Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз исках да си направя последна поръчка от Иво, но още преди два дни ми каза, че е приключил и си деактивира обявата Thinking

# 166
JFenzi поръчах от сайта mecenat. За хубава, хубава е. За трайна - има какво да се желае. Но за тези пари не е драма да се пръскам често.
А днес се сдобих с този разкош от Зара, който на всичкото отгоре се оказа и много траен. Очаквах в жегата да се изпари, но не. Траен и разнасящ се след мен е.
Какво поръча от JFenzy, поне да знам кое със сигурност не е трайно.
А тази Зара е наистина трайна, тествала съм и Cocoa latte, спрягана за YSL Babycat дюп, която също е много трайна. Simple Smile
Ами аз по принцип не съм много пример за трайност, защото при мен почти всичко държи много. Този не е изключение, но аз винаги искам и още и още. Сега сравнявам с този на Зара, близка им е цената, Зара го отвя просто, но и Jfenzi да кажем 3-4 часа се усеща и после си иска подмяна

# 167
Sansola, Zara имат друг парфюм,който е дюп на Бейбикет. Cocoa Latte по скоро имитира тъпия Еклер

# 168
За много добра реплика на Бейбикат дават Rifaaqat на Paris corner. А и цената му е 35 лв.

# 169
The_demon - Гугул така ми го дава, аз изобщо не съм фен на гурме ароматите с някои изключения, а и не познавам оригиналите.
Такааа, аз за друго съм тук днес. Дойдоха ми парфюмчетата от Mecenat на JFenzi. D-Frag12 специално благодаря за сайта. Все се канех да поръчам от там, но сега с Roja Dove аналозите, които са ми на прицел, след последния ти коментар, поръчах без да се замисля. Та Elisee парфюмът, копие на Roja dove Elixir femme е страхотен, осезаемо пудрен аромат, с леки рози, плодове, иланг-иланг, мускус, ванилия, кедър и сандалово дърво. С много много лек ориенталски уклон, но поднесен с класа. За мен ароматът е целогодишен, даже е по-скоро за топло и хладно време, не за студената зима.
И според мен е даже за 30+ жени. Със сигурност ще го поръчам от Yusuf Bhai. За сега от час го усещам доста интензивно, ще видим колко ще издържи, но определено е топ попадение за мен.
Другият ще тествам утре, Mistique е и е копие на Roja Dove Enigma. На блотер усетих сложен по-ясно изразен ориенталски аромат, който също ми допадна, но скоро повече за него.
Дадоха ми и подаръче ролон масло, на Good girl версията си избрах, някъде е на 90% като оригинала, но също е страхотно попадение и ще си го ползвам с кеф. Ще видя и той каква трайност има. Та съм много доволна 🥰

# 170
Минавам да споделя за последната си покупка - Habik For Women Lattafa. Толкова вярвах,че ще е много мой,но за жалост не е баш  баш:) Наистина доста прилича на Versace Pour Femme Dylan Purple,но помирисах Дилан след като бях поръчала вече. Започва страхотно-експлозия от цветя и круши.Усещат се и момината сълза и жасмина и фрезията в голям букет с плодове,нежен,фин и женствен.При моята приятелка жасмина излиза едни гърди напред и мирише страхотно,но на мен излиза много фрезия.Става ми прекалено нежен и женствен,не ми отива изобщо такъв тип аромати. Силен е,усеща си се доволно и ми издържа на кожа до лягане. Smile Ако някой има интерес да ми пише:) Взех го с отстъпка,държи и той цена!
Бутилката е красота Heartbeat
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Habik-For-Women-110354.html

# 171
  • София
Привет! Някой ползвал ли е ароматите на Romeron? Заслужават ли си и дали са трайни? Харесах си два аромата на Kilian, но пък и не са много евтини за покупка на сляпо.

# 172
Привет! Някой ползвал ли е ароматите на Romeron? Заслужават ли си и дали са трайни? Харесах си два аромата на Kilian, но пък и не са много евтини за покупка на сляпо.
Като гледам поредните, които са решили да продават скъпо аналогова парфюмерия, вече има поне 10тина еднодневни подобни брандове.
Ако не са поне с 30% есенция в тях, не си заслужават цената. Не съм ги чувала и едва ли мнозина са 😂🤣.

# 173
  • София
Аз имам два на Ромерон и се държат доста добре. Само дето ме дразнят тия големи разфасовки, много място ми заемат и ми омръзват. Няма изпръскване. Ако някой иска отливк@ размян@ или повече ...> ЛС

# 174
  • Deutschland
Кои имитационни марки използват поне 30 % есенция? Изобщо не съм обръщала внимание.

# 175
За много добра реплика на Бейбикат дават Rifaaqat на Paris corner. А и цената му е 35 лв.
В кой сайт го има този парфюм?

# 176
Аз го взех от Емаг.

# 177
Кои имитационни марки използват поне 30 % есенция? Изобщо не съм обръщала внимание.
От Рвфан, Заг и стандартните никой. Реално всички арабелчета, които са екстракт са 30.., Юсуф Бай също са 30. Бях хванала едни нови бг, че се рекламираха че са 30,но техните цени бяха 60-90лв за 50мл. От арабските Zimaya имат много такива. Sharaf е уникален аромат, много  по-близък до Kilian Angel Share от Kamrah Lattafa, много  по-траен.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 00:28 от Sansola

# 178
Добро утро. Търся сполучлива имитация на някое от телата на JPG. Ще съм благодарна , ако някой е открил и сподели

# 179

Реално погледнато, на рефан наливните с тройни капки или повече. Ако парфюмната вода е минимум 15% концентрация без тях, то с тях става 25% и нагоре. От рефан препоръчват двойни капки като максимум обаче.

Общи условия

Активация на акаунт