Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 187
  • 537
  •   3
Отговори
# 510
Аз тези дни разнасям Лиам, няма такава уникалност...за влажно хладно време е перфектен, поне на моята кожа. Мисля, че ми е абсолютен фаворит, нищо друго не ми създава такова усещане за "специалност"..
Може би кафето ще го измести, ще видим Simple Smile

# 511
  • София
Здравейте:) Минавам д апохваля за феновете на кафето това- Qahwa Fragrance World. Страхотно кафе с мляко без подсладители.Моно аромат почти без кой знае какво развитие, изключително комфортен и мек.Все едно съм се заляла с чаша хубаво кафе;) Постоянно издирвам аромати с кафе и до момента не бях се сблъсквала с толкова чисто кафе както Qahwa. Във  ArabicScents беше на -30% в събота и съвсем случайно влязох и се напръсках:) Тръгнах си с него Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Fragrance-World/Qahwa-94019.html

Ре - и аз хвалих Qahwa - https://www.bg-mamma.com/?topic=1800595.msg50108649#msg50108649
Радвам се, че и ти си стигнала до него и ти допада.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 11:06 от Deetron

# 512
Ре - и аз хвалих Qahwa - https://www.bg-mamma.com/?topic=1800595.msg50108649#msg50108649

Леле,някъде между моретата съм те изпуснала,извинявам се:) Но виж как лека полека след време и без да искам попадам на твоите находки Laughing Явно имаме доста сходен вкус Innocent
Сега видях,че в Елинор цените са супер на тези с кафето и се зачудих дали да не си взема Caramel Macchiato Fragrance World Thinking Казват,че е близък до Камра Каула,а аз го имам него.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 11:40 от Ре

# 513
Търся имитация на CH sexy. Само онези в платените метални шишета я имат и то е едно нищо

# 514
Кафето на Калотинис е с жестока трайност, чак ми дотяга на моменти.
Аз пък съм в парфюмен застой, но с удоволствие следя какво споделяте. Flowers Bouquet

# 515
  • София
Скрит текст:

Леле,някъде между моретата съм те изпуснала,извинявам се:) Но виж как лека полека след време и без да искам попадам на твоите находки Laughing Явно имаме доста сходен вкус Innocent
Сега видях,че в Елинор цените са супер на тези с кафето и се зачудих дали да не си взема Caramel Macchiato Fragrance World Thinking Казват,че е близък до Камра Каула,а аз го имам него.

Ре - Ами за теб не знам, но при тези нотки и като знам изпълнението на парфюмите от тази линия Coffee Collection, не можах да се сдържа и го поръчах Simple Smile)) Благодаря ти много за идеята. Flowers Tulip Аз нямам класическата Камра, но имам Камра Кафе, така че ако имат общо ще се радвам.
Само като инфо, недейте поръчва на сляпо варианта Fragrance World Mocha - в реалността бил доста повече ууд-роза и по-малко мока, като този го определят за най-рисковия и труден за възприемане.

# 516
Някой пробвал ли е на Заг имитацията на Acne Studios?

# 517
Ре - Ами за теб не знам, но при тези нотки и като знам изпълнението на парфюмите от тази линия Coffee Collection, не можах да се сдържа и го поръчах Simple Smile)) Благодаря ти много за идеята. Flowers Tulip Аз нямам класическата Камра, но имам Камра Кафе, така че ако имат общо ще се радвам.
Само като инфо, недейте поръчва на сляпо варианта Fragrance World Mocha - в реалността бил доста повече ууд-роза и по-малко мока, като този го определят за най-рисковия и труден за възприемане.
Ех,че сиии Laughing Сега и аз ще го поръчам,не може така  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Дааа,и аз имам Камра кафето(Khamrah Qahwa) и много го харесвам. Иначе пробвах на място Kopi Luwak и май точно Mocha,но не ми харесаха.

ПП.Поръчах и аз Simple Smile))))))))))))

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 13:51 от Ре

# 518
Чист, свеж, топъл, пухкав аромат, син Ленор, бебешки кърпички – всичко това вкупом + луксозна чистота. Обожавам го!!! Създава ми невероятно настроение! Green HeartYellow HeartBlue HeartPurple HeartHeartpulse Запасила съм се с 200 мл. от тази красота. Води се унисекс, но не го виждам на мъж изобщо. Много е траен също!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 16:53 от Bonbonche

# 519
  • Deutschland

Аз. Ужасно траен, с много мъжки уклон. Трябва да се тества преди покупка.
Току що излизам от Дъглас, тествах парфюм на Сисли за над 300 €. Ужасен просто.

# 520
Точно пухкав аромат е наистина Акнето, абсолютна прилика с Леонор, освен това е безумно траен. Аз го виждам  най-добре да пасва на млади момичета, сладурест и бонбонен парфюм е.

# 521
  • Deutschland
Еха, колко различни са ни възприятията. За мен е тежък, с мъжки уклон. Нищо бонбонесто не усещам. Блотера още ухае след две седмици престой в портмонето ми.

# 522
Сякаш си топнал дреха в омекотител и не си я изпрал след това....Абсолютно не ми харесва!

# 523
Пробвал ли е някой на Гиза най-новия D345 Прекрасна?

# 524
Пробвал ли е някой на Гиза най-новия D345 Прекрасна?

Не познавам оригинала, но е сладък, без да е детински, много женствен, секси по мистериозен начин. Разграничава се с останалите масовки по тази схема. С приятеля ми усещаме и ягода в нотките, въпреки че я няма във фрагрантиката. Доста по-хубав е от имитацията на Заг, която аз лично не мога да търпя и за секунда.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 11:18 от b14g4

Общи условия

Активация на акаунт