Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 468
  • 548
  •   5
Отговори
# 525
  • BG-DE
А, какво имитира?

# 526
D345 ПреКрасна е олфакторно вдъхновен от известен аромат – La Belle Le Parfum от колекцията J. P. G., създаден през 2024 год.

# 527
Пробвал ли е някой на Гиза най-новия D345 Прекрасна?

Не познавам оригинала, но е сладък, без да е детински, много женствен, секси по мистериозен начин. Разграничава се с останалите масовки по тази схема. С приятеля ми усещаме и ягода в нотките, въпреки че я няма във фрагрантиката. Доста по-хубав е от имитацията на Заг, която аз лично не мога да търпя и за секунда.
Може би защото двата парфюма са отделни издания и са различни. 
На Заг е първата  версия на La Belle от 2019 -
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle-55786.html
А тази на Гиза е последния излязъл La Belle Le parfum от 2024 -
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Parfum-65175.html

Аз лично не познавам оригинала, но чета, че се усеща ванилия и леко загоряла круша, че мирише на пай с подправки.
Определят го като мощен - сладък, тъмен и пикантен.
 При теб трайността как е и има ли при  теб подправки?

# 528
  • BG-DE
Имам и двата в оригинал, наистина има съществен разлика между тях, първият е по-сочен и звънлив, а le parfum ми е малко лекарствен и доста по-плътен, аз лично повече харесвам първия но и двата са убийствено трайни 🙂

# 529
Отново молба за съвет. Приискало ми се е тази есен да понося малко череша.
По коя от новите череши на Гиза да стрелям? Имате ли някакви отзиви? Може да подскажете и друга имитация. Насляпо щях да пробвам тази Initio, Narcotic Delight, но имам съмнение при такава пирамида дали е носим.

За да не оставам само с питанката, малко отзиви за последната пратка от Дивайн, отпреди няколко месеца.
1028 Eau de papier e в стилистиката на Not a Perfume и Blank-a-porter на Zara, силен без да е мускусов. Аз много си го харесвам и доста дълго издържа на кожа. Млечно-оризовата нотка ми е много любима, чиста някак си.
848 Oyedo е цитрусова мащерка, не особено трайна. Клони към мъжка, но се носи лесно лятото.
853 Pear inc Juliette has a gun започва силно крушово, но много скоро става чист амброксан, точно като Not a Perfume. Хубав е, но крушовата фаза е доста кратка.
830 Dans le peau е стара школа. Средна трайност към малка. Много ми харесва кожата, която е дневна и всесезонна, а не зимна. Взех си го заради приликата с Галоп, но приликата е в настроението по-скоро. В сравнение с Галопа, тук нещата са доста по-леки.

И да похваля тяхното Ombre Dans l'eau, което е свежа, зелена и реалистична роза, която е и много много трайна (повечето им неща не са твърде трайни на моята кожа).

# 530
...Приискало ми се е тази есен да понося малко череша.....
Препоръчвам ти Escent Cherry Cherry. Яд ме е,че взех на детето Лост чери дюп на Алхамбра. Този е много по черешов и сочен,и доста по траен.Имам малка пробичка, много ми харесва.Ще го взема по натам.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-escent-cherry-cherry-100-ml-u … 001/pd/DWMS6JMBM/

# 531
Аз пак да попитам за сполучливия имитации на Виктория сикретс

# 532
Boomshell класическия на Parfen, Boomshell oud на Заг, който е точно есенно-зимен като Заг имат и един кокосов на Victoria Secrets, но не помня как се казваше.

# 533
  • Deutschland
И аз не помня кокосовия, а беше голям хит. Имах го в 100 мл. бутилка. Някой ако се сети за името, ще е страхотно.

# 534
Да живее Гугъл 🤣😂 Victoria secret Coconut Passion 518 номер на Заг Simple Smile

# 535
Да живее Гугъл 🤣😂 Victoria secret Coconut Passion 518 номер на Заг Simple Smile
+1.Страхотен, много излъчващ и траен.

# 536
Аз пък да се оплача Rage
Момичета вие пробвали ли сте нещо на Paris Corner?След много хвалби на инфлуенсъри реших да си купя Qissa Delicious и Ophidian. Ох, ужасно разочарование... това нещо е пълна вода, нито трайност,нито някакъв аромат,ужас.Пръскам,пръскам и нищооо.....аз ли попаднах на менте или не си струват?!

# 537
  • София
Аз пък да се оплача Rage
Момичета вие пробвали ли сте нещо на Paris Corner?След много хвалби на инфлуенсъри реших да си купя Qissa Delicious и Ophidian. Ох, ужасно разочарование... това нещо е пълна вода, нито трайност,нито някакъв аромат,ужас.Пръскам,пръскам и нищооо.....аз ли попаднах на менте или не си струват?!
И момчета пишем тук 🙂
А второто болднато е разковничето - тези хора за пари ще ти рекламират всичко, не се доверявай. Оттам нататък е по-лесно всичко 🙂

# 538
  • BG-DE
Аз пък да се оплача Rage
Преди няколко месеца пробвах в дрогерия Лили Qissa Delicious, не беше трепач по трайност но едно 3-4 часа го усещах осезаемо, а после изведнъж изчезна, чак да не се усеща изобщо ми е странно 🤔

# 539
Аз пък да се оплача Rage
И момчета пишем тук 🙂
А второто болднато е разковничето - тези хора за пари ще ти рекламират всичко, не се доверявай. Оттам нататък е по-лесно всичко 🙂

RebelHeart извинявай много Hug

Общи условия

Активация на акаунт