Отговори
# 1 740
  • sf
Капибарата е най-големият гризач на планетата.
Има ги в Бургаския зоопарк.
А ето и една барселонска капибара, която снимах там през април.
Скрит текст:

# 1 741
Тили, Лексусът най-много ни хареса. Подхващам мантрата на Златето всяка сутрин Grinning

# 1 742
  • София
Добра ви вечер.

# 1 743
Как беше мантрата Пари, работа, пари или работа, пари, работа? Да я почвам и аз.

# 1 744
  • sf
Работа, пари, пари...работа, пари, пари 😆
Има ли специален ритуал или просто си я пееш?

# 1 745
Нула работа, много пари 😜

# 1 746
  • Пловдив
Ааааа, да ги нямаме такива...без работа, пари, пари. Туй е. То с работа и баба знаЙ 🤪

Абе кой имаше заяк и щеше на кастрация да го води или... да почвам гинкото? 😊

# 1 747
Прибрахме се ний от морското приключение.
Пътувахме спокойно, даже се разходихме покрай езерото в Дружба преди да плесне дъжда!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 07:59 от Азалия

# 1 748
Нас ни удави тази вечер от дъжд, гръмотевичнта буря беше страховита, а сега нали много интензивно. Надявам се да се извали тази нощ и утре да става за плаж. Докладваха колеги на ММ, че в Созопол и градушка е имало. Точно днес морето беше прекрасно.

МН и той за коли мечтае и ръчка из сайтовете. От Форд Едж се прехвърли на Пежо 5008. Да видим накрая какво ще стане.

Азалче, кръстосах палците Heart

# 1 749
Стискам, Азал!
    На салата съм, на Сири с праскови, чакам мъх да ми налей една рИкия. Толкоз нищоправене днес, чак ме боли глава. Ама на тати плодовата ще ме излекува.

# 1 750
Нула работа, много пари 😜
Тази мантра са я овладели разни други хора в държавата Grinning

# 1 751
Аз съм, Мисте, със зайката. Ама нямаме екзотичен ветеринар в града и мина при стандартен, много зор. Не съм сигурна, че е прескочен трапа все още.

# 1 752
  • Варна
Артемисе, тая песен е удар под кръста бре Simple Smile Искам си още лято, имаме си календарно до 22 септември, нъл тъй? Simple Smile

Тилито ме разчувства и след това четох през ред. Ние днеска бяхме на гости при децата и се сещах преди колко много години го изпратихме чавенцето да учи в друг град. Е, от тогава, та и до днес, вече нищо не е същото. Преди да замине, бях сигурна и спокойна, че знам във всеки един момент какво му е в и на главата. Към днешна дата - само мога да гадая. Което е супер, разбира се. Той си има свой живот. Да ми е здрав и щастлив, толкоз искам.

# 1 753

Общи условия

Активация на акаунт