Отговори
# 1 695
Филче, да не се притесняваш за нещо? В стрес ситуации ми се случва... иначе завои и аз не мога, освен ако не шофирам. Вестибуларът ми открай време си има собствена програма.
Косопадът май есен и пролет не е необичаен. Обикновено почвам по 1 с.л. сусамов тахан или сусамено брашно в млякото. И най-важното е да успееш да се наспиш 🤗

Ходих при моите хора, добре че малко разведрих майка ми.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:09 от zlatenceto

# 1 696
Злате, може би по този начин се опитва да не се фокусира върху важните неща, защото го стресират.

Навъртяхме 20 000 крачки, возихме се на всички линии на метрото (на едната малко по неволя Joy), хванахме някакъв фест в Южния парк.
Скрит текст:

# 1 697
Бърде, вероятно си права 🤗

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:09 от zlatenceto

# 1 698
  • София
Ай, здрасте и наздраве.

Има неща в живота ни, които не можем да променим. Да се съсредоточим върху тези, които можем. И да се радваме.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 08:03 от АРТЕМИС

# 1 699
Артемисе, в сърцето 🩷
Стилът ми напомня за Палома Фейт.

# 1 700
Заведохме днес и баткото до селцето, което си "заплюхме".Пътя до там е супер магичен,а на него дори не му направи впечатление,пуберска му работа 🙄.Все пак взе фотоапарата,по който в момента е вманиачен.Спряхме на едно място,да се порадваме и поснимаме.А на крайната дестинация,едвам намерихме крайната ни точка.Няма да е това,но не пречи да продължаваме да чакаме да изскочи "нашето".Ох, толкова е кратък живота,че понякога едвам стига,да изпълниш мечтите си.Най-хубавото е,че със Скъпия по-важните ни се припокриват.

# 1 701
  • France
Злате, може и стрес да е. Досега ми беше спокойно, но ме чакат едни екшън 6 месеца, че и повече и може би ми се отразява на емоционалната натура. Гледам да го взимам етап по етап. Като мине, първа ще се похваля тук.
Ренко, точно това си мисля напоследък Hug

Ще се повторя сигурно, но някой да има новини от Алекс? Да не е с бан?

# 1 702
Ренкич, красота 😍!

Златенце, да не е раче твоя татко? Напомня ми на някого 🙂

Фил, гуш 🤗

Дами, благодаря за пожеланията 🤗

# 1 703
Ренкиче ❤️

# 1 704
Ренко, кажи само, че е РодопитИ 🩷

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 23:20 от zlatenceto

# 1 705
Ренко, чудно е Heart
Напомняш ми, че отдавна не съм пила кафе с гледка в “моето” село.

# 1 706
Злате, Родопите, разбира се 🥰.Много са магични,и на една ръка разстояние от вкъщи.
Бърд, трябва да разменим инфо за "нашите" села.Пълно е с красоти в района,но някои много се комерсиализират,туристи и туризъм...А ние искаме тишина, евентуално липса на обхват,и близост до града.Ако не,с мечтите ще си останем за още Х години.

# 1 707
Любимите ми Родопи. Ама пусто се "разгърнахме" в други краища. Сърцето ми плаче за местенцето, на което израстнах, а братовчедите не могат да се разберат да го продават ли или да продължи да пустее и да се руши. Но там нямам думата.

Фил, коя е Алекс?

# 1 708
След Родопите си преосмислих решението за пенсионните години. 🥰

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 08:02 от zlatenceto

# 1 709
  • France
alex_jp май беше. Убедена съм, че пишеше и тук?

Общи условия

Активация на акаунт