Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 22 427
  • 539
  •   2
Отговори
# 510
Не е ли ниска дозата при такъв брой антрални? Не разбирам - не съм имала никога толкова антрални, но така може би няма да тръгнат всичките с такава доза. Което може би е добре.. 40 фоликула си е много. Успех!

# 511
Semirra точно това е целта, да не тръгнат всички. Стремим се за макс 10-15 общо, тъй като е първа стимулация и не знаем как ще реагирам. Не съм наясно с тези стимулации. Относно дозата, докторката каза "ще те погалим с перце". Мен ме страх да не тръгнат повече, защото четох много страшни неща за хиперстимулациите....

# 512
  • Ст Загора
Успех Мони!

# 513
Кажете от коя яйцеферма зареждате така изобилно, момичета.

# 514
Monita и на мен ми беше първа стимулация с гонал ф бях някаква средна доза 175 на ден и ми извадиха 23 яйцеклетки и аз се бях уплашила от хиперстимулация и докторката ми предписа по време на стимулацията и след това по 1т достинекс пиех 20 дни и ми се оправи корема беше ми доста подут имах проблем с вц след трансфера и болки по време на дефекация може и заради това нещо да се е прецакало

# 515
Кенди домашно производство са, без ГМО GrinningGrinningGrinning

# 516
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата. Правим опити с ММ от м.Ноември миналата година. Имаме вече едно дете на 5 г. В момента съм на 33 години. Днес ми е трети ден закъснение, но теста за бременност е отрицателен. Вие бихте ли си пуснали кръвна проба?

# 517
  • Ст Загора
Пускай Теди!

# 518
На трети ден закъснение би трябвало лентичка да покаже.
Аз лично не бих пускала кръвен.

# 519
Това закъснение ако няма доказателство кога е била овулацията нищо не е. Ако продължи още 2-3 дни си трябва вече кръвен и преглед, за да се установи защо не идва.

# 520
Овулацията беше на 7 септември. Ще изчакам до петък, ако не ми е дошло дотогава ще направя нов тест.

# 521
Ако не е дошло дотогава направо кръвен.

# 522
На мен ми се беше случило едно 7-дневно закъснение при редовен цикъл, напълно необяснимо. 10 напълно отрицателни теста, хормонални и всякакви изследвания в норма. От следващия цикъл пак всичко си беше нормално.
Дано при теб овулацията да е била късна.

# 523
Моят цикъл винаги е бил редовен и цял живот си е бил около 25-26 дни. Най-най-дългият е бил 29. И тогава съвсем в началото като започнахме с опитите ми закъсня, стигнах до 35 дни. Тестовете отрицателни. Отидох на лекар - погледна ме, каза, че овулация е имало и всичко изглежда нормално. Аз много се бях изнервила, в крайна сметка ми дойде вечерта същия ден. Така и не разбрах какво стана тогава…

# 524
  • София
мисля сме го обсъждали напред в темите - при започване на опити по някаква причина Ц винаги се сбърква. Според мен и подсъзнателно играе някакво значение желането ни да е станало този месец.

Общи условия

Активация на акаунт