

# 71
Има ги, сякаш преди немного време ползвах.Ама откъде съм ги взела, не помня.

# 72
Има я още, аз в момента съм с нея, но и нея здраво я удари инфлацията. Кутията гони 15 лв вече.
В Елитис съм я виждала, в магазини Ивис също.

# 73
Е, тя и поначало не беше най-евтината от евтинийките, а пък и е прилично количество ако правилно си спомням кутията че беше половин кило.

# 74
  • София
А от маските на Seri някой има ли впечатления? Водят се профи, но са доста евтини - 10-ина лв са. Видях за боядисана коса и с арган в едно магазинче и се зачудих дали да не взема да пробвам. Обаче съм просто зарината, то няма място вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт