Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 187
  • 537
  •   3
Отговори
# 465
  • Стара Загора
И аз потвърждавам, че са много хубави аналозите на Le Parfum, само дето продавачките в магазина в Стара Загора, не дават тестерчета  и с това ме отказаха да ги посещавам.
Взимала съм на сляпо от мъжките  за подарък - страшно излъчване и трайност.

# 466
  • Deutschland
Имаха по списък доста неща, които искам, но се оказа, че или са ги върнали, защото не се купуват или само тестера е наличен. Тестер за проба там, не примерно 3 или 5 мл. Иначе бутилчето ми хареса много. Мъжът ми ме пита " През Рефан няма ли да минеш за последно?" 🤣

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 07:48 от Фрау С

# 467
  • София
Магазинът на Le Parfum на Алабин ми се стори добре зареден, снощи бях с приятели които също като теб пълнят куфари за Германия 😅
Не бях влизал отдавна, актуалните им цени ме изненадаха неприятно 😕 100мл - 49 лева.

# 468
Dior Sauvage  и  Stronger With You (Armani), много ми се доближават като аромат или имитацийте не са сполучливи.

# 469
Мъжът ми има двата в оригинал, от разновидностите на Sauvage неговият е Parfum. Нямат нищо общо като аромат. За добра имитация не мога да помогна. От пишещите в темата, D-frag12 често дава подробни мнения за доста аромати, може да потърсите дали не е писал за тях.

# 470
  • обл. Шумен
А някой да е ползвал тези двата на Гиза -
UNS129 Черешови Сънища имитация на Lovefest Burning Chery - Kayali
UNS131 Утринна Магнолия имитация на Magnolia Bliss - Juliette has a gun ? 🤔🤔🤔

# 471
Днес минах през магазин където имаше доста парфюми на Martin Lion, за жалост основно бяха заредили масово харесваните аромати. Все пак успях да пробвам тяхната версия на Cocaine на Franck Boclet. Уточнявам че нямам наблюдения над оригинала, така че не знам доколко са сходни. Но трайността наистина ме изненада - над 10 часа от едно пръсване на ръката, още се усеща силно. Проекцията беше около 5-6 часа минимум, движа се аз и от време на време се изненадвам от аромата - защото се промени доста за тези часове.
Първите 2-3 да речем хич не ми допадна, основно силно 'студено' флорално начало, нещо като сапун за пране ми беше най-близката асоциация. Следващите 3 часа промяната беше към тютюн, леко нагарчащ но истински, като за лула. Сега вече е лек тютюн примесен със силно карамелена, сладка основа.
Като цяло наистина необичаен аромат, труден за носене според мен поне.

# 472
Martin Lion имат ли Цветя на любовта и как е като сходство с оригинала и трайност?

# 473
Здравейте,някой ползвал ли е парфюмите на Зара?Може ли отзиви хубави ли са и как са като трайност?

# 474
  • София
Пазарували ли сте от senso. bg?  Качествени ли са имитациите?
Имат промоция сега.

# 475
  • Sofia
Новите на Divain:
1066 Pêche Mirage Guerlain unisex
1300 Forever Wanted Elixir Azzaro men
1064 Impadia BDK Parfums unisex
1065 Celeste Horizon Flavia  unisex
1301 Eros Energy Versace men

# 476
Има ли имитация на Виктория сикретс найд?

# 477
Здравейте,някой ползвал ли е парфюмите на Зара?Може ли отзиви хубави ли са и как са като трайност?
Аз имам няколко. Някои са мноооого хубави и са трайни.

# 478
Ако е удобно може ли да му кажете кои имате?Колебая се кой да си поръчам!

# 479
Ако е удобно може ли да му кажете кои имате?Колебая се кой да си поръчам!
Pistachio Butter, Amber Satin, Rose gourmand и Vanilla devotion

Общи условия

Активация на акаунт