Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 23 082
  • 550
  •   3
Отговори
# 540
ми ще го мажа с цикатридина днес, че гентамицин нямам. имам едно гръцко ама трябва да видя в състава какво има.

И аз съм имала, дори миналата седмица имах нещо подобно и бях и аз във филма, че пак ще стигна до скалпела (нали април ходих да махам подкожно образувание от обърнат косъм), но мазах с Цикатридина и Фусикорт (той е с АБ и кортико) и слава богу .... пу-пу .... позаличи се и спря да ме боли

# 541
  • София
цикатридината и на мен ми помогна, то не ме боли, просто на едно място седеше зачервено и отгоре се образуваше нещо като тънка коричка.

# 542
При мен редовно разни косъмчета ми правят такива бели ....

# 543
Здравейте, момичета, сега успявам да пиша най-сетне - да ви казкажа какво стана при мен. Направихме инсеминацията - към обяд в деня преди да се пукне фоликулът (аз настоях да е предварително, защото ме беше страх, че на следващия ден ще е късно - не знам дали беше правилното решение), на следващата сутрин вече се беше пукнал. Дано имаме някакъв шанс. Сега докъм евентуална имплантация съм на утрогестан и преднизолон...после при положителен тест би трябвало да ги продължа. Малко ми е странно, че реално за два-три ще трябва да ги спра преди кръвния тест, но специално попитах повторно и такава била схемата. Знаете ли кога е най-ранният вариант за кръвен тест при инсеминация, така че резултатът да е реален. Мислех на 12и ден да правя като цяло..

# 544
Autumn24 по принцип инжекцията с хормона ЧХГ се чисти за 10-14 дена. Аз когато съм минавала през инсеминациите гледах да си пускам кръвен към 12-13 ден от поставянето на тази инжекция , за да може резултата да не ме подведе.

Успех ! 🤞

# 545
Успех с инсеминацията Autumn !
Мисля че 12-13 ден е добре за кръвен

# 546
Много ви благодаря 🤗 Дам, и на мен така ми казаха - 12-13 ден. На 12ти ще пробвам и ще проследя какво е положението после.

# 547
Успех! Дано е успешна!

# 548
Пускала съм кръвен тест на 10 ден след инсеминация и винаги е бил 0. Т.е. била съм се изчистила от инжекцията, при мен инсеминациитв не бяха успешни. Моя приятелка от форума на 10ти ден имаше чхг към 50 или 30, не помня. Има родено дете от този опит.

# 549
  • Ст Загора
Успех Есен!

# 550
Палци и от мен, Autumn! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт