Хамас нападна Израел - 2

• 18 632
  • 617
  •   3
Отговори
# 615
  • при него
Липсвахте ми да знаете Simple Smile
Чакам да видя новини за флотилията, коята се оказа спонсорирана от Хамас...
Редактирам и добавям линк
https://clubz.bg/166259
Израел публикува документи, които разкриват, че "Хамас" финансира флотилията за Газа
Корабите ще достигнат целта си вероятно в четвъртък

И да, и аз мисля, че Хамас няма да приемат споразумението, което Израел вече прие. Какво да кажем, по действията си личи, кой иска мир и кой война.
И разбира се пак за Нетаняху, имаше тревога, че ще анексира Западния бряг, е няма да го анексира, имаше спекулации че ще гони жителите на Газа от Газа, е няма да ги гони, имаше спекулации, че иска да управлява Газа, е няма да я управлява.. това са само кракти вметки, с които посочвам как работи пропагандата и как програмира общественото мнение.
Големи адмирации за речта му в ООН, конкретно директно и консистентно с предходните му думи и действия.
Уви, аз мисля, че Хамас няма и няма да пусне заложниците и няма да се разоръжи. И това отново води до заключението, кой генерира проблема там и кой провокира тази ситуация да продължава, кой е враг на собствения си народ.
Редактирам, за да добява линк
https://clubz.bg/166278
Лидер на "Хамас" пред BBC: Вероятно ще отхвърлим мирния план
Според него той "служи на интересите на Израел" и "игнорира тези на палестинския народ".

# 616
О , да Биби няма да анексира западния бряг ,защото Тръмп не дава 😊 все пак получи самолет от Катар .
И все пак Израел е на 100 % зависим от САЩ .

И да флотилията и всички не приемащи престъпленията на Израел сме Хамас 😉
Недоумявам как някой може да се върже ,ама то Израел на ислямофобията разчита за да си довърши започнатото .

Толкова елементарна пропаганда , че няма накъде повече 😂

И вече сериозно -плана  на Тръмп не струва нищо  след изявлението на Биби , че палестинска държава няма да има .
Реално Израел не приема плана .

Хм, Израел предупредил всички в град Газа ,които не са напуснали домовете си , че ще бъдат третирани като  терористи , няма такава изроди , били приели мирния план , да бе да ….  Мормота и шоколада ..  срамно наистина за паметта на всички евреи преживели и непреживели Холокоста ,че техния народ извършва същото за да открадне земята на палестинците .🥺🥺😕😕

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:29 от iliana__

# 617
  • Glasgow
Флотилията май е спряна, един активист дето е на борда, от града, в който живея е пуснал видео "ако гледате това видео, това значи, че съм отвлечен в Израел против волята ми и моля за уведомите UK government, за да съдейства за връщането ми" 🤐

Общи условия

Активация на акаунт