Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 24 194
  • 198
  •   1
Отговори
# 195
Преди години Евелин 8в1 беше форумен хит. Точно той ми оправи ноктите след дълъг период на постоянно носене на лак (не гел).

# 196
Здравейте ,някой пробвал ли е този продукт от Лидъл?Имам купон за 1+1 подарък и се чудех дали са качествени.Нямам кой знае какви оаквания ,но все пак дали върши някаква работа?
Имам коса до кръста, гъста, нетретирана.. омазнява ми много, подмятам го и го ползвам за преди миене на косата като се намажа с масла. Просто иначе няма смисъл да се изкъпя и после с цел да си омазня косата, не е моя продукт
Наистина е много тежък продукт ,особено за тънка коса склонна към омазняване.
Аз го ползвам преди къпане ,слагам една помпичка ,разнасям по дължините на косата ,като вляза в банята се сресвам.
После ползвам шампоан и по този начин не пресушавам краищата на косата.

Аз търся тежък продукт, защото ми е много суха косата и гълта всичко мазно. Колко излиза с купоните този продукт и някой има ли купони, които няма да ползва?

# 197
Наистина е доста мазен този серум на Cien.Уж малко сложих ,уж само по краищата.....Ще пробвам да го използвам преди къпане ,както някой беше писал по-горе.Иначе не е скъп продукт 3 евро и нещо ,а с купона ,който имах втория ми беше безплатен.

# 198
  • София
Ей това олио е много добро, но е наистина за суха коса - https://lillydrogerie.bg/syoss-beauty-elixir-absolute-oil-100-ml

Общи условия

Активация на акаунт