Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 22 103
  • 535
  •   4
Отговори
# 495
Ако хормоните са ти наред и няма някакви особено разлики с преди, ако си ги следила и тогава знаеш, че проблем не си имала, аз съм по-склонна да си мисля, че микробиологиите не са хванали каквото е - дали защото не излиза на микробиология или защото микробното число е ниско. Много съм скептична към разни такива хипотези като изказаната - хормонално било, пък са ти наред хормоните, ама пак можело да е това…

# 496
Някоя от вас да се следи при д-р Тончев (хематолог), интересува ме контакта с него, следя часовете в Медрек, отзивите за него са УАУ, а искам при когото започна и при евентуална бременност да продължа да се следя при един и същ лекар, но да имам връзка с него, а не да чакам отговор със седмици....

# 497
Belive, аз се следя онлайн (healee) при д-р Галя Кондева. Всеки месец пускам кръвните, които ми е казала и спрямо резултатите казва какво да пия или не. Отговаря много бързо- в рамките на деня или на следващия. Към момента съм доволна (вече в 23 г.с. ) Blush

# 498
Момичета моя трансфер май е неуспешен днес ми е 11 ден и е деня за цикъл вече имам зацапване

# 499
  • Ст Загора
Съжалявам Нани!

Аниго ей 23 седмица.

# 500
Нани съжалявам!

Момичета тези от вас които са с ендометриоза - чудя се дали е възможно да се сбърка на ехографа каква е кистата ? Случвало ви се е ? Бях при Калчев миналата седмица и ми каза, че имам киста 1,76/1,95 см на същия яйчник който ми е опериран от такава киста преди много години Sad
На предишния преглед май месец нищо такова нямаше, сега от къде се появи не знам.

# 501
Нани, много съжалявам. Frowning1

Аз се включвам вече активно в темата, до момента предимно четях.
Хормони пуснах (високи са ЛХ и ФСХ, но било нормално за възрастта ми (40г), АМХ 0.7, овулация има).
Вечер близо година няма резултат от опитите и чакам Ц тази седмица( вече започна зацапване, та пак не е нашия месец), за да правим ЦС.

Скрит текст:
Все ми се искаше второто да стане по-лесно от първото (2 години го чакахме), ама пак е късата клечка.

# 502
  • Ст Загора
Дара успех с ЦС !

Ние почти оправихме ап оставя,една пералня като по голям разход. И ще пусна имунологичните вече.

# 503
Благодаря, Аниго♡

# 504
Нани, съжалявам много 😕

Малко ъпдейт от мен...общо взето доникъде са фоликулите, въпреки летрозола (от който имам някакви странни болки и изтръпване вляво)🫤 Както всеки месец последната половин година ову беше към 11-12 ден, сега ще е най-рано на 13ти. Отделно има само един фоликул вляво, който расте повече от другите. Реално летрозолът нищо не е направил. Та някак нямам много големи надежди (тръбата вляво уж не е съвсем идеална) и въпреки това мислим да действаме с инсеминацията този месец и да не отлагаме за следващ...

# 505
Nani, ти пусна ли кръвен тест? Да не е причинено от друго зацапването...Обезателно бих пуснала на твое място.

Autumn, и аз бях така с Летрозола (но аз пих Фемара). Не ми действаше много добре. От 3 приема си имах май само 1 път 2 фоликула, другите пъти си беше 1. При някои действа страхотно, при други - не баш. Стискам ти палци за инсеминацията!

# 506
Не съм пускала то като гледам ще започва да се засилва като цикъл си има ли смисъл да правя кръвен?

# 507
Разбира се, че има!!! Аз бих искала да знам, дори ако е биохимична или недай Боже ако прогестеронът е твърде нисък (явно е възможно въпреки лекарствата, не всеки усвоява ефективно).

# 508
Има, Нани, за да знаете дали е имало поне някакъв опит за имплантация ако нещата се развият неблагоприятно.

# 509
Нани, съжалявам много 😕

Аз бях се отдала на почивка лятото от всички неволи, но както казват хората "На есен с песен!"
Тази събота (2 ден от МЦ) стартирахме стимулация с Пурегон 150. На преглед съм в четвъртък. Малко ми е напрегнато, тъй като съм с много голям брой антрални и ме е страх от самата стимулация как ще се развие.

Дали някоя от Вас има опит с този препарат и голям запас от фоликули (по 20+ във всеки Я)?

Общи условия

Активация на акаунт