Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 22 432
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
  • при моите деца .....
Влизам с молба за препоръка за дневен крем
Възраст 45+
През зимата - суха / дехидратирана

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 20:19 от * Боби *

# 166
Микса или по- скъпите на Авен

# 167
  • Deutschland
Биотен хиалуроник голд или този с колаген. Аз съм на същата възраст, с кожа, която е екстремно суха през зимата.

# 168
  • София /Абсурдистан
На Биотен всички продукти са им хубави.

# 169
Здравейте ,някой пробвал ли е този продукт от Лидъл?Имам купон за 1+1 подарък и се чудех дали са качествени.Нямам кой знае какви оаквания ,но все пак дали върши някаква работа?

# 170
Имам този спрей. Мазничък е и се слага по 1-2 капки макс, защото иначе омазнява косата. Като цяло мога да кажа, че съм доволна, без да е нещо уауу.

# 171
На мен не ми е мазен. Но аз слагам по една помпичка и втривам в ръце и тогава разнасям по краищата предимно. Даже го предпочитам пред други масла, защото именно те омазняват повече. Този мирише и на нещо сладичко. По принцип си слагам вечер преди лягане.

# 172
Здравейте ,някой пробвал ли е този продукт от Лидъл?Имам купон за 1+1 подарък и се чудех дали са качествени.Нямам кой знае какви оаквания ,но все пак дали върши някаква работа?
Имам коса до кръста, гъста, нетретирана.. омазнява ми много, подмятам го и го ползвам за преди миене на косата като се намажа с масла. Просто иначе няма смисъл да се изкъпя и после с цел да си омазня косата, не е моя продукт

# 173
Оранжевата маска за коса на Лидъл е фантастична за моята коса.

# 174
  • Русе
Паганне, какъв тип е косата ти?

# 175
Боядисвана е, мазна, слагам само по краищата.

# 176
  • Deutschland
Доколкото ми е известно, Лореал правят Cien.

# 177
На мен пък някои серии ми се струва, че са правени от Пантен.

# 178
Досадно е че спряха да го пишат това на опаковките. Но пък има и друго - това че е произведено от Лореал, Пантен или друга голяма кампания, не значи че са същите продукти като тези под тяхната си марка. Има немалка вероятност да е различна рецепта с по-ниска себестойност като е по поръчка на верига за нейна марка.
Иначе и мен не са ме разочаровали на Сиен каквото съм пробвала за моята коса, не го казвам за да ги оплюя. Хубави са си, но ако накой смята че са същите като Лореал само с друго име, може да се подведе.

Общи условия

Активация на акаунт