Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 39 097
  • 734
  •   2
Отговори
# 675
  • Deutschland
Срещу входа на Кауфланд на Брезовско има един турски магазин, там имаше Аристеа в тези бутилки, има и в други разфасовки. Не помня обаче името на магазина.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 17:21 от Фрау С

# 676
Гиза имат ли имитация на Прада парадокс и Ла ви е бел елексир?
За Прада парадокс не знам, но ла вито се очаква скоро, нямам търпение за него Heart Eyes

# 677
  • София
Здравейте, има ли сполучлива имитация на Memo Paris Marfa освен Maison Alhambra?
Аз имам на Martin Lion, но не знам дали е като оригинала, защото не го познавам. На  мен лично не ми допада и не го нося.

# 678
Пробвах оригинала на едно летище, ами началото за мен беше 100% пепелник - не тютюн ами самия пепелник както мирише ползван вече... след около 5мин нещата се нормализираха и аромата беше доста приятен, ванилия, сандалово дърво, бели цветя.
Но нямам наблюдения над имитациите.

# 679
Здравейте, има ли сполучлива имитация на Memo Paris Marfa освен Maison Alhambra?
Мартин Лион имат, но не зная доколко е сполучлива. Номерът е U26.
На Мартин Лион имитацията на Lost Cherry дали е сполучлива?

# 680
На Мартин лион не знам, аз съм скарана с тази марка след два неуспешни опита, но на Гиза е много сполучлив и адски траен.

# 681
Има ли физически магазин в София, че само във Варна намирам.

# 682
Няма, само във Варна, аз поръчвам от сайта

# 683
  • Истанбул
Muscent имат Marfa Memo под номер N011.

# 684
  • София
Някой пробвал ли е coffe серията на Зара? Мислех да отида този уикенд да разузная, но този студ не може да ме изкара навън, дори заради парфюм Joy

# 685
Да и на мен ще ми е интересно как се представят парфюмите на Зара и кой най много ви допада

# 686
Muscent имат Marfa Memo под номер N011.
А в бг някой продава ли ги?

# 687
Не зная дали аналогът на Lost cherry на Мартин Лион е сполучлив, но на Зара много ми харесва. Не познавам оригинала и не мога да кажа доколко е близък ароматът на Cherry smoothie до този на парфюма на Том Форд, но при мен е много траен и приятен.

# 688
Имам на Зара Cherry smoothie и е много добър, траен,със от средно до силно излъчване. Преобладава горчивия бадем над черешата. Всички казват, че това е разликата с оригинала, аз не го познавам.но усещам повече бадем. Купих го пролетта с цел да поседи и поотлежи Grinning но му посегнах вече,не издържах. Във фрагрантика отзивите са точни, ако се интересувате,прочетете.

# 689
  • София
Питам за coffe серията, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт