Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 722
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 840
Аз понеже съм много умна не съм видяла, че играта на Кауфланд иска 5.99 стигнала съм до над 5 лв. Сега на кой да пиша да ми изтрият бележките?
Организаторите преглеждат КБ и ги одобрят/отхвърлят

# 841
И аз чакам пуричките, доста хапнахме, че хем имахме поводи, хем ги обичаме.
Mentina много се излагат с тези награди, на всичкото отгоре са малко бройки. Като се добави ипрактиката им да се играе само в едно теглене с дадена бележка, съвсем ме загубиха.

# 842
Писах на КК ,отговор  още нямам,но всички закупени билети вече ги има в профила ми

# 843
  • София
Писах на КК ,отговор  още нямам,но всички закупени билети вече ги има в профила ми
И моите билети се появиха.
Всички ли си получихте тениските от кока-кола с надписите?
на 30 юли са ми писали да ги очаквам до 30 календарни дни.

# 844
Хамака на Рошен

Освен пуричките съм записала за днес и Гордон Джин в Кауфланд,Роден край ,Рошен Т маркет теглят също .

# 845
lite16,  от 14 юли ми е мейла с " получихме данните ви за доставка", все още не е дошла тениската и затова днес им писах в отговор на писмото им. Ако получа реакция, ще споделя.

# 846
Още не съм получила 2 тениски с надпис на КК

# 847
  • ЛОВЕЧ
Още не съм получила 2 тениски с надпис на КК

И аз чакам, писах им отговор нямам

# 848
Аз вече ги отписах тези тениски, два месеца ги чаках

# 849
  • Телиш/Плевен
И аз чакам моята тениска, спечелена в началото на юни.

# 850
Някой може ли да каже от Видас кога отговарят? В правилата пише 5 работни дни. Чакат ли да минат толкова или са по-бързи?

# 851
Оф никъде ме няма... освен един спрей против комари, който ще дойде с Български пощи сигурно по Коледа нямам нищо друго...🤣
Всъщност ако използвате БГ пощи, ще
останете приятно изненадани. Всичко пристига на следващия ден, а цените са два-три пъти по-ниски, отколкото при други куриерски фирми.

Извън горното май нищо не чакам, но като цяло и не намирам игри в които да ми харесват наградите, за да се включа.
В КК и Фешън секс набих сигурно 40-50 кода и нищо…
Морени, кроасани по веднъж се пробвах, пак нищо…
Голямо МРЪН!

# 852
  • Варна
За тези, които пазаруват от Мания.

https://www.instagram.com/p/DNfrk1xorri/?igsh=MTIybnNmM3B1cGM4cQ==

# 853
100 кода в кола и фешън дейс и абсолютно нищо... Въобще печелите ли от тази игра, направо е съмнително!
аз спечелих преди няколко дни.Даже днес си получих поръчката Ако има значение сега видях часа е 21:50

# 854
Престиж качиха последното теглене.
https://prestigepromo.bg/RodenKraiSummer/index.php#winnersView

Общи условия

Активация на акаунт