Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 976
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък днес спечелих от една фб страница - спрей против комари за деца над 12м. Писах им ще видя какво ще ми поискат и изпратят.

# 646
  • При децата ми
Като казахте Фейсбук: Два поредни дни съм отбелязана, като печеливша в страницата на Мента Пещера и на Орехите. Досега никой не се е свързал с мен... Явно това е измама или страниците са фалшиви.

# 647
  • Варна
Като казахте Фейсбук: Два поредни дни съм отбелязана, като печеливша в страницата на Мента Пещера и на Орехите. Досега никой не се е свързал с мен... Явно това е измама или страниците са фалшиви.

Измама е. И аз от мента Пещера печеля, само че срокът е до 18.08, ако не се лъжа.

# 648
За Мента Пещера е измама -  има публикация от тяхна страна с напомняне да не се последват линкове и т.н.

# 649
# 650
Скрит текст:
За Мента Пещера е измама -  има публикация от тяхна страна с напомняне да не се последват линкове и т.н.
Да на мен често ми излиза тази публикация:

# 651
  • София
Смирнофф се излагат с тези награди...

# 652
  • ЛОВЕЧ
Сега видях името на мъжа ми като печелимш в тази игра от тегленето на 17,07 ,но никой не се е свързал до сега,някой печелил ли е до сега от там,как се свързват ?
https://www.waya.bg/bg/dhs-nagradna-igra/?fbclid=IwY2xjawLn8mdle … hMukBC4ShDOldQtig

# 653

Вярно е.. и все пак предпочитам плажна кърпа на смирноф, от колкото на зебра или емека 😀

# 654
Днес с колежките се купихме по един кроасан на 7дейс,но само единия пакет имаше код,а другите два не. На някой друг случвало ли му се е да му се падне такава опаковка? А иначе на пакета отпред имаше реклама на играта.

# 655
Днес с колежките се купихме по един кроасан на 7дейс,но само единия пакет имаше код,а другите два не. На някой друг случвало ли му се е да му се падне такава опаковка? А иначе на пакета отпред имаше реклама на играта.

Да, случва се. Писахме на предните страници.
Пишете им да ви изпратят нов код.

# 656

На Смирнофф наградите винаги са си топ!
И като качество и като количество.
Както не веднъж говорихме, наградите са +, ако консумираш даден продукт.
Ние например,у дома пием такава водка и до сега съм печелила винаги в последните им игри и то с по 1 бележка.
Какво им е на наградите. Връщат ти бутилката,която си купил + още 3 неща, които обикновено са супер качество.

# 657
Да, да и аз печеля от Мента пещера 🤣 репортнах и блокирах. Тъкмо се плащам в кауфланд и ми излезна нотификация. После проверих профила и видях, че не е ок.
2ч. по-късно получих нотификация за друга игра и си викам офф пак ли, а то там наистина печеля.

# 658
  • Телиш/Плевен

# 659
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Сега видях името на мъжа ми като печелимш в тази игра от тегленето на 17,07 ,но никой не се е свързал до сега,някой печелил ли е до сега от там,как се свързват ?
https://www.waya.bg/bg/dhs-nagradna-igra/?fbclid=IwY2xjawLn8mdle … hMukBC4ShDOldQtig
И името на моя мъж го има,но няма имейл.

Общи условия

Активация на акаунт