Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Caroline_Bingley , ох отиде ми парфюмната диета.....Поръчах!  Laughing
Това са ми любимите нотки + мнението ти, че е траен. Не ми трябваше много  Wink
Радвам се, че съм повлияла. Сега остава и да ти хареса. Ще очаквам отзиви.

# 61
Penny от къде поръча Kismet woman?
Aз пък си поръчах страшно менте на оригинал на Alien Oud Majestueux Mugler. Още имам мостра на оригинала, едно време се чудех дали го искам, а като взех да го искам, вече никъде го нямаше. Никой не го и имитира, много е лимитиран. Дано ментето добре го имитира и да е що годе трайно. Парфюмът е с характер.

# 62
Момичета, тези дни си пръснах зелената липа на гиза само веднъж и цяяял ден я усещах ...не знам дали защото не ми допада много аромата или се оказа , че е доста трайна. Но шлейф не знам има ли или само аз си я усещам.Трябва да питам Laughing "извинявам се усещате ли ми парфюма" Laughing Laughing Laughing

# 63
Ахх с този Кисмет как ме изкушихте и мен.
В парфимо е 100мл на добра цена.
Усещам че е от мойте силен , сладък и тежък ... така ли е, момичета?

# 64
Тоя Kismet е една от алтернативите на Angel Share , не може да не сте попадали на негова имитация...

# 65
Има няколко вида Kismet, класическият woman е версия на Good girl go bad, а Magic беше на Angel Share и двата на Kilian.
А аз само парфюми купувам напоследък, добре че масата от аналоговите почиват лятото от нови аромати, че не знам къде ще му излезе края 🤣😂.

# 66
Ахх с този Кисмет как ме изкушихте и мен.
В парфимо е 100мл на добра цена.
Усещам че е от мойте силен , сладък и тежък ... така ли е, момичета?
Малко е по-особен. В него има нещо различно. Не е тежък, аз иначе няма да го нося. Не е и толкова сладък.
Аз затова и го харесвам.Ванилията е много лека.Усеща се канела, много канела и слива. И нещо алкохолно, уиски, коняк да речем.
Е началото те лихва, после изчезва.
И остава един мек и уютен, сладко от сливи или току що опечен ябълков пай.
В пирамидата има тъмен шоколад. Аз не го усещам.
Парфюмът е доста различен. Запомнящ се.
Тези дни си го го нося, нищо, че е лято. При нас е по-хладно.
Китката ми още мирише. А съм се напръскала в 07 и 30 сутринта. И ме съм повторила. Защото е огромен и не го нося в чантата.
Купих си го зимата, в снега на Боровец, слизам от колата и веднага се пръснах. Разкош. Само като надуших сливата в магазина и избора ми беше много лесен.
Има сходни нотки с Венецията.Нямаше как да сбъркам. Цяла зима го носих.
Magic е моят. Водят го аналог на Angel Share.

# 67
  • БГ
Здравейте,
реших да си подновя прекрасния #D297 на Гиза и с тъга установих, че вече не го предлагат... Защо спира прекрасните аромати Милка? Беше по-траен и излъчващ от оригинала..

# 68
То и половината мъжки вече ги няма.

# 69
Penny от къде поръча Kismet woman?
Aз пък си поръчах страшно менте на оригинал на Alien Oud Majestueux Mugler. Още имам мостра на оригинала, едно време се чудех дали го искам, а като взех да го искам, вече никъде го нямаше. Никой не го и имитира, много е лимитиран. Дано ментето добре го имитира и да е що годе трайно. Парфюмът е с характер.
От Парфимо. Но аз поръчах Kismet Magic. А се оказа, че съм имала отливка точно от този и днес съм с него. 😍😍😍😍
Ноо не е сливата от площадката 😂

# 70
Във Fantasy в Midnight Fantasy на Бритни Спиърс има много слива. Аз харесвам повече втория. Божествен е и по-плътен от розовия. Един от най-трайните парфюми, които съм ползвала с оглед на скромна си цена

Момичета, този какво имитира и има  ли някой отзиви за него  Khamrah Qahwa Lattafa

# 71
Във Fantasy на Бритни Спиърс има много слива. Един от най-трайните парфюми, които съм ползвала с оглед на скромна с си цена

Момичета, този какво имитира и има  ли някой отзиви за него  Khamrah Qahwa Lattafa

Сигурно имаш предвид синия Фентъзи. Midnight Fantasy. Там има слива.
Аз него все се каня да си го поръчвам, защото съм убедена, че ще ми хареса.
В оригиналния, цикламения е ванилия, личи, бял шоколад и кексче.На мен ми е един от най-любимите аромати.
Да ви кажа, в Заг имат все още бройки на Венецията. Поръчвайте докато има.
Моите днес пристигнаха.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 13:47 от Caroline_Bingley

# 72
Допълних се, да. И в розовпя се усеща слива, но съвсем минималистично. Страхотен е, няма да съжаляваш, ако го вземешю
Аз съм с Quatre Iconic. Не е имитация, но и неговата цена ми е семпла, та затова го споменавам  Няма такава трайност. От всичко що съм купувала и оригинално и копие, този ние всички.

# 73
Не имитира нищо.Носи тялото на Ейнджъл шер но за мен е с по-малко коняк и повече кафе.Предпочитам го пред класическия  Khamrah.

# 74
  • София
Във Fantasy на Бритни Спиърс има много слива. Един от най-трайните парфюми, които съм ползвала с оглед на скромна с си цена

Сигурно имаш предвид синия Фентъзи. Midnight Fantasy. Там има слива.
Аз него все се каня да си го поръчвам, защото съм убедена, че ще ми хареса.
В оригиналния, цикламения е ванилия, личи, бял шоколад и кексче.На мен ми е един от най-любимите аромати.
Да ви кажа, в Заг имат все още бройки на Венецията. Поръчвайте докато има.
Моите днес пристигнаха.
От къде го поръчвате? Не успях да открия в нито един сайт 🤔

Общи условия

Активация на акаунт