Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 187
  • 537
  •   3
Отговори
# 495
Здравейте! Може ли да ми препоръчате парфюм с лакриц? Лолита Лемпика има ли я все още някъде имитирана?
Заг още я имаха миналата година, сега не знам

# 496
@pomegranate3 , на алтаир French avenue Liquid brun. Аз съм обсебена от оригинала и вече имам и двата. На мен liquid brun издържа повече

# 497
Ако сте си взели дубликат за 15-20 лв не очаквайте да мирише като оригиналния Vanilla Sex. Досега не съм чула лошо мнение за него, а точно обратното. В интерес на истината съм мирисала няколко негови дубликата и нямат нищо общо с оригинала.
Хора, Vanilla sex ухае на котешка тоалетна. Голяма набутвация. Отвратителен е. След котешкото а@о, излиза някакъв аромат на врящ, ванилов крем, смесен с котешкото. Как може ТФ да направи този ужас? На всичко отгоре е ужасно траен.

# 498
  • BG-DE
Аз категорично не харесвам оригиналния Vanilla sex, направо ми е отвратителен и го възприемам точно както Фрау е описала версията на Рефан, всеки парфюм за един може да е божествен, а за друг ужасен.

# 499
Че те ароматите на Том Форд са едни от най- имитираните и то нелошо. Няма да забравя преди години някаква от Продавалника беше напродала сума ти отливки Тобако ванил и то на стари парфюмани с опит включително..накрая някой се усети. Grinning че не са оригинал.

Ползваме и оригинали, и имитации.
Снобарията не е добре дошла тук. Hands Plus1

# 500
Здравейте:) Минавам д апохваля за феновете на кафето това- Qahwa Fragrance World. Страхотно кафе с мляко без подсладители.Моно аромат почти без кой знае какво развитие, изключително комфортен и мек.Все едно съм се заляла с чаша хубаво кафе;) Постоянно издирвам аромати с кафе и до момента не бях се сблъсквала с толкова чисто кафе както Qahwa. Във  ArabicScents беше на -30% в събота и съвсем случайно влязох и се напръсках:) Тръгнах си с него Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Fragrance-World/Qahwa-94019.html

# 501
Ре, твоят кафе аромат е Акro - Awake Sunglasses Само че трайността е безсрамна, а цената неоправдано висока. Тествай, ако можеш, струва си!

# 502
@pomegranate3 , на алтаир French avenue Liquid brun. Аз съм обсебена от оригинала и вече имам и двата. На мен liquid brun издържа повече
Мерси за препоръката, ще взема него Blush

# 503
Ре, твоят кафе аромат е Акro - Awake Sunglasses Само че трайността е безсрамна, а цената неоправдано висока. Тествай, ако можеш, струва си!
Ами те Qahwa Fragrance World го дават дюп точно на Акro - Awake Simple Smile предполагам са доста подобни.А Qahwa на дреха се усеща на следващия ден Bowtie за щастие:)

# 504
Да взема да си го поръчам тогава...Имам 1 мл.останал от Акро, ще мога да ги сравня тъкмо.

# 505
Да взема да си го поръчам тогава...Имам 1 мл.останал от Акро, ще мога да ги сравня тъкмо.
Не познавам Акро, нямам идея дали си приличат,но само по себе си Qahwa е много хубаво кафе. Във магазина на Арабиан сенс ми излезе 62 лв, доста прилична цена за такъв аромат.
Исках и Coffee Addict  на Theodoros Kalotinis,но е изчерпан и все още го няма наличен.....също страхотно кафе или по-скоро калучино.
https://www.fragrantica.com/perfume/Theodoros-Kalotinis/Coffee-Addict-64660.html

# 506
Неговите, които са на достъпна цена, се славят с ужасна трайност, но пък неговото Пистачио, казват, е най-реалистичното в парфюм.

# 507
Неговите, които са на достъпна цена, се славят с ужасна трайност, но пък неговото Пистачио, казват, е най-реалистичното в парфюм.
Странно,аз съм чувала обратното.Като ходя до Елинор за поръчка винаги пробвам нещо негово, цялата стая в фиса ми мирише след това.Аз си взех I Am Beautiful Theodoros Kalotinis и съм много доволна.Силен,траен и доста различен,женствен...червени плодове със пачули,мммм Laughing

# 508
Ами ето, никога не бива да се водим по чуждото мнение, а да си тестваме лично Joy
Поръчах кафето, от Елинор, ще споделя доколко е сходен с Акро.
Благодаря ти, че ме насочи Heart имах нужда да си направя скромен подарък, от месеци не съм си взимала нищо...

# 509
Ами ето, никога не бива да се водим по чуждото мнение, а да си тестваме лично Joy
Поръчах кафето, от Елинор, ще споделя доколко е сходен с Акро.
Благодаря ти, че ме насочи Heart имах нужда да си направя скромен подарък, от месеци не съм си взимала нищо...
Супер.Ще чакам да кажеш колко са близки:))) Дано не се разочароваш Relaxed
Аз да се ъпдейтна за Velvet Musk Lattafa . След като отлежа стана много хубав.Тялото на Лиам с много мощен муск.Доста по-траен от Лиам и с по-мъжки уклонно унисекс .За хладно време е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт