Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 39 675
  • 737
  •   2
Отговори
# 705
Девойчета, че да сте срещали клонинги на Valaya Parfums de Marly или на Синия талисман на Ex Nihilo?
Циничен оптимист съм 😁

# 706
  • BG-DE
За Синия талисман не знам но на Валая този Афнан е добър клонинг https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan/Mystique-Bouquet-92434.html, а и Дивайн също го имат. За мен Валая е много близка до Fleur Narcotique, като лично аз предпочитам него.

# 707
  • Sofia
Misterscent. Uk има синия талисман и мисля и Valaya. Аз я тествах от Дизайн, но сходство с наркотично цвете за мен няма, не познавам оригинала, тествала съм това на МЛ.

# 708
  • BG-DE
Аз Валая само в оригинал съм я мирисала, а Fleur Narcotique познавам само от имитации но всички, които познавам Дивайн, Заг и Рефан си приличат 🙂 Близки си в старта доста, но в развитието си Валая ми е по-мускусно пудрена от Цветето. Като цяло харесвам и двата но върху мен Валая е по-тих и седи близо до кожата.

# 709
  • Sofia
Ами и при мен Валаята е мускусна, прибрана, женствена. Цветето при мен стои много нахално. Колко пъти ходих да го тествам, инфлуенсната от вас, все така си е. Харесва ми да го мириша, но не бих го носила. Но това си е до индивидуални възприятия.

# 710
Мартинез са спрели аналогът си на Montale Black Aoud - единственият парфюм имитация, която е влизал вкъщи с трайност цял ден и на всичкото отгоре беше супер силен. Мисля да закупя оригиналът на ММ, да видим дали и той е толкова силен и траен.

# 711
Здравейте, търся добър аналог на Montale Arabians tonka.Досега съм ползвала само оригинал, но последния, който купих от Венера козметика нямаше почти никаква трайност и не знам дали е от новите партиди, или е бил добра реплика. Та, ако ще давам пари за оригинал, а ще е с трайност на някой тип "наливен", съм склонна да пробвам алтернативи Simple Smile Благодаря

# 712
Рефанския-капсулован. Невероятен е

# 713
Angel Nova на Заг вземах последно от Иво това лято. Трайността е супер. Обаче може неговите количества да са от по-стари партиди. А както казва Фрау С новите партиди да са с понижено качество. Усещам го по същият начин както го е описала Caroline_Bingley Hug

Barеnia съм пробвала и имам само на The Moon. За мен не е лош аромат, но ми е малко груб сякаш и студен, a обичам дървесни парфюми. За трайността - траен е. Оригиналът не го познавам. Innocent

Valaya имам във вариант на Камея (мисля, но не съм 100 % сигурна, ще проверя довечера) от размяна от тук. Малко шишенце - 10 мл. с метална капачка.  Само съм го тествала няколко пъти. Много траен цветен аромат. Не ми е идвало на ум да има прилика с Наркотичното цвете, но сега като ви чета може би имат общо.Flowers Hibiscus

Edit: Valaya ми е от Yodeyma, не е Камея, извинявам се за объркването Relaxed

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:13 от Bonbonche

# 714
Някой пазарувал ли е от Mall bg? Цените са доста ниски и ми идва леко съмнително дали не е скам.

# 715
  • Deutschland
Arabians tonka на Рефан е уникален. И наливен и капсулован. Имам го и в момента и дрехите ухаят и след изпиране. На кожа също е много дълготраен.

# 716
Някой пазарувал ли е от Mall bg? Цените са доста ниски и ми идва леко съмнително дали не е скам.
Скрит текст:
Аз не бих,цените са нереално ниски,поне за мен:)

# 717
  • BG-DE
Има ли някъде информация за тези капсулованите парфюми на Рефан кой номер на какво отговаря? Тази серия имам предвид, имат дамски, мъжки и унисекс

# 718
  • София
Пробвай в refancyprus, там най-лесно проверяваме.
При мен ме се зарежда пълноценно в момента и не знам точно тези имат ли, но провери.

# 719
Menerva, потърси с търсачката тук в самата тема назад е писано за тях. Тези повечето ги има и в наливен вариант. С кипърския сайт също става. Аз пробвах и налях два- три, но в крайна сметка не бих купила капсулован. Не помня номерата освен 077 Килиан ангела. Не бяха и трайни капсулованите на моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт