Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 33 197
  • 631
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Момичета, нали номер 20 на Рефан е аналог на това Нарцисо?

Не е на това Нарцисо, а на това:

# 601
Очаквани нови от Гиза.

# 602
Благодаря момичета.
Сякаш искам да си взема оригинала, а не знам на кой от двата е.
А съм запомнила, че в дъждовно и есенно време Рефанската версия (номер 20) се развива разкошно. И ми се е приносил.
Версията на Заг обаче е коренно различна и изобщо не ми харесва.
Розовият и черният ще ида някъде да ги тествам. Защото и розовият по пирамида е много мой и вярвам, че ще ми хареса.
Трябва обаче да тествам, че понякога се получава така да харесвам много аналога, а с оригиналът да не се разбирам.
Оффф, много е кофти така като съм в малък град (един от малкото недостатъци за мен да живееш в такъв) е, че не мога нищо да тествам.
Тук има маркови парфюми, но баш този го няма, а най-най масовите-Обувка, Версачета и това е.
Той не, че този не е масов, но няма къде тук да го тествам.
Толкова добре си беше когато в Нотино се предлагаха мостри на почти всички аромати.
Толкова парфюми така да ми отпаднали и съм се спасила от несполучливи покупки.
Ама на, сега няма сайт, в който да се предлага мостри, освен на арабските.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:16 от Caroline_Bingley

# 603
Благодаря момичета.
Сякаш искам да си взема оригинала, а не знам на кой от двата е.
А съм запомнила, че в дъждовно и есенно време Рефанската версия (номер 20) се развива разкошно. И ми се е приносил.
Версията на Заг обаче е коренно различна и изобщо не ми харесва.
Розовият и черният ще ида някъде да ги тествам. Защото и розовият по пирамида е много мой и вярвам, че ще ми хареса.
Трябва обаче да тествам, че понякога се получава така да харесвам много аналога, а с оригиналът да не се разбирам.
Оффф, много е кофти така като съм в малък град (един от малкото недостатъци за мен да живееш в такъв) е, че не мога нищо да тествам.
Тук има маркови парфюми, но баш този го няма, а най-най масовите-Обувка, Версачета и това е.
Той не, че този не е масов, но няма къде тук да го тествам.
Толкова добре си беше когато в Нотино се предлагаха мостри на почти всички аромати.
Толкова парфюми така да ми отпаднали и съм се спасила от несполучливи покупки.
Ама на, сега няма сайт, в който да се предлага мостри, освен на арабските.

В Нотино все още се продават мостри, скоро си поръчах. В Starcorp също продават мостри и отливки.

# 604
Здравейте! Някой поръчвал ли е от aromojoy.com? Не се интересувам от парфюми, а приятел си е харесал от там и иска да му поръчам. Вижда ми се много шано и се притеснявам да не дойде като от битака за 10лв. Какво ви е мнението?
Абсолютно шано магазин. Нямат дори общи условия, фирма и тн. Сигурно са от турските реплики, които реално струват по 20-30 лв бройката, или от арабските такива.
Разликата с аналоговите парфюми е, че те са от догазани фирми, а при репликите, не се знае какво има в течността и къде, и кой я прави.
А щом един онлайн магазин няма общи условия и данни за фирма е менте без значение какво продава.

# 605
  • Deutschland
Милка дали изпраща в чужбина? Видях Very Irresistible и La vie est belle Elixir и много искам да ги имам.

# 606
Вчера си получих Eclaire Pistache Lattafa:) Ами... очаквах да прилича или поне да е от типа на Yum Pistachio Gelato ,но не е.Шоколад с бисквити на първо четене. Пробвах и Eclaire Banoffi Lattafa,той ми хареса повече,тъй като има някаква лека свежест от банана-банан с шоколад. Ще видим как ще е като трайност,определено има нужда  да отлежи.

# 607
  • BG-DE
Милка дали изпраща в чужбина? Видях Very Irresistible и La vie est belle Elixir и много искам да ги имам.
Фрау, ако тази Милка не праща извън България, Very Irresistible го имат D&P и им е много хубав и траен, а La vie est belle Elixir го предлагат Divain.

# 608
Можете да и пишете и да попитате
+359889915754
milka.d@abv.bg

# 609
Здравейте и аз вече пробвах всички амуажи на гиза. Само магмата не е моя. Подарих го на една жена , тя се пръснала на тениската и после се "удушила" та сменила тениската Grinning
Доста твърд тежък ,не знам честно казано къде е подходящо да го носиш. Знам ли ,зимата може и да седи много добре ,но аз като цяло не харесвам тежки аромати.
Според вас магмата,къде е подходящ да се носи?

# 610
По -силните парфюми седят много добре на открити пространства. Вечерно време ,  когато температурата е по-ниска, лятото поне мен ме задушават.

# 611
  • София
Преди точно 12 часа се пръсках с Bottega Veneta на The Moon, а все едно съм го правила преди 15 минути! Цял ден е около мен облака, а използвах само три апликации. Много се радвам, когато извадя някое забравено съкровище от големия шкаф с парфюми Joy

# 612
От кои парфюми на The moon имате впечатления като трайност и доближаване до оригинала? Ще ми се да взема няколко.
Умувам за Neroli Portofino, но не познавам оригинала.

# 613
  • BG-DE
Хора, Рефан дали имат още Miss Dior Cherie или са го спрели,беше им много хубав🤔

# 614
  • Deutschland
Би трябвало да го имат. Номер 001 е.

Общи условия

Активация на акаунт