Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Дайте идеи за Рефански магазин в София добре зареден с наливни парфюми, а не с тези капсулованите. Би било хубаво да не е по крайните квартали. Че искам да тествам разни неща и да си взема малки рязфасовки. Благодаря! 😊

# 76
ccveti, https://www.parfimo.bg/britney-spears-fantasy-midnight-eau-de-pa … m-za-jeni-100-ml/
Тук тестера излиза 33 https://elinor.bg/order/cart
Купувала съм и двата вида, няма разлика

# 77
  • София
Дайте идеи за Рефански магазин в София добре зареден с наливни парфюми, а не с тези капсулованите. Би било хубаво да не е по крайните квартали. Че искам да тествам разни неща и да си взема малки рязфасовки. Благодаря! 😊
Магазина на Тунджа. Близо до 5-те кьошета, има всичко и може човек да си налее колкото иска Grinning

# 78
  • София
Във Fantasy на Бритни Спиърс има много слива. Един от най-трайните парфюми, които съм ползвала с оглед на скромна с си цена

Момичета, този какво имитира и има  ли някой отзиви за него  Khamrah Qahwa Lattafa

Сигурно имаш предвид синия Фентъзи. Midnight Fantasy. Там има слива.
Аз него все се каня да си го поръчвам, защото съм убедена, че ще ми хареса.
В оригиналния, цикламения е ванилия, личи, бял шоколад и кексче.На мен ми е един от най-любимите аромати.
Да ви кажа, в Заг имат все още бройки на Венецията. Поръчвайте докато има.
Моите днес пристигнаха.
А Заг Венеция от къде го взимате? Много ме заинтригува този аромат. Не бях го чувала до сега 🫣

# 79
Момичета днес съм с брилянт на гиза, все още не мога много да определя до колко ми допада, но никак не е лош, има една пикантна нотка + много нежни притни цветя.

# 80
  • София
Момичета днес съм с брилянт на гиза, все още не мога много да определя до колко ми допада, но никак не е лош, има една пикантна нотка + много нежни притни цветя.
Един от любимите ми на Гиза. Много нежен и ефирен 🥰

# 81
  • Deutschland
Menerva, в Мюлер има Еклера и разни други Латафа.

https://www.mueller.de/p/lattafa-eclaire-eau-de-parfum-PPN3114370/

# 82
Магазина на Тунджа. Близо до 5-те кьошета, има всичко и може човек да си налее колкото иска Grinning
Ще потърся, много благодаря, супер удобно ми е ☺️🌹

# 83
  • BG-DE
В нашия Мюлер има само Еклера, преди около месец се чудех дали да не го взема, макар че не ме очарова особено ама да видя дали няма да се промени с времето, но ММ каза, че от тази миризма буквално му прилошава и това ме отказа 🙂
Преди около месец се сдобих с Angel Fantasm и оттогава всеки път като вляза в парфюмерия нещо все ме влече да се пръсна от първия Ангел и започна все повече да ми допада, никога досега не съм го харесвала но вкусовете се променят 🙂 Миналата седмица си бях взела една блуза и в плика съм пуснала и един блотер напръскан с Angel edp, до днес извадих блузата, а тя цялата така прекрасно ухае 😍 Не ми се взима още оригинала, защото не знам дали не е мимолетна любов, та дали има добра имитация на Angel?

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 21:31 от Menerva

# 84
Може ли да изкажете мнение за дубайчетата Salvo и Victorioso на Maison Alhambra, искам да направя подарък и ме интересува до колко се доближават до оригиналите, които имитират, и с каква трайност са?

# 85
Във Fantasy на Бритни Спиърс има много слива. Един от най-трайните парфюми, които съм ползвала с оглед на скромна с си цена

Момичета, този какво имитира и има  ли някой отзиви за него  Khamrah Qahwa Lattafa

Сигурно имаш предвид синия Фентъзи. Midnight Fantasy. Там има слива.
Аз него все се каня да си го поръчвам, защото съм убедена, че ще ми хареса.
В оригиналния, цикламения е ванилия, личи, бял шоколад и кексче.На мен ми е един от най-любимите аромати.
Да ви кажа, в Заг имат все още бройки на Венецията. Поръчвайте докато има.
Моите днес пристигнаха.
От къде го поръчвате? Не успях да открия в нито един сайт 🤔
Ако питате за Фентъзи преди време го имаше навсякъде. И синия цикламения. Аз поръчвам от Парфимо и Нотино най-често.
В Нотино в момента е на чудесна цена -50 мл  32 лв.

# 86
В нашия Мюлер има само Еклера, преди около месец се чудех дали да не го взема, макар че не ме очарова особено ама да видя дали няма да се промени с времето, но ММ каза, че от тази миризма буквално му прилошава и това ме отказа 🙂
Преди около месец се сдобих с Angel Fantasm и оттогава всеки път като вляза в парфюмерия нещо все ме влече да се пръсна от първия Ангел и започна все повече да ми допада, никога досега не съм го харесвала но вкусовете се променят 🙂 Миналата седмица си бях взела една блуза и в плика съм пуснала и един блотер напръскан с Angel edp, до днес извадих блузата, а тя цялата така прекрасно ухае 😍 Не ми се взима още оригинала, защото не знам дали не е мимолетна любов, та дали има добра имитация на Angel?
А пробвала ли си Angel Nova? Иначе до колкото помня Рефан имаха класическия, май беше 139. На Angel Nova версията на Заг е много добра и много се доближава до оригинала.

# 87
  • BG-DE
Angel Nova го имам в оригинал но той няма абсолютно нищо общо с първия Ангел, а аз на него търся имитация, дали няма някое арабелче, което да го имитира 🤔

# 88
Angel Nova го имам в оригинал но той няма абсолютно нищо общо с първия Ангел, а аз на него търся имитация, дали няма някое арабелче, което да го имитира 🤔
Няма да, ето какво открих, но не е от арабските
LA RIVE River of Love Simple Smile, Рефан също имат от него, поне имаха...

# 89
Чакам и аз да споделите за новите на Гиза.
Аз имам нови любимци, но понеже не са от Бг не ги пиша, че не са интересни за групата,

Общи условия

Активация на акаунт