Отговори
# 540
Там са едни мънички, имам на терасата, аз искам по-голям размер, като истински крушки. Ама не може да няма, ще ровя пак!

# 541
Азал, и аз си представих чак. Да дойда с манджите направо?
Иначе Икеа, Юск.

Арте, то едва кретат 10 корена домати на свекито,  не си струва и да ги търся мотиките. Да не се плашат другарките.

Свеки отива на екскурзия в Кефалония.  Люто й завиждам. За първи път от амнайсет години ми похвали манджата и или ииии Ииии от мен се научила да готви. 🙄😆

# 542
Намерих, пратих на ММ, одобри и поръчах!

С всичките му там кОпони и отстъпки, 11 евра. Да живеят братятя китайци!
Разправях ли ви каква пишман градинарка съм аз? Преди 2-3 години като си облагородихме задния двор и направихме лехичка до пътеката се заех да садя пролетни цветя, лалета, зюмбюли, как си му е реда. Напролет, като започнаха да цъфтят, зюмбюбите оклюмаха от тежестта на цветовете. Тогава точно бяха рязали асмите отпред и бяха поизхвърлили клечорляците. Разрових се из боклука, намерих си 7-8 подхододящи клечки да си подпра зюмбюлите на тях, и две години по-късно имаме 7-8 млади асмички. А тази година си имат и плодове 😍

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 14:16 от Азалия

# 543
Азалия, много добре изглеждат лампичките.
Аз съм много доволна от моите - мини гъбки и мини топчета. Няколко пъти ги пра градушка, слънце ги пече, вятър ги духа, но продължават да светят.
И дворът ще стане супер, сигурна съм.

# 544
Много е красиво, Азалче!

Да ви се оплача, че от месец насам където и да отида по институции, навсякъде грешки връз грешки. Не мога да оправя едни документи и много се напрягам. В понеделник сагата ми продължава. Стиснете по един милостив палец най-сетне отнякъде да се разплете този възел.

Хубава вечер и лека нощ от мен!

# 545
  • Наблизо
Момичета,стискам всякакви палци!
Кайс,Попи и куч на Марул и на мистето татето мисля.

При нас екшънът продължава.У нас сме,днес остригахме детето,майка ми е успяла да се изчисти,аз още вадя гниди умрели..Да си имам и кофти косата.
Майка ми е в екшън на работа и по цял ден слушам това и не знам как да помогна.Положението е тежко,тя непрекъснато се напряга,границите на кръвното са й близки.Не знам.Тя не иска да работи вече ама пусто е още млада и има годинки до пенсия.

# 546
Леле,Азалия,кога порасна малката мишка?!
И браво за мераците за градинарство!
Бърди,от къде са твоите лампи гъбки?
Сиросче,идилия!

Дълъг ден днес,но сядам за последно питие и фас.Малкото е необуздан като се събере с братчеда и не се спира.Изкара ме извън нерви в едно заведение.И по принцип си е палав,но поне малко от малко успявам да го укротя,когато сме сами.

# 547
А добро утро! Още не съм си лягала, чаках Вятъра. Той си дойде, а аз още се кокоря.
На парочистачките ме притеснява едно - парата не вдига ли допълнително влажността в стаите. При мен си е достатъчно висока, влагоабсорбатор съм си взела, някак не върви да вкарвам допълнително условия за развитие на мухъл.
Стана ми зле, бях в приятелка, сближих границите от раз. Знам, че днес има мощна геомагнитна буря, но цял ден ми нямаше нищо. Може би защото местихме стар и нов хладилник, но пък после дълго време след натоварването бях ок. Направо приседнах на земята, за да не се строполя. Изпотих се от главата до петите. Дружката рече, че съм пребледняла жестоко. Пих айрян, поотмина ми.
Азалче, хората с години се мъчат да захванат лозички, пък ти от раз и без да искаш! Grinning
Хубава ти е градинката, с новите лаМби съвсем ще грее!

# 548
Добро!т
Станах да изпращам синчето, не мога да го събудя!!!
Но пък си имам Тилка. Heart

Марули, глЪвЪтЪ как е? Grinning

# 549
Хайде, rise and shine ☀
Мъхчето хъркоти и няма с кого да пия кафе. Обещах да го водя на мекици, ама доде стане ще е вече обяд и по-скоро време за друго ядене.

# 550
Вече и мъж в Европа си имам. Heart

Обещах да го водя на мекици, ама доде стане ще е вече обяд и по-скоро време за друго ядене.

Шкембе? Grinning

# 551
  • Пловдив
Добро!
Ще го пия по път моето, но...заповядайте!

Отюваме нансъбора в Копривщица, довечерка на софра...ко има някой таме да свирка Wink

# 552
Добрютрю.
Багажът почти събран, пия кафе и до час тръгваме.
Снощи направо си беше хладно.

Лайла, от Тему са моите гъбки.
Мисте, весело на вас.
Приятни почивни дни на почиващите!

# 553
ТиЛи, да 😄

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 17:38 от zlatenceto

# 554
Сега на едно от поредните градински пратита до изгрев и по подрезбиране с преспиване, домакинята след излюпване ни гощаваше щедро с шкембе. Направо ме нацели не в десятката, а в централния команден център. Имам чувството, че ще съм ѝ благодарна до гроб. Grinning

Хладно е вече нощем, да.

Злате, идея за сносно шкембе в околията?

Общи условия

Активация на акаунт