Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 30 691
  • 592
  •   4
Отговори
# 585
Доста аналози има на този парфюм, вкл. и арабски парфюми. Имате ли предпочитания към някой бранд?
По принцип не.

# 586
  • Deutschland
Тя питаше за Заг обаче. На Заг е 044, на Рефан 110.
Все тая. Парфюмът е класа.

# 587
Не съм догледала, извинявам се..
Лошото е, че двете венеции не са еднакви, както преди време установихме с Каролин, та рефанската не може да замести спряната...

# 588
  • Deutschland
Влизам набързо да напиша, че Аура на Заг е прекрасна. За съжаление я откривам, когато вече е спряна. Детето си наляло 50 мл. от последното количество в магазина и сутринта ми бута шишето да пробвам. Страхотен аромат и много траен. Сега ще се бием за бутилката 😉

# 589
Здравейте, много рядко пиша,но ви чета и благодарение на вас имам доста аналогови парфюми, предимно от Заг,Гиза.Моля да ми препоръчате нещо ванилено и сладко от Баргело или ДиП

# 590
Влизам набързо да напиша, че Аура на Заг е прекрасна. За съжаление я откривам, когато вече е спряна. Детето си наляло 50 мл. от последното количество в магазина и сутринта ми бута шишето да пробвам. Страхотен аромат и много траен. Сега ще се бием за бутилката 😉
Подсетихте ме, че го имам този парфюм купуван преди доста години и така си стои в дъното на шкафа. Сега се напръсках и наистина е разкошен, а мислех да го разкарам.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 15:34 от vasi-lena

# 591
Доста аналози има на този парфюм, вкл. и арабски парфюми. Имате ли предпочитания към някой бранд?
По принцип не.
На Заг аналогът е 544 MW, Mayar на Латафа, W168 на The Moon.

# 592
Здравейте, не знам дали е коментирано, но съществува ли такова нещо на българския пазар като аналог на "Neroli amara" от Van Cleef & Arpels?

Общи условия

Активация на акаунт