Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 24 983
  • 219
  •   2
Отговори
# 210
  • София /Абсурдистан
От къде купувате заздравителят за нокти? И аз имам същият проблем. И преди ноктите бяха тънки и чупливи, а след гелът хептен за нищо не стават. Повече гел няма да сложа, ама как да оправя пораженията?

# 211
  • София
На мен ноктитие ми се оправиха като  минах на гел лак. Преди това беше ужас, чупеха ми се непрекъснато, докато бях с обикновен лак. Заздравители всякакви съм пробвала и нищо не проработи. Пия колаген непрекъснато.

# 212
  • София /Абсурдистан
В началото изглежда, че се оправят, но после страшно изтъняват и започва силно да боли от лампата. Поне при мен беше така. Дерматолог ми каза, че на всеки 4 месеца трябва да има половин година почивка. Но пък има жени, които нямат проблеми с гел лака изобщо.  Аз нямам този късмет.

# 213
  • Бургас
На ISANA продуктите им са хубави. За съжаление в магазините, около мен няма техни продукти. И не съм сигурна дали изобщо се предлагат някъде в БГ.

# 214
И аз забелязвам с дезодорантите същото. В момента имам и Dove и Rexona. Миришат няколко часа и след това изобщо.. иначе предпазват. То и с рол-оните е същото…

# 215
Сега е на промо в Ремедиум https://remedium.bg/micro-cell-3447/b

# 216
  • Deutschland
На ISANA продуктите им са хубави. За съжаление в магазините, около мен няма техни продукти. И не съм сигурна дали изобщо се предлагат някъде в БГ.

Това си е марка на Росман, които нямат магазини в България.

# 217
  • Бургас
Да, Фрау, това го знам, но все се надявам да започнат някакъв внос и при нас. Или пък да отворят Росман.

# 218
  • Deutschland
Някъде мернах, че уж в Турция имало.

# 219
Извинявайте за късното включване. От аптека го купувам. От so pharmacy, по принцип, но миналата седмица от Ремедиум го взех, че беше на промоция. Много съм доволна, но само от заздравителя. Ползвах и другите им продукти, не си заслужават изобщо, лаковете им също не си заслужават.
След като спрях да ходя на маникюр си купих MicroCell Nail Repair Заздравител за нокти. Използвах то непрекъснато в продължение на 3 месеца. Нямаше и след от поражения 😃Доволна съм!
От къде го купувате, има ли го в дрогериите? В ДМ - приложението го няма.

Общи условия

Активация на акаунт