Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 426
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 440
Какво мислите за такива игри ???

# 1 441
  • Пловдив
Подминавам ги Joy

# 1 442
Здравейте, кодовете от капачките на студен чай Капи в коя игра участват?

# 1 443
Последен ден от промоцията и късмета ми се усмихна

# 1 444
Не са ми звъняли на мен.

П.П. пробвах се пак в КК, Опитай пак. В какви ли не часове пробвах... И няма
Пробвай всеки ден в един и същ час и вероятността да спечелиш е по голяма. Поне аз така си мисля.

# 1 445
Изтеглени са потребителите, които печелят гривнa Nomination. Това са:

Lizi:) Simple Smile
кукумицинка
petiu6a

Честито!

# 1 446
Знам, че беше писан телефон на 7 дейс при липса на код, но не го откривам. Моля за съдействие! Благодаря!
Вкарай някакви случайни 8 букви/цифри и ще ти излезе. Ето така:
Скрит текст:
Да, обаче и грешният код се отчита като бройка, доколкото забелязах и ако се спечели с 11 кода не знам дали ще дадат наградата, ако го няма съответния код?!

# 1 447
  • София
Август изпращам с 13 награди-доволна съм.
Днес 31 август свършват доста игри, който има бележка за регване.
За септември си пожелавам 30 награди
По 1 награда за всеки ден, имам и рожденник.
Скрит текст:

Имала съм години с по 200-250-300 награди
по 1 за всеки ден или през ден.
Чакам:
от Рошен плажния тенис
От Морени-карта и фотоапарата
от Кока-кола да си поръчам якето(рожденника заяви, че е за него.)
от Розали книга-не разбрах от коя игра и коя е книгата
явно ще е изненада.
Мечтайте смело и да напълним септемврийската тема с много
желани и полезни награди.

# 1 448
Aвгуст изпращам месеца със три награди гиф карта 1000 лева от 7days
100 лева гиф карта от Морени
Сак от Drwit Надявам се септември на много игри и награди.

# 1 449
Скрит текст:
Знам, че беше писан телефон на 7 дейс при липса на код, но не го откривам. Моля за съдействие! Благодаря!
Скрит текст:
Да, обаче и грешният код се отчита като бройка, доколкото забелязах и ако се спечели с 11 кода не знам дали ще дадат наградата, ако го няма съответния код?!
Това твърдение не е вярно. Грешният код не е регистриран, няма как да го отчете като част от единайстката.
 Имах код на който не се разчитаха част от символите. Пробвах различни комбинации часове. Ако ги отчиташе, трябваше да имам няколко единайстки. Едва след като ми изпратиха служебен код и го въведох, излезе съобщение колко кода остават до 11.

# 1 450
Скрит текст:
Скрит текст:
Това твърдение не е вярно. Грешният код не е регистриран, няма как да го отчете като част от единайстката.
 Имах код на който не се разчитаха част от символите. Пробвах различни комбинации часове. Ако ги отчиташе, трябваше да имам няколко единайстки. Едва след като ми изпратиха служебен код и го въведох, излезе съобщение колко кода остават до 11.
Ако сте уцелили код който съществува и не е бил регистриран ще го отчете! Това е когато има код и той  трудно се разчита. Все пак всички кодове са вкарани предварително в системата и дава грешка когато го няма там, но когато го има няма как да ви даде грешка и го отчита. Аз на един код един символ не виждах какъв е и пробвах три комбинации като го сменях и всеки път ми броеше за регистрация. Та толкова от мен. Спрях вече да играя там, че нищо не спечелих до тук. Късмет на всички които продължават да се мъчат с тези кодове!

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 16:53 от validaa

# 1 451
От игра в инстаграм
Скрит текст:

# 1 452
С това ваше уточнение разбирам, че случайно сте налучкали съществуващ код и системата го е приела и натрупала към останалите ви кодове. Т.е. грешен код НЕ се отчита като бройка, а реално съществуващ. Без значение имаме ли го на опаковка или сме го налучкали.

# 1 453
С това ваше уточнение разбирам, че случайно сте налучкали съществуващ код и системата го е приела и натрупала към останалите ви кодове. Т.е. грешен код НЕ се отчита като бройка, а реално съществуващ. Без значение имаме ли го на опаковка или сме го налучкали.
Е затова и спрях да участвам защото ако спечеля предполагам ще имам проблем. Все пак само една буква ми беше проблем. А моментен малък ваучер така и не уцелих.

# 1 454
  • Велико Търново
Имам един свободен код за старопрамен. Ако на някой му трябва да пише

Общи условия

Активация на акаунт