Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Така и правя. Единственият, който не се нуждае от капки за моята кожа е Arabian tonka. Надявам се да не са го спрели и по Коледа ще заредя поне две стотици.
От ДМ Германия си купих много добро копие на Kayali Vanilla 28. За дрогериен парфюм поне два часа го усещам, а околните повече. Цената е 4.99 €.

# 181
  • София
Коя е по-хубавата и доближаваща се до оригинала версия на Good girl going bad на Kilian - На Гиза или арабският вариант Kismet for women?

# 182
Момичета, а как си поръчвате парфюми на Юсуф бей , от къде?

# 183
За мен най-добрата версия на Good girl go bad Killian е на La Perfume. Наистина адски близо до оригинала, после Kismet woman, после Sansiro.
Иначе за капките и някои наливни парфюми да, аз адски извращения съм правила с Рефан от типа на 5-10 капки на 1мл. и бяха много добри. То затова сега една почти празна бутилка от Рефан, пълна с Armani Idol, ползван преди 2018та още ухае много настойчиво на парфюма, от 100 мл. 20 мл. са есенция.
От Юсуф Бай се поръчва от една група за парфюми от Дубай във fb. ПАРФЮМИ 🕌 КОЗМЕТИКА-ДУБАЙ 🇰🇼 https://share.google/Xmp8rS7fKzJ0urEel
 Доставката от Дубай до бг е безумна като цена, та от там само е варианта.
И да се оплача, JFenzi Elisee, който адски ми хареса като копие на Roja Elixir се оказа траен точно 2 часа... след 3 теста... минава втория час и той изчезва 😭, а другият който е Mistique и е копие на Roja Enigma, издържа към 4... Той тръгва с много ориенталско звучене, но само след 5 мин започва нероли инвазията, с топли пудрени плодове и аромати и също е много страхотен.
И заради тази малка трайност, си признавам, че си поръчах отливка от оригинал на Kajar Dahab (5мл 18 лв, леко ме заболя 🤣😂), който ако ми хареса и него ще поръчам от Юсуф Бай Simple Smile)

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:13 от Sansola

# 184
  • Deutschland
И аз имам празна бутилка от Ескейп на Рефан, която не си знае годините. Още ухае. От последните години съм натрупала доста празни, няма и помен от това кой парфюм е бил в тях.

# 185
Някой с впечатления от сполучлива имитация на Rose d'Arabiе на Армани?

# 186
Имам го от Misterscent много класен аромат на роза и по мое скромно мнение е добро копие, но аз го пазя за есента и зимата.

# 187
The Moon

# 188
Коя е по-хубавата и доближаваща се до оригинала версия на Good girl going bad на Kilian - На Гиза или арабският вариант Kismet for women?
Имам и двата.На Гиза и пъти по-добър.
Преноси ми се Табако ванил и вчера си взех от Рефан интенз версията 50 мл.Ми издържа 3 часа на кожа.Срамота.Едно време си я правех с двойно капки държеше по една седмица Laughing Много тъпо,че в официалните им магазини няма капки,всичко е капсуловано.

# 189
  • Deutschland
Последно когато влизах в магазин, в който продават Рефан, госпожата зад касата ме уведоми, че номерата след 500, дори и наливни нямат нужда от капки. След епичен спор, че аз си плащам и си искам капките, ми капна 10 за спорта.
Има много голяма вероятност да ида за две седмици в България, шефа беше на кеф вчера. Ще се радвам да открия Arabian tonka и Венеция някъде из Пловдив.

# 190
Фрау, Венеция можеш да си я поръчаш от сайта им, ако наистина си тук толкова време, до 2 дни ще я имаш. Само голяма разфасовка е обаче, 100мл, не знам дали те устройва. Но е прелестна.

# 191
Венеция взех от магазина на заг на Иван Вазов в Пловдив.
Жената в магазина поръча да има наличен.

# 192
Тези 100 мл Венеция от Рефан капсуловани ли са? Бих  била благодарна за номера
Ако е 110 номер има по 50 мл в емаг
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-refan-classic-50-ml-110/pd/DGYG3ZBBM/

# 193
# 194
Има ли имитация на montale arabians tonka?

Общи условия

Активация на акаунт