Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 960
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 630
Тази игра на Феликс в сайта на Нестле се води активна до Септември, на друго място пише приключила. Някой участва ли в нея?

# 631
  • Велико Търново
Тази игра на Феликс в сайта на Нестле се води активна до Септември, на друго място пише приключила. Някой участва ли в нея?
Тази, която е приключила е друга. Тази е втора.

# 632
Благодаря Ви, ще се включа Simple Smile

Тази, която е приключила е друга. Тази е втора.

# 633
Как уведомяваха печелившите от Зебра!? Майка ми се е видяла в списъка, но няма уведомление, никъде!

# 634
  • у нас
Как уведомяваха печелившите от Зебра!? Майка ми се е видяла в списъка, но няма уведомление, никъде!
С имейл.

# 635
  • София
Само уточнявам, че пробвах във Видас в 11;19 , но опитай пак.Явно не е моята наградаи спирам да занимавам темата с моята драма за Енрике Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 11:28 от hali4ka85

# 636
Къде са печелившите символи за чаши на Швепс? Подсказка?

# 637
И аз питам за чаши, за сега съм играла само в третата колонка второто и под него и все кенчета.

# 638
  • София
Каква е играта на Швепс?

# 639
# 640
Здравейте, да се похваля с имел, печеля от играта на Кауфланд ваучер от 100 лв.

# 641
Renkata 10 и аз мечтая за табла Пломари отдавна. При тази фрапираща измама с печеливши Петър и внос на стоки нямаме шанс. Таблата вече я има и в олх и даже попаднах на потребител, който предлага само фирмени стоки. Добре познати от игрите. Едва ли е чист късмет...

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 15:10 от Alssa

# 642
Здравейтее! Малко късно се включвам в темата този месец, но се включвам с хубава новина! Печеля от ФБ страницата -spam013- 2 продукта на IntimoHelp по мой избор!
Пожелавам късмет на всички и много награди! 🤭🤭

# 643
И аз отдавна играя за табла и все не става

Като споменахте че в има в ОЛХ ми стана интересно... Посмях се от сърце ...то бива да си алчен но...

Renkata 10 и аз мечтая за табла Пломари отдавна. При тази фрапираща измама с печеливши Петър и внос на стоки нямаме шанс. Таблата вече я има и в олх и даже попаднах на потребител, който предлага само фирмени стоки. Добре познати от игрите. Една ли е чист късмет...

# 644
  • Пловдив
Nedelina Tasheva 746240, за тази сума веднага се разделям с моята табла, спечелена преди сигурно 3 години. Че може и повече. Наградите им са все едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт