Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 22 077
  • 535
  •   2
Отговори
# 525
На мен ми се е случвало два пъти единия път въобще си нямах и партньор , нито съм била интимна пък камоли за деца да съм мислила и втория път вече с ММ. Тъй като и моя цикъл е като швейцарски часовник 28дена. Позачетох се и се консултирах с гинеколог и разбрах , че до 7:дена закъснение е нормално да има ( не постоянно разбира се ). Така и стана 35-тия ден ми дойде , някакви хормонални промени се случват кой да знае ...чакрите се разместват 😅😅😅 простете , просто вече ме избива на идиотизъм 💩

# 526
мисля сме го обсъждали напред в темите - при започване на опити по някаква причина Ц винаги се сбърква. Според мен и подсъзнателно играе някакво значение желането ни да е станало този месец.

Да, много жени го казват, но аз не разбирам биологията зад това предположение. Затова се чудя дали не е просто случайност и всъщност несвързано конкретно с опитите за забременяване.

# 527
  • Be realistic - plan for a miracle.
Биологията зад това няма как да бъде разбрана, необяснимо е - просто нещо, което тялото прави. Аз бих заложила, че е психосоматично. Всеки ден изпращаме на тялото си милион неосъзнати послания и "команди". И много пъти никога не разбираме защо то прави нещо специфично - а истината е, че то действа обичайно по наша инструкция, получило е някакъв факс и се опитва да се напасне по него.
И да, страшно много жени споделят, че със започване на опити цикълът се сбърква, удължава и т.н. Аз самата мога да го потвърдя, случи ми се още с предишния ми партньор преди 10 г.

# 528
Дали някоя от Вас има опит с този препарат и голям запас от фоликули (по 20+ във всеки Я)?

Аз имах 3 стимулации с това лекарство. За съжаление не мога да кажа колко фоликула съм имала, защото докторът тогава беше пълен нула откъм информация. Но с Пурегона овулация имах само веднъж. Може би през първите два опита дозата не беше правилно подбрана. Но не съм имала никакви странични ефекти от него. Доколкото съм чела, това е едно от най-безопасните лекарства

# 529
На мен ми се случи за първи път в живота ми да ми закъснее с повече от 2 седмици. Ей сега на 51-ви ден ми дойде. Обяснението - стрес, недоспиване, хормони след раждане, 40 антрални фоликула и мозъкът ми се е озорил явно.

# 530
  • Be realistic - plan for a miracle.
След раждане е доста нормално да варира.

# 531
  • София
момичета, аз имам един интимен въпрос, който малко ме притеснява.
преди две три седмици забелязах нещо като пъпка на едното интимно хълмче/дано така да му е наименованието/ реших, че може да е някое косъмче да се е обърнал и я стигнах леко излезе нещо като гной съвсем малко и отмина. обаче от няколко дена ми прави впечатление, че е леко зачервено на същото място и образува нещо като бяла коричка. като махна коричката седи като раница. не искам да се филмирам ама в случай, че след махане с цикатридина не отмине на какъв доктор трябва да ходя? уточнявам, че филма с нещо страшно го завъртян за секунди и бях на ръба на паник атака....

# 532
Всичко такова го смазвам с гентамицин.
Няма тън-мън.

# 533
  • Замък сред облаците
Врастнал косъм си изглежда да е, явно си е там и продължава да забира.

Излезе ми МБ - няма гъби, лактобацили единични, някакво бактерии тип чревни са хванали, но заради доброто рН се е самоограничило. Сега клиндавазинче, после лактобор и гинофилус и дано най-накрая се реши този проблем!!!

# 534
  • София
ми ще го мажа с цикатридина днес, че гентамицин нямам. имам едно гръцко ама трябва да видя в състава какво има.

# 535
ми ще го мажа с цикатридина днес, че гентамицин нямам. имам едно гръцко ама трябва да видя в състава какво има.

Аз имах същото преди няколко месеца. Много болеше, обаче набра връхче и колкото и да болеше го изстисках. После лека полека зарастна и изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт