Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 14 206
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
Аз харесвам тези двата.

# 136
Кой интимен гел бихте препоръчали? Който и да стига за малко повече.. последната година бях с Гинексид, доволна съм, но не знам дали да не пробвам нещо друго.
Издържа ми средно от 3 до 6 месеца, а геловите имам чувството, че свършват супер бързо.
Ако това ти е главният критерий, остани си на Гинексид, не очаквай да намериш гел който да ти кара по толкова дълго с една опаковка. Геловете си свършват по-бързо.

# 137
  • София
Без да искам, сбърках този лосион за тяло с душ гел - https://www.lilly.rs/velnea-mandarin-tiare-losion-za-telo-400ml-534633
Оказа се, че грешката е вярна - мирише великолепно и хидратира много добре. Чак съм учудена, не съм особен фен на марките на Lilly.

# 138
Здравейте, свърши ми сухият шампоан, от който съм доволна. Но все пак търся препоръки за други. Има ли такива от личен опит, които да ми препоръчате?
Спасява ме този шампоан отвреме навреме и искам да си купя пак.
Ползвам този:

*Много ми хареса фактът, че прави лек обем.

# 139
  • София
С две ръце препоръчвам този от DM.

# 140
  • Sofia
Аз също ползвам сухите шампоани на ДМ и Лили, както и блондинския на Лидл. Показаният на ДМ ми е фаворит за обем, но и на Лили-то е добър. Батиста също е добър, но е малко по скъп, както и на Суос, Редкен и др.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 09:38 от Lady Royal

# 141
  • Свети Влас
Преди години ( 2020 ) бях взела страхотен сух шампоан. Мисля, че беше на Syoss, но не съм сигурна и не мога да го намеря. Този сух шампоан правеше чудеса. Жалко, че вече не мога да го намеря. Само помня, че беше в светло синя опаковка.

# 142
  • Пловдив
Аз Лидълския ползвам, кафяв...ще са намалени тая седм.

Общи условия

Активация на акаунт