Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 39 023
  • 733
  •   2
Отговори
# 720
... не бих купила капсулован. Не помня номерата освен 077 Килиан ангела. Не бяха и трайни капсулованите на моята кожа.
Мислех,че само аз имам проблем с капсулованите на Рефан.Скоро писах,че си взех Табако ванил,уж интенз ватиант.Ами не трае много,след седмица ходих да си взема Табако Ванил- версия парфюмен ЕКСТРАКТ за да се кротна.

# 721
  • Deutschland
Menerva, заповядай списъка на лилавите шишета на Рефан.

# 722
  • BG-DE
Много ти благодаря 💐

# 723
Някой пазарувал ли е от Mall bg? Цените са доста ниски и ми идва леко съмнително дали не е скам.

Тези дни поръчах едно арабче от там, чакам го да дойде и ще дам отзиви
Но с наложен платеж, сайта ми се струва прекалено съмнителен за да попълня данни за плащане там/да платя предварително. В pazaruvaj има добри отзиви за него, но други 'маркови' парфюми/не арабски/ според мен е риск да се поръчват. Арабчетата са на такива цени че няма кой да тръгне да прави ментета, особено тези с по-сложните бутилки

# 724
  • Варна
Някой пазарувал ли е от Mall bg? Цените са доста ниски и ми идва леко съмнително дали не е скам.

Синът ми за рождения си ден ми поиска този(беше ранна пролет):
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Maahir-64950.html
И му го поръчах от този сайт с наложен платеж. Нямах проблем, но това е единствената ми покупка и не мога да бъда толкова достоверен като мнение.
Колкото до проблемите ми, които споделих с Monna.bg, в крайна сметка ми доизпратиха втора част от поръчката, включваше и най-скъпия продукт. Така че към момента съм само с едни 12лв назад, които мога вече и да прежаля. Но никога не бих поръчал отново от тях.

# 725
Девойчета, че да сте срещали клонинги на Valaya Parfums de Marly или на Синия талисман на Ex Nihilo?
Циничен оптимист съм 😁
Имам аналога на Valaya в изпълнение на Yodeyma. Не познавам оригинала, но  Valia (името на аналога на Yodeyma) е много траен парфюм и ми напомня на Делина.

# 726
Взимали ли сте си досега поръчка от магазина на Елинор? Поръчах с вземане от място, но вече почти 2 седмици - нищо 🙄

# 727
  • BG-DE
Девойчета, че да сте срещали клонинги на Valaya Parfums de Marly или на Синия талисман на Ex Nihilo?
Циничен оптимист съм 😁
Имам аналога на Valaya в изпълнение на Yodeyma. Не познавам оригинала, но  Valia (името на аналога на Yodeyma) е много траен парфюм и ми напомня на Делина.
Валая няма дори лек намек за прилика с Делина, или тази имитация е много далеч от оригинала или имитира нещо друго като Делина ексклузив например 🙂

# 728
И аз имам Valia Yodeyma, аналог на Valaya. Много траен, мандаринов аромат, но не знам до колко е близо до оригинала.
А Moon имат ли магазин в София? Че да пробвам тяхната Barenia.
Penny Elinor са така 2 седмици средно се чака 🤣😂. Ще дойде, почакай Simple Smile Което ме подсети, че и аз чакам поръчка от там, помня поръчах Roma с носталгия и някакво дубайче, но забравих кое 🤣😂.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:57 от Sansola

# 729
И Делина и Валая имат в състава си ванилия, ветивер, мускус, може и заради това аналогът на Валая да ми носи вайб- а на Делина. :⁠-⁠)

# 730
И Делина и Валая имат в състава си ванилия, ветивер, мускус, може и заради това аналогът на Валая да ми носи вайб- а на Делина. :⁠-⁠)
Но като аромат нямат нищо общо, защото розата при Делина много променя усещането, а при Валая има мандарина, която много променя аромата спрямо другите нотки.

# 731
Взимали ли сте си досега поръчка от магазина на Елинор? Поръчах с вземане от място, но вече почти 2 седмици - нищо 🙄

Имам направени 2 поръчки във времето от Елинор и смятам, че са крайно некоректни към доставки. Втората поръчка трябваше да им напомням за нея, за да ми я обработят след 10 дни чакане, а имаше съвсем кратък срок на доставка. Отказала съм се да поръчвам от тях.

# 732
Добро утро на всички Bowtie
Да похваля Opulent Red Lattafa. Имах Opulent Musk Lattafa, който  ми беше един от най- ужасните аромати и заради него не пипах нищо от серията Opulent.СЛучайно преди седмица се пръснах с Opulent Red,мислейки си,че е дюп на Бакара руж(който също не харесвам) Laughing и о,чудо Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Страхотен крем и цветя усещам аз -круши,тубероза,жасмин и коняк,хелиотроп...голяма красота. Днес съм с него,но няма голяма сила,ще го оставя да се мицилира малко. В магазина си беше отлежал и трайността му беше доста добра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Opulent-Red-75180.html

# 733
Добро утро на всички Bowtie
Да похваля Opulent Red Lattafa. Имах Opulent Musk Lattafa, който  ми беше един от най- ужасните аромати и заради него не пипах нищо от серията Opulent.СЛучайно преди седмица се пръснах с Opulent Red,мислейки си,че е дюп на Бакара руж(който също не харесвам) Laughing и о,чудо Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Страхотен крем и цветя усещам аз -круши,тубероза,жасмин и коняк,хелиотроп...голяма красота. Днес съм с него,но няма голяма сила,ще го оставя да се мицилира малко. В магазина си беше отлежал и трайността му беше доста добра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Opulent-Red-75180.html

Напротив, точно Opulent Musk е копие на Бакарат Руж, а аз този парфюм така и не го харесах, а Opulent Rouge като чета кой на какво го оприличава, май не е сигурно какво имитира:)

Общи условия

Активация на акаунт