Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 43 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Имате ли впечатления от La Belle (558) на Заг? Наканила съм се тези дни да си взема Angel's share, intense cafe и много се чудя и за този, та всеки отзив е добре дошъл. За intense cafe също бих попрочела нещо, въпреки, че аз мноооого си го харесвам 😁

# 691
Здравейте! Имате ли впечатления от La Belle (558) на Заг? Наканила съм се тези дни да си взема Angel's share, intense cafe и много се чудя и за този, та всеки отзив е добре дошъл. За intense cafe също бих попрочела нещо, въпреки, че аз мноооого си го харесвам 😁

Ох intense cafe и angels share на заг са много вкусни и красиви, но la belle на мен въобще не ми хареса. Мирише ми прекалено много на изсъхнали треви и прах, леко кожено, въпреки че е сладък. На мръсна дамска чанта ми мирише. От Гиза Пре Красна е много хубав аналог на La belle обаче, наистина прекрасен.

# 692
  • Deutschland
В съседния нам град, в българския магазин са заредили три броя Мартин Лайън. Бакара, Ерба пура и Tobacco vanilla. Има надежда за мен, да си купувам имитации и тук 😀

# 693
Има ли сполучлива имитация на Mugler Womanity?

# 694
На Заг Зодиак е страхотен!

# 695
На Заг Зодиак е страхотен!

Подкрепям предложението! И аз нося него Blush

*Penny*, за мен  La Belle (558) на Заг е по-хубав от оригинала, а също и достатъчно траен. Налях си 100 мл. от него веднага след като го подуших, въпреки, че предпочитам първоначално да вземам по-малко количество за разносване. Вкусна, узряла круша с току-що изпечена маслена бисквитка с ванилия, супер женствен, сладък, сластен и изкусителен. Днешният мрачен ден мисля, че ще бъде подходящ за употребета му. Сгрява душата и повдига настроението Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 07:36 от Bonbonche

# 696
  • BG-DE
Миналата седмица си бяхме за три дни в София и ходих до Заг откъдето взех Angel Nova, защото помня, че имаше добри отзиви за него но аз съм доста разочарована. Като близост е ОК но трайността му върху мен е плачевна, няма и 2 часа и изфирясва напълно 😟 От любопитство пробвах тяхната Барения но не ми допадна, докарали са началните нотки на парфюма но го няма развитието и седи плоско. В Рефан пробвах Fleur Narcotique от някаква серия в лилави, плоски шишета от 50мл за 28лв., много ми хареса и съжалявам, че не го взех веднага, но след разочарованието от Заг реших първо да го проуча, а после не ми остана време пак да стигна до магазина 😟

# 697
  • Sofia
Миналата седмица си бяхме за три дни в София и ходих до Заг откъдето взех Angel Nova, защото помня, че имаше добри отзиви за него но аз съм доста разочарована. Като близост е ОК но трайността му върху мен е плачевна, няма и 2 часа и изфирясва напълно 😟 От любопитство пробвах тяхната Барения но не ми допадна, докарали са началните нотки на парфюма но го няма развитието и седи плоско. В Рефан пробвах Fleur Narcotique от някаква серия в лилави, плоски шишета от 50мл за 28лв., много ми хареса и съжалявам, че не го взех веднага, но след разочарованието от Заг реших първо да го проуча, а после не ми остана време пак да стигна до магазина 😟

Аз преди няколко седмици си взех от Заг в Бургас точно Angel Nova. Оригинала съм душкала само веднъж в Нотино. Наистина е доста близък в началото, но като че ли не съвсем в изсъхването. Аз не държа да е едно към едно, а просто да ми харесва изпълнението. При мен обаче трайността беше зверска. На другия ден, след плаж и баня пак мирише много силно. Майка ми толкова го хареса, че ѝ го подарих.
Миналата седмица си го поръчах от сайта им. На кожата ми не издържа толкова дълго като този от Бургас, но е попаднал върху каишката на часовника ми и вече втора седмица мирише, въпреки че пръскам други парфюми на ръката си Joy

# 698
На мен Интенз кафе на Заг ми мирише на кафе и рози с мускус. И е много приятен.
Angle nova пък ми е бонбонено-малинов, един такъв сладникаво звънлив и захарен.
И двата са много хубави.

# 699
Да те питам някой друг има ли Барения? Аз от седмица разносвам Заг варианта, малко е остра, доста усещам чудното плодче, дори не усещам oud, но пък трайността на моята кожа е убийствена, купувам Заг от София. Повече от оригинала, който няколко пъти тествах. Например intense варианта е доста различен и макар и интенз, лично за мен е доста по-мек от оригинала.
При мен например Angel Nova на Заг трае към 4-5 часа, но и оригинала не държи повече,дубайската Mayar също.

# 700
Барения взех от The Moon. Страхотно начравен, лееееееко се разминава с оригинала, но зверска трайност и шлейф. Хареса ми оригинала, но не чак толкова, за да му платя цената. И като фен на Ермес , реших да взема the moon. На Заг е трагедия.

# 701
  • Deutschland
Менерва, от лилавите плоски шишета на Рефан имам Мегамаре. Перфектно изпълнение.
Angel Nova имам от Заг, Cloud и Poison girl , прясно наляти миналия месец и вероятно реформулирани от Заг. Нямат никаква трайност, a облака и отровното момиче все едно са други парфюми. Вероятно някой е объркал формулите във фабриката. Вече без проба от тях, не вземам нищо.

# 702
  • BG-DE
Sansola, Divain имат Барения но нямам представа как са го докарали, имам оригинала и много го харесвам, и аромат и трайност са великолепни даже мислех, че няма какво повече да се желае от този парфюм докато не пробвах интенз версията, която направо ме омагьоса, още по-красив и траен до безумие, обаче цената му е малко височка още 🙂
Фрау, Заг наистина нещо май са снижили качеството, дано да е временно. Angel Nova в последните месеци ми е един от най-използваните парфюми, изпръсках един флакон от Mayar и си довърших 50-та от оригинала, мислех да не го подновявам, а да продължа със Заг но няма да стане, наложи се да поръчам един рефил 😂

# 703
  • София
Менерва, от лилавите плоски шишета на Рефан имам Мегамаре. Перфектно изпълнение.
Angel Nova имам от Заг, Cloud и Poison girl , прясно наляти миналия месец и вероятно реформулирани от Заг. Нямат никаква трайност, a облака и отровното момиче все едно са други парфюми. Вероятно някой е объркал формулите във фабриката. Вече без проба от тях, не вземам нищо.

И аз така със Заг... един път, да кажеш ок, както и да е, два пъти, три пъти...не е случайност вече.

# 704
Много харесвам Барения и преди да я взема в оригинал пробвах версията на Заг но изпълнението им е много слабо и плоско. Аз не знам нито как мирише нито как ухае това miracle berry, единственото което знам за него е, че след консумация всичко друго което ядеш го усещаш сладко, затова и така се нарича, така че и в Барения не го разпознавам, а и уд също не намирам в този прекрасен парфюм. Влюбих се в интенз версията но като Менерва чакам поне малко да ѝ падне цената 🙂 Междувременно ако някъде се появи някаква имитация бих я тествала 🙂

Общи условия

Активация на акаунт