Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Аз получих поръчката си от Гиза. Взех Бляк Спайс(Noir Eprices Frederick Male)-много, много мой парфюм. Отдавна му се каня,но този път го взех. Който не харесва парфюми от рода POAL, да не рискува. Тук рози няма,но няма да ви допадне и този. Взех Амор кафе на Мансера, защото ми се носи нещо такова...Angel Share и производните му не ми стоят добре, въобще гурмета не ми стоят,но ще направя опит и с този. Взех 2 Авентуса-за моя и за брат ми-този парфюм ме побърква,страхотен е. Дори арабска версия не съм уцелвала такава. Другият е Опиум в червено, който въобще не е мой и бих разменила за Кралско шапмпанско,ако някой желае😁😁😁😁. Шампанското ми бе пратено като подарък(малко) и съжалих,че не съм го поръчала. Мислех,че цитруса ще преобладава и ще ми напомня почистващ препарат....Но той е много "кожен", много шик аромат....

# 196
  • София
Има ли имитация на montale arabians tonka?
Refan 099. Изпипан, сполучлив, траен и с шлейф.

# 197
Здравейте,  някой познава ли Glorious Oud Royal Blanc да сподели мнение?Heart

# 198
Здравейте, ММ иска да изпробва имитация на Stronger With You Intensely by Giorgio Armani.

Аз му подарих Martinez 515, но той се оказа имитация на Stronger With You без подзаглавие. След това му взех Роксан, но пак е имитация на Stronger With You.

Знаете ли за добра имитация на Intensely версията, защото нещо не мога да намеря?

# 199
Martin Lion имат - Н51, но не познавам нито парфюма, нито имитацията му. Но може да се пробва.

# 200
Здравейте, ММ иска да изпробва имитация на Stronger With You Intensely by Giorgio Armani.

Аз му подарих Martinez 515, но той се оказа имитация на Stronger With You без подзаглавие. След това му взех Роксан, но пак е имитация на Stronger With You.

Знаете ли за добра имитация на Intensely версията, защото нещо не мога да намеря?
https://divainparfums.com/de-de/products/divain-464?country=DE
https://eclat.de/products/eclat-786?_pos=1&_psq=786&_ss=e&_v=1.0

# 201
Благодаря Ви! Hands Pray Heart Скоро има рожден ден и се надявм от третия път вече да му нацеля желания парфюм. Grinning Той изобщо не се занимава с купуване на парфюми и сигурно ще е доволен.

Да напиша отзив от ММ и мен за предишният му Martinez 770 - аналог на Black Aoud by Montale

Много е силен и издръжлив, което допадна и на двама ни. Досега не съм виждала друг толкова издръжлив парфюм. Буквално издържа от сутрин чак до вечерта и продължава да се усеща.

На мен ми бие на унисекс аромат сякаш, долавям силни розови нотки като че ли. Малко ми бие на "старият парфюм на баба". Определено събужда чувства за носталгия в мен. Кандидат-свеки пък изобщо не го хареса и я дразни хаха.

Дали и оригиналът е такъв издръжлив и силен? Ако е бих си го закупила, но този път за мен. Grinning

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 00:44 от Анонимен

# 202
На Мартин Лион  Н51  е доста хубав, но трае около 4 часа. Оригинала и аз не го знам.

# 203
Рефан имат ли BVLGARI Rose Essentielle?

# 204
  • Варна

Имам SWY Intensely от Martin Lion повече от 3 години, само зимата го нося. За мен е предостатъчно близък до оригинал, трайността и излъчване много добри. Разбира се с 8-10 нанасяния все пак, което е под 1мл.

# 205
Оригиналът е пълна трагедия. Подариха го, голям срам брах. Викам ще отлежи.От Коледа до момента, все тая.

# 206
  • BG-DE
В какъв смисъл "трагедия"? ММ го имаше, парфюмът е изключително силен, траен и много добре излъчващ.

# 207
Значи аз съм случила на което партида. После ходих и до Дъглас , същата работа беше

# 208
Уви, тестерите му където и да потърсим са все изпръскани да видим дали си струва, явно много се търси и затова предпочитаме да пробваме с имитация.

# 209

https://divainparfums.com/de-de/products/divain-464?country=DE
https://eclat.de/products/eclat-786?_pos=1&_psq=786&_ss=e&_v=1.0
Тези Eclat dupes имат ли някъде списък кое на какво отговаря, че аз ли още спя, но не можах да намеря. Също така каква им е трайността?

Общи условия

Активация на акаунт