Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 20 370
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Да, и според мен е рано, особено за стандартен домашен тест. Не съм сигурна колко дни след трансфер е ок да се направи тест, но със сигурност пусни кръвен след някой друг ден, за да знаеш точно какъв е резултатът. Стискам много палци! 🤗

# 481
Може да е рано, може и да не е. Аз имах почти невидима втора черта на 6ти ден, но ЧХГ стойностите ми бяха нестандартно високи. Така че си е 50/50 положението според мен. Кръвен днес-утре трябва да даде идея.

# 482
Мани ги тия домашни тестове, Нани. Кръвен или нищо.

# 483
Ох знам че не може да се разчита на домашните толко ама това нетърпение...

# 484
  • Ст Загора
Изчакай Нани ! Забравих Зет ли беше?
Ден два изчакай ако е 5дневен . Но кръвен нали.

# 485
Свеж трансфер.
Има ли случеи при някой толкова рано отрицателен,  а на кръвния после положителен резултат?

# 486
Според мен няма как от пикливия тест да знаеш. 25 не са от най-чувствителните така или иначе. Но на 5 дневен ембрион плюс 7 дена след трансфер, което е равно на 12 дена след овулация, кръвен би трябвало и днес да покаже според мен.

# 487
  • Ст Загора
На мен ми дойде пак по -рано даже 2 дни....

# 488
  • Dublin
Свеж трансфер.
Има ли случеи при някой толкова рано отрицателен,  а на кръвния после положителен резултат?
Nanii1, аз почнах да тествам пикливи на ден 6 след трансфер на 5-дневен Е. Лентичкити бяха с чуствителносто 10 uml и ми се привидя нещо, ама по-скоро на изпарителна сянка изглеждаше. Лентичките с чуств. 25 бяха твърдо отрицателни. Направих кръвен тест и показа стойност 69. Не се шашкай заради лентичките, а направи кръвен, ще покаже вече.

# 489
Eriebo на кой ден си направила кръвния?
Честито за резултата! Hug

# 490
  • Dublin
Благодаря Simple Smile
Трансфера беше на 19 авг, 1ви кръвен тест на 27 авг, тоест 8 ден.
успех.

# 491
На мен, Нани, много е рано според мен. Ние бяхме след инсеминация, направих домашен тест на 10 ден и беше отрицателен, е този отрицателен тест е на 5 годинки сега 😃 Много е рано според мен, аз на 10 ден отрицателен се бях отказала вече и хукнах да изкачвам планини и хоп оказах се бременна. Така че е изчакай още 2-3 дни и направо кръвен. Стискам палци, ще стане!!!! ❤️
Свеж трансфер.

# 492
Благодаря Джудим Heart
Благодаря и на останалите момичета!
Успех на всички!

# 493
  • Замък сред облаците
Нани, стискам палци кръвният да е +.

Аз днес минах контролно през Рачева за МБ, не виждам особен ефект и от нейното лечение - течението си продължава. Изрази съмнения като Гагова, че може да е хормонално тъй като освен цвета няма други данни за възпаление (няма мирис, зачервяване, сърбеж, болка). Но първо ще видим гъбичната МБ, ако трябва ще видим за други патогени и така.
За хормоналното течение каза, че може да са ок хормоните и пак да е от тях - един вид го разбрах, че все едно зависи от отношението помежду им, ама не съм сигурна точно, че разговорът тръгна в друга посока, а на нея не й е специалност.

# 494
  • Ст Загора
Добри резултати АА !

Общи условия

Активация на акаунт