Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 18 738
  • 527
  •   2
Отговори
# 495
Пролутекса не се съхранява в хладилник, пише го на опаковката.За фраксипарина е без значение дали ще е в хладилник или не.

# 496
А премахвате ли въздуха от инжекцията фраксипарин ?

quote author=Tinkiela link=topic=1799946.msg50393269#msg50393269 date=1761751587]
Пролутекса не се съхранява в хладилник, пише го на опаковката.За фраксипарина е без значение дали ще е в хладилник или не.
[/quote]

# 497
Аз съм с клексан, не го държа в хладилник и не махам въздуха. Избутвате балона откъм буталото и инжектирате не до край, като така балонът си остава в спринцовката. После вече като изкарате изпразвате и дори да има 1-2 капки, не е страшно, вкарали сте течността без въздуха.

# 498
  • София
И аз не държа в хладилник Фраксипарин и Пролутекс. От клиниката винаги ми казват кои медикаменти се държат в хладилник, ако случайно пропуснат ги питам. За тези ми бяха казали, че не е нужно да се държат в хладилник.

# 499
И аз фраксипарин не го държа в хладилник . Имам друго питане към вас ,след пункцията кога ви беше трансфера,? при мен ще е ЗЕТ няма да е свеж заради висок прогестерон и хиперстимулацията , докторката каза че е хубаво да се възстановя. Ама пък и декември е месец с почивки...та трансфера живот и здраве ще е януари.

# 500
Трансфера може да е още на следващия месец ,ако всичко с вас е наред ,а може и след няколко месеца ,когато решите .
Аз има веднъж трансфер на следващия месец след пункция , друг път 7 месеца по късно. Ако питате дали има значение,не няма

quote author=tinna_st link=topic=1799946.msg50394291#msg50394291 date=1761766407]
И аз фраксипарин не го държа в хладилник . Имам друго питане към вас ,след пункцията кога ви беше трансфера,? при мен ще е ЗЕТ няма да е свеж заради висок прогестерон и хиперстимулацията , докторката каза че е хубаво да се възстановя. Ама пък и декември е месец с почивки...та трансфера живот и здраве ще е януари.
[/quote]

# 501
Не бързай с трансфера. Знам че звучи невъзможно но наистина не ти е добре в момента след хиперстимулацията. Дай си време да се възстановиш и тогава. Аз след моята отвратителна стимулация се почувствах добре чак след три месеца а вече бяхме изгърмели един трансфер. Сега всеки ден си пия протеин и като цяло вдигнах дозата протеин.

# 502
Хематологът д-р Тончев ми каза клексан и фраксипарин - в шкафа, никакъв хладилник. Сега, ако е 30 градуса във вас, трябва да му намерите по-прохладно място. Все пак има максимална температура, над която не трябва да се излагат лекарства. Също така, след поставяне е препоръчително 15 минути да се почива, за да се резорбира. Два пръста под пъпа, в задната част на ръцете или вътрешната част на бедрата горе се поставя - там където има мекичко и се избягва мускул. Някои дами твърдят, че трябва да се избягва вътрешната част на бедрата, но тези места препоръча хематологът.

Ами да и аз така знам . И в клиниката бях питала ,в аптеката също . А и на листовката пише -да не се държи в хладилник . Просто явно има момичета ,които не са наясно и реших все пак да попитам
Благодаря Simple Smile
Аз не го държа в хладилник

# 503
  • София
Здравейте момичета,
Днес бях на пазар и в супермаркета на био щанда видях този протеин. Дали някоя от Вас е ползвала и може да даде обратна връзка? Чудя се дали да не взема един пакет да го пробвам.
https://www.bornwinner.bg/pokupka/1-x-born-winner-%D1%81%D1%83%D … 4%D0%BE%D0%B2-497
https://www.bornwinner.bg/pokupka/1-x-born-winner-%D1%81%D1%83%D … %D0%B8-%D0%B8-494

# 504
Ароматизанти, оцветители, сукразола.. по-скоро не.
Като изчистен откъм състав протеин аз съм доволна от singlecelled. Доскоро бяха само протеин и лиофилизирани плодове(фен съм на малина). Обаче и там добавиха стевиа, та не знам доколко им е изчистен съставът все още. От половин година не съм си поръчвала. Протеинът ми е в норма. Наблягам на яйцата и ползвам желатин.

# 505
  • София
Ароматизанти, оцветители, сукразола.. по-скоро не.
Като изчистен откъм състав протеин аз съм доволна от singlecelled. Доскоро бяха само протеин и лиофилизирани плодове(фен съм на малина). Обаче и там добавиха стевиа, та не знам доколко им е изчистен съставът все още. От половин година не съм си поръчвала. Протеинът ми е в норма. Наблягам на яйцата и ползвам желатин.

Точно тези неща и мен ме възпряха да го купя.

# 506
Мисля, че в iherb също има хубави от към състав протеини на прах.
Чудя се защо марка като bornwinner е на био щанд, ама това друга тема. То не, че всичко що е био, е полезно, но и това е друга тема. Simple Smile

# 507
Момичета, при подготовка за ЗЕТ на ЕЦ, освен прогестерон в началото на месеца нещо друго изследвате ли?
Аз пуснах прогестерон на ден 2, беше 0,9. Имам преглед на ден 11 от МЦ и се чудя дали да пусна нещо преди самия преглед за по-ясна картинка. 🤔

# 508
И естрадиол и лх.

# 509
Как се справяте с чакането от момента на пункцията докато разберете как са се развили ембриончетата?

Общи условия

Активация на акаунт