Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 28 512
  • 566
  •   1
Отговори
# 420
Не, нямат, тоест имат, но не на Латафа, някакви под номер и списъци имат, но забравих на коя фирма бяха. Иначе дезодорантите не са им разположени до парфюмите, като се влезе във второто им помещение, се тръгва в дясно, на регала с обща козметика и дезодоранти, по надолу разположени , доста ефектни като опаковка

# 421
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Бихте ли ми казали сполучливи имитации на мъжките парфюми на Жан Пол Готие?

# 422
  • Deutschland
Aura на ТМ има ли имитация, освен тази на Заг, която е спряна?
Мъжът ми донесе Poison girl на Заг, обаче няма нищо общо с тази имитация, която съм ползвала 2016 г., когато излезе парфюма и го изимитираха. Течността тогава беше сребриста, сега керемиденочервена. Ароматът коренно различен, все едно е друг парфюм. Да не би оригинала да е реформулиран и Заг да са спретнали по новата формула?

# 423
  • Сливен
В Елитис какви имитационни парфюми дамски имат,които да си заслужават?

# 424
Къде има списък на парфюмите MAD?

# 425
Похвалете ми аналог на Black opium. Ще ми се нещо такова за зимата и се чудя дали да поръчам от Дивайн или да пробвам друго.

# 426
Opium на Jenny Glow

# 427
Къде има списък на парфюмите MAD?
В сайта може и да има, но в момента е в процес на обновяване.

# 428
  • BG-DE
Днес имах удоволствието да се запозная с няколко аромата на Xerjoff но единствено Италика много ме грабна, прекрасен аромат на марципан с чудни бадеми, направо ми стана коледно 😂 Разбира се в оригинал не бих го взела но силно се надявам да ме ориентирате дали има добра имитация 🤔

# 429
Да, на Гиза е чудесен парфюмът, но до колко се доближава до оригинала не знам. Иначе така, както го описа, е усещането и при мен.

# 430
  • Deutschland
Май само Гиза имат Италика.
Някой знае ли какъв ароматизатор ползват в Мол Плаза Пловдив? Това нещо ухае разкошно. Искам такъв парфюм. Май и в Германия по моловете съм го усещала.

# 431
Днес имах удоволствието да се запозная с няколко аромата на Xerjoff но единствено Италика много ме грабна, прекрасен аромат на марципан с чудни бадеми, направо ми стана коледно 😂 Разбира се в оригинал не бих го взела но силно се надявам да ме ориентирате дали има добра имитация 🤔
Италика и аз използвам на Гиза. Невероятен е! Вкусен, наситен, сладък, бадемов марципан. Направо да го захапеш. Обожавам го! Много е траен, влачи яко шлейф HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 432
  • BG-DE
Фрау, Аура на ТМ го имат Дивайн, не го познавам но отзивите на потребителите са добри.
Жалко, че Италика само Гиза я предлагат, не съм в България и нямам достъп до Гиза но в края на месеца ММ може би ще ходи до София, ако поръча от Гиза за колко време идва поръчката?

# 433
  • София
Преди 2-3 години Аура продаваха Аристеа. Дъщеря ми имаше и оригинала, но предпочиташе имитацията. На мен този парфюм не ми харесва и не мога да дам лична оценка.

# 434
  • Deutschland
Току що излизам от Рефан на моята "приятелка", с която всеки път водим безмислени спорове. Списък не можела да даде, добре че си спомних номера на Arabian tonka. 30 мл. с 30 капки 15 лева. Взех и Be delicious на Сан Сиро, 50 мл за 16 лева. Исках Делина, но нямаше. Имаше от тези червени капсуловани на Рефан, които имитират бутилките на ТФ, но не ми се занимаваше да разглеждам. Просто тази жена ужасно ме изнервя. Всичко било тайна, като все едно в Церн го забъркват.

Общи условия

Активация на акаунт