Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 768
  • 550
  •   1
Отговори
# 435
Фрау, Аура на ТМ го имат Дивайн, не го познавам но отзивите на потребителите са добри.
Жалко, че Италика само Гиза я предлагат, не съм в България и нямам достъп до Гиза но в края на месеца ММ може би ще ходи до София, ако поръча от Гиза за колко време идва поръчката?
При мен на 3 ден ми я доставиха поръчката.

# 436
Днес имах удоволствието да се запозная с няколко аромата на Xerjoff но единствено Италика много ме грабна, прекрасен аромат на марципан с чудни бадеми, направо ми стана коледно 😂 Разбира се в оригинал не бих го взела но силно се надявам да ме ориентирате дали има добра имитация 🤔
Menerva, не познавам оригиналната Италика, но и аз много си паднах по имитацията на Гиза. В дрогерии Лили тествах и още една имитация, която също много ми хареса - Voux Patisserie PARIS CORNER. Voux Patisserie PARIS CORNER е малко по - кремообразен, малко по - мек от Гиза, която е по - специева. Не знам как е като трайност, защото не си го купих при наличието на Гиза, но определено е супер вкусен.
https://www.fragrantica.com/perfume/PARIS-CORNER/Voux-Patisserie-98264.html

# 437
  • BG-DE
Соларче, много благодаря, ще го потърся този Paris Corner 💐

# 438
Този е страхотен, потвърждавам, имам го от миналата година, и освен, че бутилчето е велурено бижу, ароматът е също уау. Не познавам Италика, нито други "вдъхновения" но на този му слагам оценка 10/10. Трайността в студено време, на дреха, е цял ден, на кожа поне 4-5 часа отчетливо. Пирамидата му не е точно същата като на оригинала, но няма никакво значение Simple Smile

# 439
Момичета, къде мога да намеря Kayali 28 и Zadig & Voltaire ZADIG? Благодаря ви.

# 440
  • Deutschland
Kayali 28 го имат Лорис и Заг. Версията на Лорис е хубава, но не е много траен. На Заг не съм тествала.
Препоръчайте ми моля, някой парфюм за есенно време, но от Заг или Рефан. Нещо, което не е от масовките. До събота съм в България и искам да взема още нещо. Благодаря.

# 441
За есен ми е Санрал Роял, но е хард аромат

# 442
  • Sofia
Момичета, коя е най-близката до оригинала имитация на Angel Nova?

# 443
  • Deutschland
За есен ми е Санрал Роял, но е хард аромат

Имала съм го и го подарих почти нов. Наистина е доста хард.

# 444
  • София
Фрау, пробва ли Montale Intense Cafe ( Zag 535 )? Аз се оплаквах от него, защото крайно ми клони към дамски аромат и нищо унисекс не хващам, но иначе е хубав като аромат.

# 445
  • Deutschland
Имах го отдавна. В началните нотки намирам прилики между него и Arabian tonka. Монталските иначе ги харесвам много. Ако не намеря нещо интересно, ще си взема Тосканската кожа на ТФ, макар че на Рефан нещо не ми е много траен.

# 446
Аз изпръсках няколко 100-ци на Заг.Имам оригинала,но на Заг  е много силен и траен,над ден на дреха държи.
+1 за Voux Patisserie PARIS CORNER - много близък до оригинала и много траен.На Гиза също го харесвам и имам,но както казва solar_fields е по-хард Simple Smile И двата са топ:)

# 447
Да се похваля с новата си придобивка от вчера 😂
Гледам, че имитира Invite only Amber на Kayali. Не го познавам като аромат, но на мен много ми прилича на смесица между kismet magic  и khamrah. Силен, излъчващ и траен е. Вчера в жегата се олях доволно и щях да се удуша 😂

# 448

На заг е страхотна. Силен, траен и всякаш газиран хах. Много ми е любим.

# 449
  • София
Току що излизам от Рефан на моята "приятелка", с която всеки път водим безмислени спорове. Списък не можела да даде, добре че си спомних номера на Arabian tonka. 30 мл. с 30 капки 15 лева. Взех и Be delicious на Сан Сиро, 50 мл за 16 лева. Исках Делина, но нямаше. Имаше от тези червени капсуловани на Рефан, които имитират бутилките на ТФ, но не ми се занимаваше да разглеждам. Просто тази жена ужасно ме изнервя. Всичко било тайна, като все едно в Церн го забъркват.
Май навсякъде Рефан са така. На Тунджа /в София/, от където основно си наливам, като попитам за даден номер/нов/ с името, ме гледат като вражески шпионин. Ма аз от къде съм знаела, че на даден номер отговаря вече еди-кво си Imp
Кодове за ядрени установки ли съм научила, кво ли..
Добре че, тук от темата научавам новостите, иначе да съм ги отписала отдавна

Общи условия

Активация на акаунт