Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 829
  • 550
  •   1
Отговори
# 540
Нямам аромати на Paris corner, но каквото съм пробвала, е било по мой вкус. Трайност пък е до кожа, на мен дори amouage guidance не излъчва например.

# 541
Аз имам само rifaaqat на Paris corner и при мен трайността е около 6 часа.

# 542
Аз досега в почти всички ревюта, които съм видяла не съм срещнала твърдение, че Qissa Delicious е траен. Напротив трайността от едва няколко часа я отбелязват като минус, но пък за сметка на това много им харесвал този портокал с шоколад и с оглед цената си струвал отвсякъде. Аз обаче си следя само няколко дами и горе-долу вече се ориентирам коя по какво залита, колко мнението и вкусът й съвпада с моите и съответно колко обективна се опитва да бъде. А конкретно за този парфюм, аз честно казано наистина не разбирам какво толкова му харесаха всички, на мен ми е монотонен, дори скучен, синтетичен портокал с прашно какао. Thinking

# 543
Вероятно проблемът е в конкретни парфюм, не в Paris Corner като цяло. Имам няколко техни аромата и са повече от превъзходни и трайни.

# 544
Отново молба за съвет. Приискало ми се е тази есен да понося малко череша.
По коя от новите череши на Гиза да стрелям? Имате ли някакви отзиви? Може да подскажете и друга имитация. Насляпо щях да пробвам тази Initio, Narcotic Delight, но имам съмнение при такава пирамида дали е носим.

Бих предложила Rouge Smoking by BDK Parfums в изпълнение на Гиза - Парфюм UNS107 Червен Смокинг. За мен е топъл, мек, пухкав, приглушен, кашмирен и пристрастяващ есенен аромат. Сладка череша, тонка боб, със съвсем лек намек за дим / пушек. Черешата обаче не е водеща фигура тук. Само е загатната, според моя нос. HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 545
Аз пък да се оплача Rage
Момичета вие пробвали ли сте нещо на Paris Corner?След много хвалби на инфлуенсъри реших да си купя Qissa Delicious и Ophidian. Ох, ужасно разочарование... това нещо е пълна вода, нито трайност,нито някакъв аромат,ужас.Пръскам,пръскам и нищооо.....аз ли попаднах на менте или не си струват?!
Qissa Delicious и аз го обмисля, но точно защото трайността беше около 4-5 часа сео тказах от него.Иначе Voux Patisserie PARIS CORNER ,Khair Pistachio PARIS CORNER,Voux Elegante PARIS CORNER и Celestial PARIS CORNER са с трайност цял ден че и отгоре ...на дреха:)
И да кажа,че Scent of the East (ако не се лъжа),новият  магазин в The Mall с повечето арбски марки,който отвори преди няколко месеца на ниво 1 вече правят отливки:) Аз днес минах да наточа малко,че ми се преноси Алиен,не знам от къде ми дойде тази муза, но  Smile Има повечвто нови аромати,много добре е зареден!

# 546
Имам Paris Corner, но не тези. Като цяло всяка от арабските фирми имат добри и лоши попадения. Ако гледате инфлуенсърско ревю винаги проверявайте във Fragrantica или мнения в Reddit, както и дали други инфлуенсъри споделят това мнение. Освен това е до типа на кожата, нотките на парфюма.
При мен Good girl gone bad Killian не вирее много, имам 3 аналога, а и съм тествала няколко пъти оригинала. Стои хипер интимно и след 2 часа е чао, а имам и екстракти. Накрая се примирих 🤣😂, а много ми харесва аромата.
На Paris Corner Voux Elegante, което се води dupe на Naxos Xerjoff, макар че е доста по-сладък и плътен, лично на моята кожа направо кърти над 10 часа и до каквото се докосне парфюма ухае с дни.

# 547
Аз си направих поръчка в elinor днес и ми изпратиха имейл,че ще пристигне на 3.10.-това много бавно защо така?Иначе имат доста намаления на Zimaya i Lattafa!

# 548
  • Deutschland
Утре ще изпращаме първокласничка и минах за последни покупки през Мюлер. Менерва знае, там се продават и парфюми 😉. От Еклера стоеше само тестера, обаче празен. Все пак успях да схвана аромата и много ми хареса. Тествах и розовата Яра, също много ми хареса. Голямото дете отнесе някакъв на Сабрина Карпентър, който най-вероятно е Lost cherry. Двете по-малки се сдобиха с по един парфюм Hello Kitty, аз с нищо. Всеки път времето ми е разпределено по минути, а искам да ги видя тия Латафа по - подробно.
Между другото винтиджа на Сисли, който е супер скъп и напръсках един блотер, след 24 часа вече не се усеща нищо. Толкова за скъпите парфюми и тия от 15-20 лева.

# 549
Отново молба за съвет. Приискало ми се е тази есен да понося малко череша.
По коя от новите череши на Гиза да стрелям? Имате ли някакви отзиви? Може да подскажете и друга имитация. Насляпо щях да пробвам тази Initio, Narcotic Delight, но имам съмнение при такава пирамида дали е носим.

Бих предложила Rouge Smoking by BDK Parfums в изпълнение на Гиза - Парфюм UNS107 Червен Смокинг. За мен е топъл, мек, пухкав, приглушен, кашмирен и пристрастяващ есенен аромат. Сладка череша, тонка боб, със съвсем лек намек за дим / пушек. Черешата обаче не е водеща фигура тук. Само е загатната, според моя нос. HeartbeatHeartbeatHeartbeat
Подкрепям казаното от Бонбонче за Червен Смокинг на Гиза. Тук черешката няма нищо общо с тази на Том Форд - усещам я предимно в началото и е много приглушена и тиха, усещам и лека припудненост в аромата.
Другото, което е  характерно за този парфюм, е че е доста сладък. Обаче аз не харесвам като цяло повечето сладости, защото ми натежават.  В Rouge Smoking обаче сладостта не ми дотежава в нито един момент,  а в крайната си фаза е просто приказен. Много обичам парфюми с луксозно излъчване и този е точно такъв.
Доста комфортен за мен и го усещам добре и осезаемо около 6-8 часа.

Други парфюми на Гиза,  които се разкриват подобно и са много красиви през есента при мен са UNS 93 Капител
https://giza-perfumes.eu/ambrov/531-parfyum-uns93-kapitel.html
И  UNS 103 - Страсти https://giza-perfumes.eu/ambrov/560-parfyum-uns104-strasti.html

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 08:05 от Cristalle

# 550
Съкровища сте!
Поръчах какво ли не. Ще дам отзиви, когато пристигнат и си съставя мнение.

Отново молба за съвет.

Бих предложила Rouge Smoking by BDK Parfums в  HeartbeatHeartbeatHeartbeat
Подкрепям казаното от Бонбонче за Червен Смокинг на Гиза. Тук черешката няма нищо общо с тази на Том Форд - усещам я предимно в началото и е много приглушена и тиха, усещам и лека припудненост в аромата.
Другото, което е  характерно за този парфюм, е че е доста сладък. Обаче аз не харесвам като цяло повечето сладости, защото ми натежават.  В Rouge Smoking обаче сладостта не ми дотежава в нито един момент,  а в крайната си фаза е просто приказен. Много обичам парфюми с луксозно излъчване и този е точно такъв.
Доста комфортен за мен и го усещам добре и осезаемо около 6-8 часа.

Други парфюми на Гиза,  които се разкриват подобно и са много красиви през есента при мен са UNS 93 Капител
https://giza-perfumes.eu/ambrov/531-parfyum-uns93-kapitel.html
И  UNS 103 - Страсти https://giza-perfumes.eu/ambrov/560-parfyum-uns104-strasti.html

Общи условия

Активация на акаунт