Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 13 095
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тези маски на Гарниер са много добри.

Това е "храната им за тяло" - те са в сходни кутии. Но, да, и двете са много добри.
На моята къдрава коса храната за коса с банан действа страхотно.

# 121
  • При децата ми
Тези маски на Гарниер са много добри.

Това е "храната им за тяло" - те са в сходни кутии. Но, да, и двете са много добри.
На моята къдрава коса храната за коса с банан действа страхотно.

Това щях да напиша и аз, че са храна за тяло, не е маска. Маските им от този вид не съм ги ползвала.

# 122
  • Свети Влас
Не го видях добре и си помислих, че е маската им, която от тази серия е страхотна. Извинявам се, сигурно и това за тяло е добро, не съм го пробвала.

# 123
  • София
Не го видях добре и си помислих, че е маската им, която от тази серия е страхотна. Извинявам се, сигурно и това за тяло е добро, не съм го пробвала.

Добри са, аз съм пробвала какаото и алое вера. Леки, немазни, попиват веднага, миришат много приятно.
Сега видях, че имат и с витамин C, а аз съм мегафен на сериите им с витамин C, та ще си взема.

# 124
  • Свети Влас
Сега се сетих, че от тази серия съм пробвала и скраба им, страхотен е.

# 125
Азара, честито бебе! Hug Как я кръстихте?

Аз съм много доволна от това - голяма е снимката, затова е в скрит текст
Скрит текст:
Може да се отмие, а може и не. Много добре хидратира, не позволява заплитане, а пише, че има и термозащита. Косата след него е мека и подредена, не хвърчи.
Въобще не очаквах, но децата го купили, след като някаква инфлуенсърка рекламирала цялата серия и направо останах очарована от него.
Те взеха цялата серия, но друго не ми направи такова добро впечатление. Даже заредих наново, след като привършваше първото шише.

# 126
Благодаря! Предпочитам да не споменавам, понеже съм напът да ме разкрият коя съм във форума😆
За коса аз обичам на Гарниер 10в1 оранжевия крем за коса  ми изкара бая време, като накрая преди душ си намазвах и дължините и постоявах така. Имаше и термозащита. Бих казала, че по нищо не отстъпва на Ми аманте - само дето гарниера е по-евтин, повече време се ползва и на всичкото отгоре има и термозащита.

Сега взех серията за растеж на косата, зеления шампоан, крем за коса и серум за скалп. Дали и колко ще действа не знам.

Доволна съм и от 7секундната терапия на Глисс. Аз обичам такива бързи продукти. Да мога да се къпя бързо🤣 особено сега е наложащо.

# 127
Сензитив интимен гел, собствена марка на Лидл, 98% естествен състав - очарована съм.

# 128
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,
Разрових се из страница 1 с изброените продукти "Подхранване, хидратиране:", но малко не можах да се насоча към продукта. Търся продукт за хидратиране на кожата, тялото. Поизсъхнах след почивките. Видях из изброените нещо, което по описание отговаря на това, което търся

BILKA AQUA NATURA Възстановяваща емулсия за тяло

Имате ли препоръки, за нещо от личен опит, за хидратиране на кожата по тялото?

Много съм доволна от Дексерил.

# 129
Кой интимен гел бихте препоръчали? Който и да стига за малко повече.. последната година бях с Гинексид, доволна съм, но не знам дали да не пробвам нещо друго.
Издържа ми средно от 3 до 6 месеца, а геловите имам чувството, че свършват супер бързо.

# 130
  • София
Аз харесвам най-много този на Билка с лайка. Мирише много хубаво, не дразни и е супер евтин. Другите ми миришат или на бабичка, или на лекарство и не ми допадат Grinning
Този също е много добър, но трудно го намирам напоследък

# 131
  • Стара Загора
Аз препоръчвам Sebamed p.h. 3.8 - много е нежен с фин аромат на роза, едва доловим. С него се усещам свежа и за мен лично е икономичен, но аз не слагам по много.

# 132
  • София
От повече от година използвам интимния гел
на “Билка” с невен. Този на Felce Azzurra го купувах от един магазин в София “Via Trakia”. На Билка обаче за мен е топ!

# 133
  • Сливен
на Джеса (марка на ДМ) сензитив ползвам и съм много доволна.В някоя тема похвалиха на Лидл сензитив.

# 134
  • София
"Билка" имат едни тумбести опаковки интимен гел, мисля, че беше с лайка - от години съм с него. Сменям понякога, колкото да пробвам, и пак се връщам към него.
Харесвам и на Lactacyd със зеленото перо на кутията.

Общи условия

Активация на акаунт