Отговори
# 1 710
Добро утро! Аз не съм си лягала де. Бяхме на купон, малките деца и те. Сутринта в 6 отпрашиха за морето, а аз няма как да не изпратя на майка Златния и да дам сто заръки. А в 8 ще пия кафе с дръжка/дружка,ама така ще го оставя.Била е в дръжка и патерица при нужда/ , да обсъдим едни самолетни билети.
   Алекс пишеше тук, да.
  Болят ме краката от танци-манци.И за пореден път благодаря на съдбата за страхотните приятели, които имаме.
    ДобрЕ, мерси!
   Фил, стрес и аз мисля.
Злате, гуш!
    Вижте кво - идва нов месец, злато и благодат! Манифестирам пред Вселената за всеки всичко да се нареди по най-добрия начин. Кахърите, които споделяме да са дали тази или онази чанта и че от желаното сако няма нашия цвят! Не размер!
    При нас вали, захладня , че снощи беше мор.

# 1 711
  • София
Добро утро!

Фил, надявам се да е от напрежение и ти пожелавам да намериш как поне малко да се отпуснеш.

Рен, чудни гледки! Пожелавам да си намерите вашето по-скоро, отколкото очаквате!

Аз се глася да ходя на работа. И не знам какво да облека. Сега вали и духа. Докато стигна в офиса трябва да съм облечена като за лигаво време. Но в офиса е топло и задушно. Май ще свалям пластове от себе си.

Чаках две пратки в Box Now. Вчера получих съобщение за едната. Взех си я. Сега ми напомнят да съм вземела и другата. Ми кой да види, че вчера две съобщения са дошли едновременно, а шматката си е взела само едната пратка. Сега преди работа и за другата ще търча, и то тежката.

Хубав ден на всички!

# 1 712
Забравих да кажа на Ренкич, че тяхното място ще ги намери. Прекрасни снимки, Рен! Родопите са магични. Като ученичка ходехме на организирани екскурзионни летувания.Обиколили сме всички планини, но усещането ми за Родопите е все такова от дете. Изпитвам някакво страхопочитание.

# 1 713
  • тук и там
Добро утро.Снощи ми бяха на гости приятелките.Както винаги,беше много хубаво.И аз,като Марул,много си го обичам и  съм благодарна,че ги имам.Донесоха ми обаче прекалено много подаръци,сред тях и мед от собствени кошери,хляб от брашно от жито собствено производство,смелено на място и без всякакви добавки и още много,много неща.
Днес ще чистим в апартамента,утре ще събирам багаж и потегляме вдругиден.
Тежи ми на душата онова нещо с баща ми,ама като е решил така-така да бъде.
Тук вали в момента.Да е хубав денят ви!

# 1 714
  • София
Добро утро!

Кайс, ще ви мине. Не се разстройвай.

Днес щерката заминава. Самотно ми е на душата.

И при нас е хладно и мокро. Най ме е яд на есента, че дрехите не съхнат навън бързо и ще трябва да ползвам пак сушилнята.

# 1 715
  • Пловдив
Ахой!
И ний окъсняхме нощес ...зълвата и зетя дойдоха на по ракия. Младежта и те гладни кацнАха Simple Smile Скара, пърленки и т.н...чушки и сланина на жар дядо им прави Yum На някои ракията в повече им дойде, ма нищо.
Гърмя, валя и тук...у нас терасата отворена кой знай кво е положенито.
Късно кафе кой иска?

# 1 716
Една свежа Якоруда попътно

# 1 717
Мисте, аз искам, мерси! Щеркинса щяла да идва да сади рози.Казах да идва.Аз съм на дивана, ще наблюдавам.Краката ме болят от танци- манци. Вино ще правели, да вземат и бидоните. Доообре. Аз съм на дивана. Кой квот иска да сади и да взема.

# 1 718
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
родопите!
ех... младежки спомени за чистота, гори и нещо магично във въздуха.
няма да са този живот. Simple Smile освен на екскурзии, когато и както дойде.

момичета, някой борил ли се е с ваучерите от инсентив?
за декатлона излезе пдф и мога да го изпратя на сина, но от бебе.бг има само код. искаше ми се да е във вид за изпращане.

# 1 719
Сутринта част от сърцето ми отлетя на близо 1000 км да следва мечтите си. В душата ми  е вакуум, но съм и щастлива. Няма нищо по- хубаво от това децата ти да имат криле, които да разперят, когато му дойде времето. Както и да виждаш хъса, нетърпението и доволните пламъчета в очите им. Пък било то и през сълзи.

След това ходихме на традиционното барбекю, което училището организира за началото на всяка учебна година. хапнАх бургери и други екстри, напече ме слънце, социализирах се достатъчно.

Под сурдинка казвам, че вчера се изкуших с една рокля (за есента), но е толкова семпла и изчистена, че просто нямаше как. Innocent Инак сефтосах новите Ню Баланс- 9060 и по удобство даже може би малко "бият" 327. Ако някой има колебания, да спира да му мисли. Аз лично вече заглеждам нов чифт. Blush

На всички пожелавам думите на Марули за настъпващия месец!

От юни насам Лан- ът не е писал, надявам се с него всичко да е добре. Hands Pray Да знае, че липсва.

Интересни тенис мачове е имало снощи/ нощес в Ню Йорк, сега ще релаксирам, наваксвайки с тях.

# 1 720
И Алекс е писала последно в юнската тема. Редовен участник е в политическата, ако е на диета, както предположи Фил, вероятно там ако нещо е станало. Но тя е толкова обрана в изказа си, че не ми се вярва. Дано се разпише в предстоящата септемврийска тема.

# 1 721
  • София
ТиЛи, Heart!

Отиваме да караме багажите на щерката. С две коли. Казах, че ще й взема ремарке. Натам ще ме вози тя, после мъх ще ме прибира. Аз съм куфарче.

# 1 722
Хора айляци - тръгнахме към свекини за по-пряко от София към Пловдив, но на мъх му се карало и се озовахме ей тук

Валя ни дъжд, пече ни слънце, балканът е започнал лека-полека да се шари в жълто тук-там.

# 1 723
Много е красиво, Бърд! И аз обичам такива спонтанни отбивки. Човек открива все по нещо хубаво!

# 1 724
Оооо, Тилка! Най -прекрасното, което можем да дадем на децата си е свободата да полетят! И усещането място, където винаги и независимо от всичко, могат да кацнат, когато имат нужда.
    Идваха децата, големите, 15 рози насадихме. Да видим колко ще оцелеят. Сега вали , а ние релаксираме. Малките са на плаж.
   Бърде, ми супер, кво?!

Общи условия

Активация на акаунт